www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 07 - Thermica Rally Lužické Hory

Hladík s Dolečkovou letos podruhé vítězně

foto

25. května 2007 • 05:00

Stoprocentním bodovým ziskem ve třídě N2 skončila Thermica Rally Lužické hory pro východočeskou posádku Jiří Hladík – Marcela Dolečková. Navázali tak na vítězství z úvodního podniku v Okříškách.

žádný příspěvek celý článek »

První Marešovy stupně vítězů v mistrovství republiky

foto

25. května 2007 • 03:00

Rally Lužické hory je soutěží, kterou už obě posádky Mad Max racing teamu důvěrně znají. Dva roky se po jejích tratích úspěšně proháněly při pohárových závodech, přičemž v minulém roce tu Radovan Mareš ve své třídě obsadil dokonce stříbrnou příčku. V roce 2007 dokázal toto umístění zopakovat, což bylo ale o to cennější, že soutěž mezitím povýšila do Mistrovství ČR ve sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

Po stříbru nezdařený přeskok na většího koně

foto

25. května 2007 • 02:00

Už druhou úspěšnou těžkou soutěž má za sebou nově připravená Dacia Logan z týmu ZOFI Blatná. Václav Stejskal se po stříbru z Rallye Český Krumlov dokonce posunul do čela MMČR ve třídě N/1400. Start s vozem Renault Clio v y Lužických horách už tolik vydařený nebyl.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Thermica Rally Lužické hory

foto

24. května 2007 • 14:00

Druhou soutěží letošního mistrovství České republiky ve sprintrally byla do tohoto seriálu premiérově zařazená Thermica Rally Lužické Hory. Mezi českými posádkami se objevilo i několik hostujících dvojic ze zahraničí. Podívejte se na snímky, které v severních Čechách pořídil náš stálý spolupracovník Pavel Paláček.

žádný příspěvek celý článek »

Podvalský při druhém startu na „bedně“

foto

24. května 2007 • 03:00

Velmi pěkného výsledku dosáhl ve svém, teprve druhém soutěžním startu chebský jezdec Antonín Podvalský. Navigován již zkušeným spolujezdcem Jiřím Strossem vybojoval s výborně fungující Hondou Civic Vti týmu Sparrow v Thermica Rally Lužické hory druhé místo v kvalitně obsazené třídě N2.

žádný příspěvek celý článek »

Hudec na Lužické udělal pořádný zářez na karosérii

foto

24. května 2007 • 02:00

Na Rally Lužické Hory 2. podniku MČR ve sprintrally se za volant týmové Hondy Civic 1.6 VTi posadil opět Martin Hudec tentokrát se spolujezdkyní Zdenkou Marouškovou. Hlavním cílem posádky bylo soutěž dokončit, kvůli dalšímu „zářezu na volantu“ pro získání mezinárodní licence.

žádný příspěvek celý článek »

Lužická bedna pro Martina Bujáčka

foto

24. května 2007 • 01:00

V malebné krajině pohraničního Hrádku nad Nisou pokračovalo druhým podnikem MIO GPS Mistrovství ČR ve Sprintrally. Nedílnou součástí tohoto šampionátu je také Pohár mládeže, jehož pravidelným účastníkem je Martin Bujáček, rodák z Uherského Brodu. Už před startem bylo jasné, že to bude mít Martin hodně těžké – o soupeře více, aprílové počasí a o 300 kilogramů těžší vůz než Honza Černý a Martin Semerád.

příspěvků: 1 celý článek »

Konečně v cíli!

foto

23. května 2007 • 01:00

Nekonečné čekání Eddyho Schlagera na dosažení cíle automobilové soutěže je u konce! Po dlouhé, takřka osmi měsíční černé sérii se technika konečně umoudřila a sympatickému jezdci přineslo první letošní překonání cílové rampy poměrně slušné bodové ohodnocení. Ani tentokrát to však nebylo zcela bez problémů.

žádný příspěvek celý článek »

Halala se Štěpánem s výsledkem nadmíru spokojeni

foto

18. května 2007 • 13:50

S velice příjemnými pocity přijížděli na cílovou rampu 10. ročníku Thermica rally Lužické hory Jan Halala s Daliborem Štěpánem ( vůz Ford Focus 170 ST ). Přitom zejména jezdec měl před soutěží starostí více než dost. Je totiž členem organizačního výboru a tak do posledních chvil napomáhal zdárné přípravě.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Thermica Rally Lužické Hory

foto

18. května 2007 • 07:00

Druhou soutěží letošního mistrovství České republiky ve sprintrally byla do tohoto seriálu premiérově zařazená Thermica Rally Lužické Hory. Mezi českými posádkami se objevilo i několik hostujících dvojic ze zahraničí. Podívejte se na snímky, které v severních Čechách pořídil náš stálý spolupracovník Jiří Dokulil.

žádný příspěvek celý článek »

Martýrium vystřídal zisk zlatého věnce

foto

17. května 2007 • 05:00

Se střídavými úspěchy absolvoval dvě po sobě se konající soutěže v Čechách tým Roto. Posádka Lubomír Minařík – Viktor Semela v Krumlově nenavázala na skvělý výsledek z předešlé soutěže „velkého seriálu“ na Šumavě a po řadě technických problémů byla ráda i za zdolání cílové rampy. O týden později na tratích v okolí hraničního města Hrádek nad Nisou si však Valaši skvěle spravili chuť a soupeřům ze skupiny nedali nejmenší šanci.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Thermica Rally Lužické Hory

foto

17. května 2007 • 02:00

Druhou soutěží letošního mistrovství České republiky ve sprintrally byla do tohoto seriálu premiérově zařazená Thermica Rally Lužické Hory. Mezi českými posádkami se objevilo i několik hostujících dvojic ze zahraničí. Snímky, na kterých jsou některé z posádek zachyceny, pořídil náš stálý spolupracovník Jiří Jermakov.

žádný příspěvek celý článek »

Komentář AutoSport.CZ - Thermica Rally Lužické Hory

foto

16. května 2007 • 03:00

Druhým podnikem MČR sprintrally byla severočeská Thermica Rally Lužické hory. Soutěž se odehrávala v okolí Hrádku nad Nisou na čtyřech úsecích, které posádky absolvovaly dvakrát. Tratě byly na české poměry velmi technické a kromě dominantního asfaltového povrchu nabídly také několik kilometrů hezké šotoliny.

žádný příspěvek celý článek »

Jelínek prolomil smůlu vítězstvím v „Lužičkách“

foto

16. května 2007 • 02:00

Po dalším odstoupení v Českém Krumlově nebyl u Jana Jelínka důvod k optimismu. Černou sérii se ale podařilo zlínskému jezdci prolomit tím nejlepším způsobem. Na Thermica Rally Lužické Hory si připsal vítězství v kategorii produkčních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Premiéra vozu GT na sprintu v Lužických horách

foto

11. května 2007 • 15:00

Na zítřejším rallysprintu v Lužických horách si odbude premiéru na české soutěžácké scéně vůz v poslední době čím dál populárnější kategorie GT. Na náročných rychlostních zkouškách budou moci fanoušci shlédnout speciál Porsche 911 GT3.

žádný příspěvek celý článek »

toplist