www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME+IRC 07 - Rally du Valais (IRC)

Nicolas Vouilloz vyhrál Rally du Valais

foto

27. října 2007 • 19:00

Francouzský pilot Nicolas Vouilloz zvítězil v posledním evropském klání seriálu IRC, švýcarské Rally du Valais. Na stupních vítězů jej doplnil stájový kolega Enrique García Ojeda a dvojka továrního týmu Abarth, Umberto Scandola. Andrea Navarra odstoupil kvůli poruše motoru a definitivně ztratil šance na zisk titulu mistra Intercontinental Rally Challenge 2007.

žádný příspěvek celý článek »

Druhá etapa Valais opět v režii Peugeotu Sport Espaňa

foto

27. října 2007 • 13:35

I druhá etapa švýcarského dílu seriálu IRC - Rally du Valais - se nesla v duchu ataku posádek týmu Peugeot Sport Espaňa. Nicolas Vouilloz a Enrique García Ojeda společně vyhráli všechny rychlostní zkoušky páteční etapy a po právu jim náleží první dvě pozice průběžného pořadí

žádný příspěvek celý článek »

Freddy Loix chce stihnout dva závody za jeden víkend

foto

26. října 2007 • 10:00

Bývalý tovární jezdec Mitsubishi či Peugeotu Freddy Loix se chce během následujících dnů pokusit o husarský kousek - odstartovat během jediného víkendu na dvou soutěžích! A to ne ledajakých, jde jednak o významnou soutěž seriálu IRC a jednak o test před rozhodujícím závodem belgického národního šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Valais po první etapě: vládnou Peugeoty

foto

25. října 2007 • 21:30

Nezvykle již ve čtvrtek se odehrála první etapa poslední letošní evropské soutěže zařazené do IRC, švýcarské Rally du Valais. Na špici se po třech odjetých zkouškách vyhřívají obě „dvěstěsedmičky“ týmu Peugeot Sport Espaňa, pořadí jezdců Nicolas Vouilloz - Enrique García Ojeda doplňuje na třetím místě Umberto Scandola z konkurenčního Abarthu.

žádný příspěvek celý článek »

Anton Alén nakonec ve Valais nepojede

foto

10. října 2007 • 07:00

Dopředu naplánovaný program továrního týmu Fiat doznal změn poprvé na Madeiře, kdy nevýrazného Scandolu nahradil Giandomenico Basso. Při tradičním střídání jezdců měla na finského mladíka Antona Aléna vyjít Rallye du Valais, nakonec se však na švýcarské soutěži v barvách továrního týmu neobjeví.

žádný příspěvek celý článek »

Luca Rossetti by chtěl jet ve Valais

foto

4. října 2007 • 06:00

Téměř snovou sezónu prožívá pilot Peugeotu Sport Italia Luca Rossetti. V domácím šampionátu premiérově reálně bojoval o titul národního mistra, v seriálu IRC má nevídanou stoprocentní bilanci dva starty - dvě vítězství. Rád by také okusil start na předposledním podniku IRC ve Švýcarsku.

žádný příspěvek celý článek »

Bývalý tovární jezdec Škody v MG

foto

7. září 2007 • 13:00

MG ZR S2000 přiletělo do světa rally jako blesk z čistého nebe. Ještě před pár týdny o jeho existenci vědělo jen pár zasvěcených z řad realizačního týmu, nyní však již víme pravděpodobné jezdecké obsazení i datum debutu. A ten by měl přijít překvapivě brzy.

žádný příspěvek celý článek »

toplist