www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - Jordan Rally

Jordánsko: Solbergův pečlivý průzkum

foto

15. května 2007 • 06:00

Posádka továrního týmu Subaru Petter Solberg a Phil Mills se během minulého týdne zúčastnila kandidátské soutěže Jordan Rally, která v příštím roce bude součástí Mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

Al Qassimi opět na vítězné vlně

foto

14. května 2007 • 03:00

Šejk Khalid Al Qassimi na Subaru Impreza N12 potvrdil svůj úspěch z úvodního podniku letošního středovýchodního mistrovství, kterým byla Rally Oman, a i na Jordan Rally si dojel pro cenné vítězství. Jordánská soutěž se letos jela jako kandidátský podnik MS a v roce 2008 přivítá celou světovou špičku.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Jordan: zúčastní se také Solberg

foto

19. dubna 2007 • 03:00

Od Rally Argentina neuplyne ani týden a norský jezdec Petter Solberg bude zkoumat rychlostní zkoušky Jordánské rally, jednoho z kandidátských podniků Mistrovství světa. Tato rally se pojede 9. a 10. května.

příspěvků: 1 celý článek »

Zahájen nábor dobrovolníků pro Jordan Rally 2008

foto

2. března 2007 • 04:00

Jordánsko nedávno zahájilo velkou kampaň, která má za cíl zajistit dobrovolníky pro výpomoc při organizování Jordan Rally 2008. Pořadatelé se nijak netají svými ambicemi stát se v příštím roce soutěží Mistrovství světa a přestože do jejího konání zbývá téměř třináct měsíců, zahájila organizace Jordan Motorsport mohutný nábor pracovních sil již nyní. Výsledkem by měla být více než dvoutisícová skupina dobrovolníků.

žádný příspěvek celý článek »

toplist