www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. dubna 2024, Svátek má Irena, zítra Rudolf

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 07 - Rally JVP System Prachatice

Viktor Szabó 5 kilometrů od zlata

foto

7. září 2007 • 01:00

S přáním udržet dosavadní stříbrnou příčku v průběžném hodnocení MIO GPS Sprintrally Championship 2007 a vybojovat vedení mezi produkčními vozy, vstupoval na start Rally JVP System Prachatice plzeňský soutěžák Viktor Szabó.

žádný příspěvek celý článek »

Čonkův návrat na „bednu“

foto

6. září 2007 • 03:00

Po dvou soutěžích, kde se Mad Max racing teamu díky neposlušné technice nedařilo, se uprostřed léta začalo přece jen mnohé v dobré obracet. Robert Čonka na Rally Agropa sice ještě zůstal těsně pod stupni vítězů, Prachatice pro něj ale znamenaly návrat do první trojice třídy A5. A to jak v soutěži, tak v klasifikaci Mistrovství ČR ve sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

Šlehofer a Soběhart v Prachaticích v TOP 10

foto

3. září 2007 • 04:00

Podobně jako v Tišnově a Pačejově, usedla také na sprintu v Prachaticích posádka Jan Šlehofer – Zbyněk Soběhart do krásného vozu Fiat Punto S1600 plzeňského ROTO týmu. Výsledkem bylo vítězství ve třídě Junior 2000, třetí místo ve skupině A i třídě A6 a také premiérové umístění v elitní desítce absolutní klasifikace.

žádný příspěvek celý článek »

Viktor Szabó stále v čele Matador Cupu

foto

23. srpna 2007 • 04:00

Domácí šampionát rallyesprintového mistrovství pokračoval Rallye Prachatice, kde se na startu sešla téměř stovka posádek a čtyři z nich startovaly i v seriálu Matador Cup 2007. Tentokrát bohužel chyběl Lumír Firla, který startoval v okruhových závodech na piešťanském okruhu. Matador Cup tak měl největšího favorita jednoznačně v osobě Viktora Szabó, který v Prachaticích na svůj vůz Mitsubushi Lancer EVO VIII obul poprvé pneumatiky Matador v osmnácti palcovém provedení.

žádný příspěvek celý článek »

Hozák s Hršelem jsou mistry ČR

foto

22. srpna 2007 • 16:00

Předposledním podnikem pokračovalo na Prachaticku mistrovství České republiky ve sprintrally, kterého se pravidelně účastní i klatovská posádka Petr Hozák – Ladislav Hršel. Nadějná dvojice zde s předstihem získala titul mistrů naší země ve skupině N a v průběžné tabulce dokonce postoupila až na druhou příčku v absolutním pořadí, kde figuruje za již jistým spritovým šampiónem Karlem Trněným, který však disponuje nesrovnatelně lepší technikou WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Ducháček: Premiéra s Lancerem na výbornou

foto

22. srpna 2007 • 02:00

Poprvé od svého vstupu do automobilových soutěží v roce 2003 se posádka kdyňského APM-Automotive Rally Teamu Sláva Ducháček – Petr Dufek představila s jiným závodním náčiním než se Škodou Felicia ve skupině A5. Při Rally Prachatice si vyzkoušeli, jak chutná rally za volantem špičkového Mitsubishi Lancer Evo VII v nabitém poli produkčních vozů a svým výsledkem předčili všechna očekávání.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Rally JVP System Prachatice

foto

21. srpna 2007 • 19:00

Na západě Čech pokračoval o uplynulém víkendu svým předposledním dílem národní šampionát ve sprintrally. Jak se vedlo posádkám na podniku, po kterém již byl korunovýn vítězný Karel Trněný mistrem republiky, si můžete prohlédnou ve fotogalerii, jejímž autorem je náš stálý spolupracovník Jiří Dokulil.

žádný příspěvek celý článek »

Komentář AutoSport.CZ - Prachatice plné překvapení

foto

21. srpna 2007 • 14:00

Rallye JVP System Prachatice hostovala v seriálu MIO GPS Sprintrallye zcela poprvé. Novinkou byly tratě, pořadatelský sbor a ve sprintech vlastně i celá lokalita soutěže. Po shlédnutí startovní listiny, která nebyla ochuzena o zvučná jména, všichni očekávali podobná jména i ve výsledcích. Nakonec ale bylo vše jinak, výsledková tabulka vypadala po spoustě odstoupení spíše jako losování Sportky.

příspěvků: 2 celý článek »

Fotogalerie z Rally Prachatice

foto

21. srpna 2007 • 01:00

Na západě Čech pokračoval o uplynulém víkendu svým předposledním dílem národní šampionát ve sprintrally. Jak se vedlo posádkám na podniku, po kterém již byl korunovýn vítězný Karel Trněný mistrem republiky, si můžete prohlédnou ve fotogalerii, jejímž autorem je náš stálý spolupracovník Viktor Hausknotz.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Trněný sprinterským mistrem

foto

18. srpna 2007 • 23:25

Karel Trněný s vozem Škoda Octavia WRC si s předstihem zajistil titul tuzemského mistra ve sprintrally. Pomohlo mu k tomu vítězství v pátém ročníku Rallye Prachatice, kterému dominoval o 71 sekund před Slovákem Peterem Gavlákem.

žádný příspěvek celý článek »

Prachatice přivítaly 99 posádek

foto

17. srpna 2007 • 22:30

Celkem 99 posádek prošlo technickou a administrativní přejímkou předposledního podniku letošního rallysprintového seriálu, Rally JVP System Prachatice. Rovná šedesátka dvojic bude bojovat o body do "nejmenšího" mistrovství, bez jedné čtyři desítky účastníků jsou přihlášeny do Poháru České republiky v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Viktor Szabó je na Prachatice připraven

foto

17. srpna 2007 • 05:00

Šestým podnikem bude o tomto víkendu pokračovat letošní seriál MIO GPS Sprintrally Championship. Se startovním číslem 7 se v sobotu vydá na tratě Rally JVP System Prachatice posádka Viktor Szabó – Vladimír Tichý s vozem Mitsubishi Lancer EVO VIII MR.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Rally Prachatice

foto

9. srpna 2007 • 20:00

Do startu Rally JVP System Prachatice zbývá o něco málo více než jeden týden, již dnes si však můžete prohlédnout seznam přihlášených posádek, předběžnou startovní listinu i přidělené časy pro administrativní i technickou přejímku na předposlední rallysprint letošní sezóny.

žádný příspěvek celý článek »

Přípravy V. Rally JVP SYSTEM Prachatice vrcholí

foto

7. srpna 2007 • 11:00

Po nelehkých jednáních s vlastníky silnic se nakonec pořadateli podařilo sestavit velmi zajímavou trať, která opět přinese řadu novinek, takže i pravidelní účastníci Prachatické rally nebudou ve výhodě proti jezdcům sprinterského seriálu, do kterého je letos premiérově Prachatická rally zařazena.

žádný příspěvek celý článek »

Základní informace k Rally Prachatice

foto

20. července 2007 • 07:00

Již jen měsíc zbývá do startu Rally Prachatice, dalšího podniku letošního národního rallysprintového šampionátu. Již dnes si můžete prohlédnout základní informace, zvláštní ustanovení či časový harmonogram toho závodu premiérově zařazeného do některého z českých šampionátů.

žádný příspěvek celý článek »

toplist