www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - Historic Vltava Rallye

Svoboda Motorsport úspěšný na dvou frontách

foto

18. července 2007 • 04:00

Pestrý program absolvovali v červnu členové týmu Svoboda Motorsport. Vedle své domácí Historic Vltava Rallye si splnili sen a premiérově se představili i na Rally Bohemia.

žádný příspěvek celý článek »

Zklamání i vavříny VSV rallye teamu

foto

15. června 2007 • 01:00

Ani napotřetí nebylo letos dopřáno jezdci VSV rallye teamu Pavlovi Stráskému vidět cíl soutěže, do které se svojí Škodou 130 LR odstartoval. Při Historic Vltava Rallye mu vystavila stop porucha převodovky. Zatímco v Klatovech panovalo velké zklamání, mnohem veselejší zprávy hlásila druhá část týmu z Tišnova.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Historic Vltava Rallye

foto

13. června 2007 • 10:00

O uplynulém víkendu se uskutečnila v okolí Klatov šestnáctá Historic Vltava Rallye. Jak se dařilo rovné čtyřicítce posádek na této soutěži zařazené do středoevroské zóny historiků i národního šampionátu si můžete prohlédnout na stopadesátce snímků, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Jiří Jiřík.

žádný příspěvek celý článek »

Vltava v režii českých jezdců

foto

12. června 2007 • 08:00

Klatovskou Historic Vltava Rallye, dlouhodobě nejvýznamnější soutěž historických vozů na našem území, letos opanovaly české posádky. Z vítězství se nakonec radoval domácí Jiří Hrubý s BMW 2002 TI před dvojicí radotínských Kadettů v pořadí Lubomír Tenkl, Zdeněk Tichý.

žádný příspěvek celý článek »

Pavel Stráský Vltavu nedokončil

foto

11. června 2007 • 12:00

Na třetí rychlostní zkoušce před cílem letošní Historic Vltava Rallye jsme skončili na převodovku. Původní podezření na další závadu motoru se po velmi nehezkých zvucích linoucích se z motorového prostoru naštěstí nepotvrdilo.

žádný příspěvek celý článek »

Zmrtvýchvstání jihočeské ´elery´

foto

6. června 2007 • 03:00

Je tomu již měsíc, kdy účinkování posádky Pavel Stráský a Pavel Kacerovský na domácí Rallye Český Krumlov zastavila při shakedownu fatální porucha motoru jejich Škody 130 LR. Prasklá kliková hřídel udělala v agregátu pořádnou ´paseku´ a vše nasvědčovalo tomu, že diváci dvojici VSV rallye teamu už letos neuvidí. Opak je však pravdou.

žádný příspěvek celý článek »

Červnové plány týmu Svoboda Motorsport

foto

1. června 2007 • 01:00

Velmi bohatý závodní program čeká v červnu na obě posádky západočeského týmu Svoboda Motorsport. Po přesunutí Labské rallye do podzimního termínu, zařadili k plánované Vltavě i Bohemii.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Historic Vltava Rallye

foto

30. května 2007 • 12:20

Celkem 34 posádek je možné najít na seznamu přihlášených k již šestnáctému ročníku nejvýznamnější soutěže historických vozů na našem území, Historic Vltava Rallye, která se pojede koncem příštího týdne na rychlostních zkouškách v okolí Klatov.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist