www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - Rallye Matador Tatry

ARC Slovakia po Rallye Matador Tatry

foto

20. dubna 2007 • 03:00

ARC Slovakia na Rally Matador Tatry predstavila dve posádky, ktoré budú pravidelnými účastníkmi Tempus Rally Majstrovstiev Slovenska 2007. K stabilnej žilinsko-boleslavskej dvojici Peter Gavlák-Miloš Hůlka (Mitsubishi EVO IX) pribudla čisto česká posádka Antonín Tlusťák-Jirka Volf.

žádný příspěvek celý článek »

Krst ostrými kameňmi

foto

20. dubna 2007 • 01:00

Uplynulý víkend vyrazil Team Citroën Slovakia s posádkou Jaro Homola-Alexander Štefuca na prvú tohtoročnú rally. Po minuloročných skúšobných Košiciach to bola vlastne aj prvá rally, na ktorej si už posádka naplno zmerala sily so súčasnou konkurenciou.

žádný příspěvek celý článek »

Pavel Valoušek se v okolí Púchova objevil s BMW

foto

18. dubna 2007 • 17:00

Otrokovický mladík Pavel Valoušek má v letošním ročníku v plánu starty ve slovenském šampionátu v barvách Tempus Styllex Rally Teamu s Renaultem Clio R3. Vůz se však před zahajovacím podnikem, kterým byla víkendová Rallye Matador Tatry, nepodařilo včas připravit.

žádný příspěvek celý článek »

Dvoudenní souboj v Púchově

foto

17. dubna 2007 • 11:30

Další etapu úspěšné spolupráce s výrobcem pneumatik Matador zahájil o uplynulém víkendu Miroslav Jandík. Se zbrusu novým vozem Mitsubishi Lancer Evo 9 obsadil po dvoudenním souboji s Trojanem na nejvýznamnější slovenské automobilové soutěži Rallye Matador Tatry čtvrtou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Barvík s Bartončíkem v Tatrách s novou devítkou

foto

17. dubna 2007 • 11:00

Mezi české zástupce v nejrychlejší desítce na víkendové Rallye Matador Tatry 2007 patřili i zlínský Vladimír Barvík s navigátorem Josefem Bartončíkem, kteří zde poprvé představili zcela nový vůz Mitsubishi Lancer EVO IX týmu ANVEL, který nahradí vůz, zničený na loňské zlínské Barumce.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf se v evropské konkurenci neztratil

foto

17. dubna 2007 • 10:30

Ověřit nastavení podvozku po velkém testování, sehrát se s novou spolujezdkyní Petrou Lesniakovou a získat body do Evropského poháru – Central, to byly úkoly, které měl před sebou Vojtěch Štajf a Subaru Rally Team ČR – Deník Blesk při Rallye Matador Tatry. Šesté místo v cíli dokazuje, že všechny tyto cíle byly splněny a mohlo být ještě lépe.

příspěvků: 1 celý článek »

Tempus Styllex Rally Team na Rally Matador Tatry 2007

foto

17. dubna 2007 • 10:00

Úvodné podujatie seriálu Majstrovstiev Slovenska - Tempus Rally 2007 v Bojniciach a Púchove bolo pre team Tempus Styllex a jeho posádku Jozef Béreš - Petr Starý premiérovým vystúpením s Renaultom Clio S1600 na tratiach domácich rýchlostných skúšok a prvým podujatím na asfaltovom povrchu.

žádný příspěvek celý článek »

Trojan si ze Slovenska odvezl bronz

foto

16. dubna 2007 • 17:00

Vynikající výsledek si odvezla z víkendové Matador Rallye Tatry posádka brněnského týmu Rallye Sport Promotion Karel Trojan – Petr Řihák. V silné konkurenci se tato dvojice, startující na voze Mitsubishi Lancer Evo IX rozhodně neztratila a vybojovala třetí příčku absolutně.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Matador Rallye Tatry

foto

16. dubna 2007 • 07:00

O uplynulém víkendu bylo v okolí Púchova a Bojnice zahájeno slovenské mistrovství. Jak si vedly posádky na Matador Rallye Tatry si můžete prohlédnout na žánrově rozličných fotografiích, jejimiž autory jsou František Dušek a Martina Dušková.

žádný příspěvek celý článek »

Grzyb je s výsledkem na Matadoru spokojený

foto

16. dubna 2007 • 04:00

Posádka G.Grzyb a R.Hundla skončila na 38. Rally Matador Tatry v absolútnom poradí na 11. mieste a v triede A/6 S1600 na 2. mieste. Pretek prebehol úspešne, počasie bolo fantastické a funkčnosť celého teamu nám dokonale splnila naše predstavy.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Uhlom vyhrali šiestykrát púchovskú rallye!

foto

16. dubna 2007 • 01:15

Rallye Matador Tatry a jej 38.ročník je minulosťou. Dvojdňová súťaž patrí medzi najvýznamnejšie na Slovensku. Pre tento rok si vyslúžila najvyšší koeficient 10 pre Európsky pohár FIA - Centrálnej zóny. Body sa v Púchove rozdávali aj vo FIA CEZ Trophy a v úvodnom podniku Tempus Rally Majstrovstiev Slovenska pre rok 2007.

žádný příspěvek celý článek »

Startovní listina na Matadoru čítá 48 posádek

foto

13. dubna 2007 • 15:00

Celkem 48 posádek prošlo technickou přejímkou na zahajovací podnik slovenského šampionátu, Rallye Matador Tatry. V současné době probíhá na trati podél Váhu shakedown, který je svým profilem ještě méně zatáčkovitý, jako ten loňský.

žádný příspěvek celý článek »

Kdo se nakonec představí v Púchově?

foto

13. dubna 2007 • 12:45

Celkem 48 posádek ze šesti evropských států absolvovalo seznamovací jízdy na 38. Rallye Matador Tatry. Púchovská soutěž se započítává do FIA Evropský pohár – Central s koeficientem 10, FIA CEZ Trophy 2007 a TEMPUS RALLY Majstrovstvá Slovenska 2007.

žádný příspěvek celý článek »

ARC Slovakia pred štartom Rallye Matador Tatry

foto

13. dubna 2007 • 11:30

Po troch zahraničných súťažiach sa tento krát prestaví naša stabilná posádka Peter Gavlák a Miloš Hůlka konečne na Slovensku. Pre Petra je to najbližšie konaná súťaž od svojho domova v Žiline a tak sa vždy na ňu teší najviac. V minulom roku však súťaž nezačala zrovna pre náš tím najlepšie, keď hneď v úvodnej RS naša posádka havarovala.

žádný příspěvek celý článek »

Majster Slovenska 2006 na prahu novej sezóny

foto

13. dubna 2007 • 11:00

Vo štvrtok prebehol neoficiálny shakedown teamu RUFA-SPORT s posádkou G. Grzyb a R. Hundla. Posádka bola s testom auta veľmi spokojná. Spoločnosť JM Engeneering odviedla skvelú prácu na vozidle Suzuki Swift S1600 a potvrdila naše ambície v nastávajúcej sezóne.

žádný příspěvek celý článek »

toplist