www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. května 2024, Svátek má Přemysl, zítra Aneta

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 07 - Fuchs Oil Rally Příbram

Video z Fuchs Oil Rally Příbram

foto

6. prosince 2007 • 06:00

Již pozítří odstartuje v hlavním městě České republiky závěrečný motoristický podnik letošní sezóny, Pražský rallysprint. Jako návnadu na pozítřejší kolečka kolem Strahova i průjezd u cementárny v Řeporyjích si můžete prohlédnou videa z posledního podniku letošního MMČR, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Sedláček s almerou v Příbrami vítězně

foto

5. října 2007 • 04:00

Josef Sedláček, který absolvoval příbramskou mistrovskou soutěž s vozem Nissan Almera Gti plzeňského teamu LVMotors, bezkonkurenčně s velkým náskokem zvítězil ve třídě A7 a ve skupině A byl rychlejší pouze vítěz Pepa Peták.

žádný příspěvek celý článek »

Ponďa je s výkonem v Příbrami naprosto spokojen

foto

4. října 2007 • 07:00

Velmi krušné a hektické období zažil v uplynulých týdnech litoměřický pilot Lukáš Pondělíček. Při nešťastné Barum rally Zlín ztratil svého stálého spolujezdce Luďka Kocmana, ale přesto se rozhodl poprat s nepřízní osudu a objevil se na startu Fuchs Oil Rally Příbram.

žádný příspěvek celý článek »

Šašek v Pošumavském poháru napravil chybu z Příbrami

foto

4. října 2007 • 05:00

Zatímco letní období strávil Libor Šašek repasí a vylepšováním své závodní felicie, začátkem podzimu si na nedostatek závodních příležitostí nemůže stěžovat. Příbram zahájil vynikajícím druhým časem ve třídě A5, poté však byl nucen po chybičce odstoupit. Pošumavský pohár v Kramolíně a Švihově přinesl krásné svezení bez problémů.

žádný příspěvek celý článek »

Vladimír Barvík vítězem Matador Cupu

foto

3. října 2007 • 01:00

Letošní Mezinárodní Mistrovství České republiky v rallye bylo zakončeno příbramskou soutěží. Ze startovní rampy Fuchs Oil Rally Příbram sjelo pět posádek hodnocených v rámci Matador Cupu při Mezinárodním Mistrovství ČR. Ve složení Vladimír Barvík - Petra Mynářová, Marcel Tuček - Václav Tesař, Miroslav Fišer - Hynek Středa, Josef Dvořák - Jan Slavík a Jaroslav Kubata - Jan Paulík.

žádný příspěvek celý článek »

Vynikající výsledek Skoupila a Soběharta v Příbrami

foto

2. října 2007 • 03:00

Svého nejlepšího výsledku v sezóně dosáhl na Fuchs Oil Rally Příbram Jiří Skoupil. Tradičně se představil s vozem Fiat Punto S1600 plzeňského ROTO týmu, premiérově pak se spolujezdcem Zbyňkem Soběhartem. Výsledkem bylo druhé místo ve třídě A6 a třetí ve skupině A.

žádný příspěvek celý článek »

Petrášek a Ceplecha zavzpomínali na staré časy

foto

1. října 2007 • 11:00

Na startu Fuchs Oil Rally Příbram se po delší závodnické pauze objevil Jiří Petrášek. Stejně jako v době jeho rallyových začátků ho navigoval Bohuslav Ceplecha. Společně dovedli černou dieselovou fabii do cíle těsně pod stupni vítězů ve třídě A7.

žádný příspěvek celý článek »

Patrik Hlach vybojoval mistrovské stříbro

foto

1. října 2007 • 04:00

S trojicí posádek vyrazil zlínský Sparrow Racing Team do okolí historického hornického města Příbram, kde se o uplynulém víkendu konal závěrečný díl letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Fuchs Oil Rally Příbram

foto

1. října 2007 • 01:00

Víkendová Fuchs Oil Rally Příbram byla tečkou za letošní sezónou mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Jak se ve dvoudenním klání dařilo posádkám soudobých vozů i vloženého závodu pravidelnosti si můžete prohlédnout na více než stovce snímků, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Pech v Příbrami obhájil loňské vítězství

foto

27. září 2007 • 10:30

Atraktivní jízdou uzavřeli Václav Pech jun. se spolujezdcem Petrem Uhlem na rallye v Příbrami letošní vydařenou sezónu. Navíc byli opět nejrychlejší a třetím vítězstvím na tomto posledním podniku domácího mistrovství potvrdili zisk titulu Absolutních mistrů ČR.

žádný příspěvek celý článek »

Mifkův nejlepší výsledek na závěr sezony

foto

27. září 2007 • 09:00

Radek Mifka se spolujezdcem Tomášem Plachým zakončili své letošní působení v mezinárodním mistrovství republiky sedmým místem na závěrečném podniku Rally Příbram. Nejlepším výsledkem sezony dali zapomenout trápení z letních měsíců, kdy postupně nedokončili Horáckou rally, Rally Deutschland a Rally Vyškov.

žádný příspěvek celý článek »

Fuchs Oil Rally Příbram očima Josefa Petáka

foto

27. září 2007 • 07:00

Josef Peták sice v současnosti usilovně pracuje na přípravě nového speciálu Peugeot 207 Super 2000, přesto si našel čas na poslední soutěž Mezinárodního mistrovství České republiky.

příspěvků: 2 celý článek »

Vlčkovi do smíchu příliš nebylo

foto

27. září 2007 • 02:00

Posádka V-Group Rally Teamu ve složení Jiří Vlček a Pavel Šubrt se zúčastnila devětadvacátého ročníku Fuchs Oil Rally Příbram. Po smolné úvodní etapě posádka nastoupila v rámci druhé etapy a bavila nejen sebe, ale i diváky podél trati.

žádný příspěvek celý článek »

Eva Vykydalová potvrdila prvenství v Dámském poháru

foto

26. září 2007 • 13:00

Letošního ročníku Fuchs Oil Rally Příbram se zúčastnila rovněž dámská dvojice ve složení Eva Vykydalová a Ivona Vyštejnová na voze Renault Clio Sport. Sympatická posádka startující za DPD Czech Rally Team vzpomíná na Příbramskou rallye pouze v dobrém. Při loňském startu zde vybojovala druhé místo ve třídě N3, čtvrté mezi vozy skupiny N a vítězství v Dámském poháru.

žádný příspěvek celý článek »

Peták v Příbrami poděkoval divákům

foto

26. září 2007 • 07:00

Příbramská soutěž, to je domácí půda Josefa Petáka a Aleny Benešové, kteří startují za Hroch Rally Team s vozem Renault Clio S1600. Již před startem měla smíšená dvojice jistý titul republiky ve skupině A a ve třídě. Navíc Peták před startem oznámil, že doma pojede naposledy v rámci velkého mistrovství s Cliem. Od příští sezóny bude totiž vodit po českých tratích vůz Peugeot 207 S2000.

žádný příspěvek celý článek »

toplist