www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 07 - Impromat Rallysprint Kopná

Video z Impromat Rallysprintu Kopná

foto

3. srpna 2007 • 04:00

Ještě jednou se vrátíme k zatím předposledním odjetému českému sprintu, kterým byl populární Impromat Rallysprint Kopná. Jak se vedlo posádkám na náročných valašských rychlostních zkouškách si můžete zavzpomínat na videích od našeho stálého spolupracovníka Aleše Trhlíka.

žádný příspěvek celý článek »

Zakletá Kopná

foto

12. července 2007 • 05:00

O prvním prázdninovém víkendu čekalo na účastníky Mistrovství ČR ve sprintrally čtvrté letošní měření sil, které přehouplo seriál jednodenních soutěží do své rozhodující poloviny. Mezi více než stovkou posádek, které se postavily na start oblíbeného Rallysprintu Kopná, byla i dvojice Lubomír Minařík – Viktor Semela, jež toužila na svých domácích tratích konečně prolomit smůlu z předcházejících dvou ročníků této soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Komentář AutoSport.CZ – Impromat Rallysprint Kopná

foto

11. července 2007 • 13:00

Před patnácti roky se v malé valašské vesničce Podkopná Lhota poprvé konal Rallysprint Kopná, kterého se tehdy zúčastnilo pouhých šest místních jezdců. Během let se sprint, který v našich zemích položil základ jednodenních automobilových soutěží, vyprofiloval na jeden z nejprestižnějších podniků. Z původní „haló akce“ se stala regulérní součást oficiálního mistrovství, která na start přilákala nejednu zahraniční posádku.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Rallysprintu Kopná

foto

10. července 2007 • 06:00

K dispozici je další fotogalerie z 'moravského sprintového mistrovství světa', Impromat Rallysprinut Kopná, který se jel o posledním červnovém víkendu na náročných rychlostních zkouškách v okolí Slušovic. Autorem dnešních snímků je náš stálý spolupracovník Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Tvrdost Křemene doprovázel Kouř z brzdového obložení

foto

10. července 2007 • 02:00

Letos již podruhé jsme mohli vidět na sprintrally soutěžní posádku Michal Křemen - Ruda Kouřil s vozem Honda Civic 1,6 VTi ze „stáje“ Böhm RallyeSport Teamu. Vše podstatné co se dělo ve voze i mimo něj na eRZetách kolem Slušovic, tedy na XV. Impromat Rallysprint Kopná si můžete přečíst v následujícím rozhovoru.

žádný příspěvek celý článek »

Poloosa na Kopné ukončila letošní naděje

foto

10. července 2007 • 01:00

Veškeré naše plány na celkově slušné umístění v seriálu MČR Sprintrally 2007 ukončila prasklá poloosa na RZ v Kopné. Po požáru na Lužičkách, kde jsme přišli o vlastní žlutou Hondu, nebodujeme ani v Kopné. Dva nedojeté závody znamenají s největší pravděpodobností konec šancí na celkové umístění.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Rallysprintu Kopná

foto

9. července 2007 • 08:00

K dispozici je další fotogalerie z 'moravského sprintového mistrovství světa', Impromat Rallysprinut Kopná, který se jel o posledním červnovém víkendu na náročných rychlostních zkouškách v okolí Slušovic. Autorem dnešních snímků je náš spolupracovník Roman Olejníček.

žádný příspěvek celý článek »

Nedbis už ví, jak „chutná“ propocená kombinéza a spodky

foto

9. července 2007 • 03:00

O Kopné… o rychlostních zkouškách… o defektu… o problémech s technikou… o nasbíraných zkušenostech… o prvním startu v rally v životě si povídal Šedivec s bratry Nedbalovými [Scruffy Rallye Team] v následujícím rozhovoru.

žádný příspěvek celý článek »

Nedokončená Podkopka Petra Zedníka

foto

9. července 2007 • 02:00

Příjemné počasí přivítalo Petra Zedníka a Pavla Fišera na Rallysprintu Kopná, který se jel tento víkend jako již čtvrtý podnik sprinterského šampionátu České republiky. Jak lze z první věty vyvodit, na místo tradičního spolujezdce Milana Pražáka usedl Pavel Fišer, a tak bylo zapotřebí sžít se s novým spolujezdcem, díky čemuž začala posádka soutěž trošku opatrněji.

žádný příspěvek celý článek »

Jak jsem viděl Kopnou bez přilby

foto

9. července 2007 • 01:00

Ač se to na první poslech nezdá, přesto se slovní spojení „začátek prázdnin“ a „rallysprint Kopná“ každému aktérovi či fanouškovi českých rally nesmírně rýmuje. V případě naší posádky však letos tenhle veršík moc libozvučně nezněl. „Karkulka“, která si vinou elektroinstalace postavila hlavu již po půli Bohemie, figurovala stále na listině startu neschopných vozů a bylo jasné, že naše odhodlání poškádlit místní matadory a přidat body do sprinterského šampionátu bere za své.

žádný příspěvek celý článek »

Po sportovním zklamání životní radost

foto

6. července 2007 • 10:00

Na domácí trati Rallysprintu Kopná bohužel nebyl Jan Jelínek schopen navázat na předchozí úspěchy. Jeho účinkování ukončil po výletu mimo trať poškozený olejový chladič. Smutek z nedokončení závodu už den poté nahradila velká radost z narození prvního potomka.

žádný příspěvek celý článek »

Sparrow Racing Team startoval na domácí půdě

foto

5. července 2007 • 02:00

Zlínská stáj Sparrow Racing Team se o uplynulém víkendu představila na domácí půdě. Při Rallysprintu Kopná vyjely na závodní trať všechny současné týmové vozy, konečný výsledek však není příliš povzbuzující.

žádný příspěvek celý článek »

Radosti i neúspěchy týmu PMV Motorsport

foto

4. července 2007 • 11:00

Po medailemi ověnčené premiéře na Agrotec Iveco rally Hustopeče čekala na posádku PMV Motorsportu skoro dvouměsíční závodní přestávka, vyplněná především pečlivou přípravou soutěžní techniky. Svůj druhý letošní start si Přemysl a Michal Šebestovi odbyli při Eurostroj rally v Tišnově, kde změřili síly s velmi slušnou mezinárodní konkurencí.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlédnutí za Tišnovem a shrnutí Kopné v Böhm RS Teamu

foto

4. července 2007 • 05:00

Na tišnovské Eurostroj Rally usedl na sedadlo jezdce týmové Hondy poprvé mladý Michal Křemen navigovaný velezkušeným Rudolfem Kouřilem. Hlavním cílem pilota bylo sbírat první zkušenosti na rychlostních zkouškách, seznámit se s autem a hlavně úspěšně dokončit soutěž kvůli zápočtu pro získání mezinárodní licence.

žádný příspěvek celý článek »

Druhé místo Bujáčka na domácí půdě

foto

4. července 2007 • 04:00

Pátý díl Poháru mládeže se jel na Martinově domácí půdě. Zároveň se jednalo o jeden z nejkrásnějších a nejtechničtějších sprintů, a to Impromat Rallysprint Kopná. Na startu se sešlo všech pět posádek startujících v Poháru mládeže. Na mladé jezdce čekalo 33 ostrých kilometrů.

žádný příspěvek celý článek »

toplist