www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 07 - Barum Rally Zlín (ME + IRC)

Videa z Barum Rally Zlín 2007 od Aleše Trhlíka

foto

21. srpna 2008 • 17:30

Již zítra večer odstartuje letošní ročník nejvýznamnější české soutěže, Barum Rally Zlín. Pojďme si nyní ještě pomocí několika videí připomenout její loňské vydání. V klipech od našeho spolupracovníka Aleše Trhlíka uvidíte sestřihy předních posádek, nechybí například ani záběry z vyprošťování havarovaného fiatu Antona Aléna.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Barum Rally Zlín

foto

21. září 2007 • 10:00

Dnes odpoledne se soutěžní posádky vrhnout na poslední díl letošního mezinárodního mistrovství České republiky v rally, Fuchs Oil Rally Příbram. Ještě před jejím startem si však připomeňme čtyřminutovým videem předchozí Barum rally Zlín. Autorem tohoto snímku je náš polský spolupracovník Miroslaw Zagórny.

příspěvků: 1 celý článek »

Barum rally Zlín má významné postavení na evropském kontinentě!

foto

20. září 2007 • 11:00

Barum rally Zlín potvrdila i při letošním 37. ročníku vysokou organizační úroveň a sportovní hodnotu závodu. Letošní ročník se vedle Mistrovství Evropy v rally jezdců poprvé jel jako součást prestižního seriálu Intercontinental Rally Challenge (IRC) pod výraznou mediální podporou promotéra šampionátu satelitní stanice Eurosport.

příspěvků: 4 celý článek »

Vladimír Barvík dominuje Matador Cupu

foto

18. září 2007 • 02:00

Předposledním dějstvím pokračoval seriál Matador Cup 2007 vypsaný při Mezinárodním Mistrovství ČR na Zlínsku velmi kvalitně obsazenou Barum rally Zlín. Na rychlostní testy v okolí Zlína se vydalo i pět posádek Matador Cupu ve složení Vladimír Barvík – Petra Mynářová, Marcel Tuček – Václav Tesař, Jaroslav Kubata – Jan Paulík, Miroslav Fišer – Hynek Středa a Josef Dvořák – Jan Slavík.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Barum Rally Zlín

foto

14. září 2007 • 16:30

Na konci letošních prázdnin se jela v okolí Zlína nejvýznamnější soutěž na našem území, Barum Rally, která byla v letošním roce vyšperkovaná o řadu kvalitních pilotů z mistrovství Evropy a seriálu IRC. Dnes si tuto soutěž můžete připomenout desetiminutovým videem, jehož autorem je náš stálý spolupracovník HoFi.

příspěvků: 1 celý článek »

Další fotogalerie z letošní Barum rally Zlín

foto

12. září 2007 • 11:00

Letošní barumka je již nějaký ten pátek minulostí, přesto vám nyní přinášíme další připomínku valašských soubojů na elitní české soutěži. Šedesátku snímku pořídil Petr Bača, který dokazuje, že pěkné snímky lze pořídit i bez novinářské vesty.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Barum Rally Zlín

foto

11. září 2007 • 05:00

Barum Rally Zlín přilákala o předposledním srpnovém víkendu na svůj start velmi kvalitní startovní pole v podobě domácích i zahraničních soutěžních jezdců. Jak viděl třídenní klání na tratích podél obou břehů řeky Moravy náš stálý redakční spolupracovník Sharkie, na to se můžete podívat právě nyní v jeho nejnovější fotogalerii, čítající více než stodvacítku snímků.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Barum Rally Zlín

foto

10. září 2007 • 10:00

Barum Rally Zlín přilákala o předposledním srpnovém víkendu na svůj start velmi kvalitní startovní pole v podobě domácích i zahraničních soutěžních jezdců. Jak viděl třídenní klání na tratích podél obou břehů řeky Moravy náš stálý spolupracovník David Kužela, na to se můžete podívat právě nyní v jeho nejnovější fotogalerii, čítající necelou šedesátku snímků.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Barum Rally Zlín

foto

7. září 2007 • 11:00

Barum Rally Zlín přilákala o předposledním srpnovém víkendu na svůj start velmi kvalitní startovní pole v podobě domácích i zahraničních soutěžních jezdců. Jak viděl třídenní klání na tratích podél obou břehů řeky Moravy náš stálý redakční spolupracovník Petr Frýba, na to se můžete podívat právě nyní v jeho nejnovější fotogalerii, čítající necelou šedesátku snímků.

příspěvků: 1 celý článek »

Kostka na Barumce patřil k širší špičce IRC

foto

7. září 2007 • 08:00

Tomáš Kostka společně s navigátorem Janem Krečmanem odstartoval do svojí třetí velké rallye v životě, a od páteční superspeciálky se řadili k nejrychlejším posádkám letošního ročníku Barum rallye, která byla poprvé zařazena do nového světového šampionátu IRC.

žádný příspěvek celý článek »

Sparrow Racing Team opanoval třídu i na Barumce

foto

7. září 2007 • 03:00

Barum Rally Zlín patří po dlouhá léta k nejvýznamnějším podnikům na našem území. Pro letošní rok ještě povýšila, když se jela jako jeden z dílů v poslední době čím dál populárnějšího seriálu Intercontinental Rally Challenge. Výjimečná byla barumka i pro Sparrow Racing Team - na domácí soutěž stáj vyrazila s rekordním počtem sedmi vozů!

žádný příspěvek celý článek »

Nevydařená barumka Milana Pantálka

foto

7. září 2007 • 02:00

V loňském roce vystavila Milanu Pantálkovi na Barum rally Zlín stopku kolostřešní kombinace na Komárově a tak se letos těšil, že si domácí podnik užije až do konce.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Barum Rally Zlín

foto

6. září 2007 • 11:00

Barum Rally Zlín přilákala o předposledním srpnovém víkendu na svůj start velmi kvalitní startovní pole v podobě domácích i zahraničních soutěžních jezdců. Jak viděl třídenní klání na tratích podél obou břehů řeky Moravy náš stálý polský kolega Tomasz Bugiel, na to se můžete podívat právě nyní v jeho nejnovější fotogalerii, čítající více než stovku snímků.

žádný příspěvek celý článek »

Fotoseriál havárie Jaromíra Tarabuse na Barumce

foto

5. září 2007 • 12:30

Zlínský pilot Jaromír Tarabus měl před startem Barum Rally Zlín jen velmi malou šanci na zisk titulu mezinárodního mistra ČR ve skupině A. Musel za každou cenu zvítězit a tak se od úvodních metrů soutěže pustil do ostrého tempa. To se mu vymstilo již na třetím testu. Jeho kotrmelce se podařilo zachytit našemu kolegovi Tomaszi Bugielovi.

příspěvků: 1 celý článek »

Robert Vodička na Barum rally

foto

5. září 2007 • 04:00

Po nepříjemné havárii na Rally Bohemia jsem vyrazil opět s původním spolujezdcem Pavlem Dobišem a opravenou Škodou Felicií (tímto děkuji klukům za jejich obětavou práci) na další podnik MMČR do Zlína.

žádný příspěvek celý článek »

toplist