www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Acropolis Rally of Greece (PCWRC)

Toni Gardemeister si Xsaru WRC pochvaloval

9. června 2006 • 09:50

Finský pilot Toni Gardemeister se po dlouhé pauze vrátil zpět do seriálu mistrovství světa a na Rally Acropolis skončil s vozem Citroën Xsara WRC od týmu Astra Racing na vynikajícím čtvrtém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Gigi Galli by rád Imprezu WRC

9. června 2006 • 09:30

Italský pilot Gianluigi Galli, který v letošním roce startoval již s Lancerem WRC a také s Peugeotem 307 WRC, se nyní snaží dojednat na další starty v mistrovství světa speciál Subaru Impreza WRC a doufá, že mu pomůže také tovární tým Subaru.

příspěvků: 2 celý článek »

Mikko Hirvonen chce být v šampionátu třetí

8. června 2006 • 11:25

Finský mladík a dvojka továrního týmu BP-Ford WRT Mikko Hirvonen se teprve nyní začíná dostávat do správné pohody a získává pro svůj tým potřebné body do MS FIA značek. Před dvěma týdny dojel na Sardinii pro svůj zatím nejlepší výsledek v mistrovství světa, když skončil druhý a nyní v Řecku znovu skončil na stupních vítězů, když jej pokořili pouze Marcus Grönholm a Sébastien Loeb.

žádný příspěvek celý článek »

Willy Collignon chválil Francoise Duvala

8. června 2006 • 11:00

Je pravdou, že dalším jezdcem, který jasně prokázal, že Škoda Fabia WRC má na to, aby bojovala o stupínky nejvyšší, je belgický rychlík Francois Duval. Po první etapě Acropolis rally totiž figuroval s českým speciálem Fabia WRC na páté pozici.

příspěvků: 1 celý článek »

Acropolis byla extrémně rozbitá

8. června 2006 • 00:30

Pravidelný účastník juniorského světového šampionátu a také britského mistrovství Conrad Rautenbach se rozhodl v rámcí získávání zkušeností na šotolině vyrazit také na řeckou Rally Acropolis, kde usedl do produkčního Subaru Impreza STI z dílen britské stáje Geoff Jones Motorsport.

žádný příspěvek celý článek »

Předraženou SS v Athénách fanoušci bojkotovali

7. června 2006 • 11:20

Organizátoři řecké Acropolis rally očekávali, že na super speciální rychlostní zkoušku na Olympijský stadión v Athénách přijde v letošním roce stejné množství diváků, jako tomu bylo v minulém roce.

žádný příspěvek celý článek »

Rovanperä svádí své neúspěchy na Fabii WRC

7. června 2006 • 10:20

V České republice není snad jediného motoristického fanouška, kterého by nezklamaly výkony Harriho Rovanperäho, který přišel do týmu Red Bull Škoda a pilotuje Fabii WRC. Když nastoupil poprvé na Korsice, tak si všichni říkali, že jeho velmi slabé časy jsou způsobeny tím, že se s vozem seznamuje a navíc nepatří mezi asfaltové specialisty. Mnohem více se tak od něj čekalo na šotolině.

příspěvků: 8 celý článek »

Řecko: Aténám jsem nepřišel na chuť

6. června 2006 • 14:55

Martin Prokop strávil minulý týden v Řecku. Se spolujezdcem Janem Tománkem se zúčastnil oficiálních seznamovacích jízd Rally Akropolis, následně tam dva dny pozoroval průběh soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Henning Solberg porazil svého bratra Pettera

6. června 2006 • 09:40

Je to vůbec poprvé v kariéře Henninga Solberga, kdy v soutěži seriálu mistrovství světa porazil svého mladšího bratra Pettera Solberga. Henning skončil v Řecku na pátém a Petter sedmém místě absolutního pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Matthew Wilson vybojoval dva body

6. června 2006 • 02:00

Ani na řecké Rally Acropolis se britskému Stobart VK M-Sport Ford Rally Teamu příliš nedařilo. Nejlépe dopadl Matthew Wilson, který kromě desátého místa absolutně připsal pro svůj tým dva body do hodnocení značek. Dvojce týmu Kosti Katajamäkimu se dařilo ještě hůře a skončil v hloubi výsledkové listiny.

žádný příspěvek celý článek »

Kronos Racing na Rally Akropolis (oficiální)

6. června 2006 • 01:30

Řecko je oblíbená destinace milovníků antické kamenné krásy. Kámen však je i charakteristickým rysem pro Rally Akropolis, byť kameny současné zaostávají co do starobylosti.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Acropolis

5. června 2006 • 11:00

Máte možnost si prohlédnout velice rozsáhlou fotogalerii z na dlouhé dva měsíce posledního podniku letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterým byla o uplynulém víkendu řecká BP Ultimate Rally Acropolis.

žádný příspěvek celý článek »

Francois Duval nebyl příliš spokojený

5. června 2006 • 10:20

Včera jsme vás informovali o tom, že Francois Duval chce co nejdříve zapomenout na nepříliš povedenou Acropolis rally a plně se soustředit na přípravu do Německa. Tam by měl také startovat ve Fabii WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Dva Focusy RS WRC na stupních vítězů

5. června 2006 • 09:10

Třetího vítězství v této sezoně dosáhl tým BP-Ford na tratích zničující Rally Acropolis. Marcus Grönholm se spolujezdcem Timem Rautiainenem vyhráli nejnáročnější soutěž několika posledních let.

žádný příspěvek celý článek »

Gabriel Pozzo svůj vůz do cíle dotlačil

5. června 2006 • 03:00

Jeden z nejlepších argentinských soutěžních jezdců současnosti a ze startu v České republice u nás dobře známy Gabriel Pozzo si zažil horkou chvilku v samotném finiši letošní Rally Acropolis, když vypověděl jeho vůz v průběhu závěrečné zkoušky službu a on jej musel přes cílovou rampu dotlačit.

žádný příspěvek celý článek »

toplist