www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - Cork '20' International Rally

Irským mistrem se stal Eugenne Donnelly

foto

3. října 2007 • 06:00

Závěrečným podnikem pokračoval o uplynulém víkendu irský šampionát. Někteří jezdci z mistrovství světa využili tento podnik jako test na letošní Rally Ireland, soutěž pak také korunovala letošního irského mistra, kterým se stal Eugenne Donnelly.

příspěvků: 5 celý článek »

Cork Int. Rally kořistí Sebastiena Loeba

foto

1. října 2007 • 14:45

Jako přípravu na listopadovou Irskou rally, která je novým přírůstkem v seriálu soutěží MS FIA rally, pojal svou účast na víkendové Cork International Rally tovární tým Citroen Sport. Ten si z Irska nakonec odvezl double, když vítězství vybojoval Sébastien Loeb na C4 WRC a druhé místo získal jeho týmový kolega Dani Sordó na Xsaře WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Kompletní tým Citroën mezi přihlášenými na Cork

foto

9. září 2007 • 12:00

Nedávno jsme vás informovali, že na posledním podniku letošního irského asfaltového mistrovství bude startovat dvojka továrního týmu BP-Ford, Mikko Hirvonen. Nebude však jediným účastníkem mistrovství světa, který na tuto soutěž zavítá. Podle nejnovějších zpráv totiž na specifické asfalty zamíří i tovární tým Citroën.

žádný příspěvek celý článek »

"Hirvo" míří na irský asfalt

foto

29. srpna 2007 • 07:00

Nováčkem v letošním kalendáři MS je Norské a Portugalské rally rovněž asfaltová Rally Ireland. Ta je pro většinu posádek velkou neznámou a tak jde řada z nich cestou zkušebního startu na nějaké podobné soutěži. Typické kluzké a uskákané asfalty již letos okusili Marcus Grönholm, který na začátku roku navštívil Galway International Rally, a Sébastien Loeb, jenž si vyzkoušel pro změnu tratě červnové Donegal Rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist