www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME+IRC 07 - China Rally (IRC)

Onboardy Jussi Välimäkiho na Rally China

foto

21. listopadu 2007 • 08:00

Poslední díl letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge se jel v exotické Číně. Mediální propagace včetně té televizní byla hodně chabá a neodpovídala standardu IRC. Třeba ještě teď, necelý měsíc po soutěží, nejsou na oficiálním webu videa z této soutěže. Přesto si však můžete prohlédnout záběry z vozu Jussi Välimäkiho.

žádný příspěvek celý článek »

Čína: APRC pro Crockera, IRC pro Higginse

foto

11. listopadu 2007 • 13:30

Cody Crocker potvrdil svou dominanci i v poslední etapě China Rally a vedoucí pozici ze včerejška udržel až do cíle. Díky tomu si Subaru může připsat už druhé vítězství v řadě mezi značkami v Asijsko-pacifického mistrovství. Pro Crockera navigovaného bratrem Chrise Atkinsona, Benem, je to již páté vítězství ze šesti letošních startů v APRC.

žádný příspěvek celý článek »

Čínské otěže převzal Cody Crocker

foto

10. listopadu 2007 • 23:00

Cody Crocker, který v letošní sezoně vybojoval svůj již druhý titul mistra APRC v řadě, se po sobotní etapě usadil na čele průběžné klasifikace China Rally. Australan vyhrál čtyři z devíti sobotních vložek a na čele se vyhřívá od šesté rychlostní zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

Do Rally China nejlépe nastoupil Katsuhiko Taguchi

foto

9. listopadu 2007 • 23:00

Katsuhiko Taguchi, vítěz China Rally roku 2004, vede po úvodní speciálce Shiyuan závěrečný podnik letošního IRC a Asijsko-pacifického poháru. Vložka měřila 1,82 kilometru a byla postavena speciálně po potřeby rally.

žádný příspěvek celý článek »

Rally China startuje již pozítří

foto

7. listopadu 2007 • 12:00

Již tento pátek odstartuje závěrečný díl letošního Intercontinental Rally Challenge, kterým bude v průběhu roku hodně přetřásaná Rally China. Dlouhou dobu se spekulovalo, zda se asijský díl stále populárnějšího seriálu vůbec pojede, dokonce se měnil i termín jejího konání. Nakonec vše dobře dopadlo a soutěž je nachystaná.

žádný příspěvek celý článek »

Rally China mění svůj termín

foto

28. září 2007 • 10:00

Dlouhou dobu to vypadalo, že se závěrečný podnik letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, který se chystá až v daleké Asii, vůbec neuskuteční. Jak ale potvrdili představitelé obou nejvýznamnější značek v seriálu, závod se s největší pravděpodobností pojede, pořadatelé pak tento fakt potvrdili oznámením nového termínu soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

toplist