www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 07 - Rally Bohemia

Video z Historic show Bohemia Rally 2007

foto

3. července 2008 • 08:00

O nadcházejícím víkendu se pojede v okolí Mladé Boleslavi Rally Bohemia. Dnes můžete nasát atmosféru této soutěže záběry z loňského roku, na kterých náš stálý redakční spolupracovník Aleš Trhlík zachytil účastníky závodu historických vozů

žádný příspěvek celý článek »

Dvořák a Slavík poprvé s novým autem

foto

29. června 2007 • 03:00

Po téměř roční přestávce se na tratích rychlostních zkoušek objevila mladoboleslavská posádka Josef Dvořák – Jan Slavík. Mnoho kilometrů však nenajeli. V sobotu je zastavil technický problém, v neděli zdravotní problémy spolujezdce.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký prezentoval značku Škoda v Sosnové

foto

29. června 2007 • 02:00

Czech Rally Team Kopecký se zúčastnil WRC Show vypsané pro vozy specifikace WRC v rámci letošního ročníku Rally Bohemia. Tým svým startem potěšil přítomné diváky a především poděkoval všem svým příznivcům za ohromnou podporu na světových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Miloš Vágner nemohl na domácí Bohemii chybět

foto

29. června 2007 • 01:00

Talentovaný soutěžák Miloš Vágner je divákům známý především ze svých startů s krásným áčkovým favoritem. Na Bohemii se, poněkud neočekávaně, posadil za volant Hondy Civic Type R.

žádný příspěvek celý článek »

Vlk zazářil v Sosnové, potom ale zlobila Karkulka

foto

27. června 2007 • 01:00

Krásné slunečné počasí v okolí Tišnova zlákalo Zdeňka Jurku natolik, že raději horké sedadlo vyměnil za místní pláže a nechal vypotit syna Jirky Vlčka, Martina. Abychom ale Zdeňkovi tolik nekřivdili, tak se alespoň odhodlal jít své kamarády podpořit k trati rychlostních zkoušek, ale úsměv na jeho tváři vypovídal vše.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Rally Bohemia

foto

26. června 2007 • 10:00

O víkendu skončila druhá nejvýznamnější soutěž na našem území, Rally Bohemia, která se jela na velmi pěkných a náročných rychlostních zkouškách v okolí Mladé Boleslavi, ale hlavně Liberce. Jak si vedly soutěžní posádky si můžete prohlédnout na dnešní fotogalerii, jejíž autorem je náš stálý spolupracovník Jiří Dokulil.

žádný příspěvek celý článek »

Premiéry Roberta Vodičky na Rally Bohemia

foto

26. června 2007 • 08:00

Robert Vodička patří k uchazečům o letošní titul v extrémně nabité třídě A5 mezinárodního mistrovství České republiky v rally. Po vydařených vystoupeních na Jänneru a Šumavě však přišel pouze jednobodový Krumlov. Před dvěma týdny následovala Rally Bohemia, která dopadla mnohem hůře.

příspěvků: 1 celý článek »

Peter Gavlák štvrtý v triede na rally Bohémia

foto

25. června 2007 • 13:00

Populárna Rally Bohemia prelomila polovičku súťažnej sezóny v seriáli Global Assistance Medzinárodných majstrovstiev ČR v rally. Naši si na náročnej „bohemke“ vôbec nepočínali zle a za 7. miesto v absolútnom poradí a 4. priečku v triede N4 získala ďalšie cenné body do tabuľky priebežného hodnotenia. Momentálne im po štvrtom podujatí patrí 7. miesto priebežného hodnotenia.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná šňůra pokračuje

foto

25. června 2007 • 12:15

Dvě velmi náročné soutěže, konající se v těsném sledu za sebou, čekaly v první půli června soutěžního jezdce Lubomíra Minaříka. Pilot z Podkopné Lhoty na Zlínsku se zúčastnil dalšího pokračování Mistrovství ČR ve sprintrally v Tišnově, kde vystoupal v hodnocení své skupiny na stupínek nejvyšší a upevnil si vedení v tabulce. Na velké oslavy mu ale nezbýval čas. Již o týden později měl totiž stanout na startu jednoho z naších nejvýznamnějších automobilových podniků – Rally Bohemia s centrem v Mladé Boleslavi.

žádný příspěvek celý článek »

Ladislav Kopelent na Rally Bohemia 2007

foto

25. června 2007 • 06:00

Ladislav Kopelent patří mezi jezdce, kteří letos bojují o titul v překvapivě velice kvalitně obsazené třídě nejmenších áčkových vozů. Po čtyřech odjetých soutěžích mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pak manželské posádce Kopelentů patří první místo ve třídě A5.

příspěvků: 1 celý článek »

Další fotogalerie z Rally Bohemia

foto

25. června 2007 • 01:00

Jedním z vrcholů letošního rallyového zápolení u nás byla severočeská Rally Bohemia. Napínavé souboje a atmosféru této soutěže sledoval také náš stály spolupracovník Viktor Hausknotz, který na svůj fotoaparát zachytil několik snímků.

žádný příspěvek celý článek »

Soutěžácká maturita složena

foto

22. června 2007 • 11:00

Velmi obtížné a dlouhé rychlostní zkoušky Rally Bohemia se staly dějištěm premiéry posádky Václav Dunovský – Jiří Stross v soutěži seriálu MMČR. Loňští sprinterští šampióni skupiny N se rozhodně neztratili.Václav Dunovský.

žádný příspěvek celý článek »

Bohemia pro Mifku nejtěžším závodem kariéry

foto

22. června 2007 • 05:00

Radek Mifka se spolujezdcem Tomášem Plachým nevyšli ani při prestižní Rally Bohemia bodově naprázdno a díky čtrnácté příčce absolutně si připsali další dva mistrovské body do průběžné klasifikace šampionátu. Na loňský ročník Rally Bohemia měl Radek Mifka černé vzpomínky.

žádný příspěvek celý článek »

Matador Cup pokračoval při Rally Bohemia

foto

22. června 2007 • 03:00

Seriál Matador Cup v automobilových soutěžích pokračoval na rychlostních testech Rally Bohemia a na startu úvodní divácké rychlostní zkoušky v sosnovské Racing Areně se postavilo šest posádek přihlášených do Matador Cupu. S vozy Mitsubishi Lancer EVO IX odstartovali Vladimír Barvík s Petrou Mynářovou a také nově přihlášená posádka do Matador Cupu ve složení Marcel Tuček – Václav Tesař.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Rally Bohemia

foto

21. června 2007 • 16:00

O víkendu skončila druhá nejvýznamnější soutěž na našem území, Rally Bohemia, která se jela na velmi pěkných a náročných rychlostních zkouškách v okolí Mladé Boleslavi, ale hlavně Liberce. Jak si vedly soutěžní posádky si můžete prohlédnout na dnešní fotogalerii, jejíž autorem je náš stálý spolupracovník Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

toplist