www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - Eurobus Rally Rožňava

Fotogalerie z Eurobus Rally Rožňava

foto

14. července 2007 • 23:15

O minulém víkendu se závodilo také na Slovensku. Seriál mistrovských soutěží našich východních sousedů pokračoval svým dalším dílem v Rožňavě a obrazové připomenutí celé akce můžete naleznout na serveru fotografa Tibora Szabosiho.

žádný příspěvek celý článek »

Hetrik sa v Rožňave nekonal

foto

13. července 2007 • 02:00

Na štvrtom podujatí slovenského relyšampionátu - Eurobus Rally Rožňava sa v tradičnom slovensko–českom zložení predstavili opäť aj dve naše posádky ARC Slovakia - Peter Gavlák/Miloš Hulka na Mitsubishi Lancer EVO 9 a Antonín Tlusťák/František Rajnoha (Jirka Volf mal zdravotné problémy) na Suzuki Ignis S1600.

žádný příspěvek celý článek »

A máme to za sebou...

foto

12. července 2007 • 03:00

Seriál automobilových súťaží Majstrovstiev Slovenska Tempus Rally 2007 pokračoval počas uplynulého víkendu štvrtým dielom - náročným podujatím Eurobus Rally Rožňava, kde bol Team Citroën Slovakia s posádkou Jaro Homola - Alex Štefuca odhodlaný pokračovať v nastúpenom trende viditeľného zrýchľovania a zlepšovania výsledkov.

žádný příspěvek celý článek »

Úspech Rufa Sport na Rally Rožňava

foto

12. července 2007 • 01:00

Grzegorz Grzyb a Robert Hundla pod vlajkou Rufa Sport opäť potvrdili na víkendovej Rally Rožňava ziskom druhého miesta v celkovom poradí a víťazstvom v triede A6, že sú výborne pripravený tím a patria k širokej slovenskej špičke.

žádný příspěvek celý článek »

Tempus Styllex team na Eurobus Rally Rožňava 2007

foto

11. července 2007 • 05:00

Na ďalšie podujatie seriálu Tempus Rally - Majstrovstvá Slovenska 2007 nastúpili obe posádky teamu Tempus Styllex s najvyššími ambíciami. Jozef Béreš s Petrom Starým na Renaulte Clio S1600 chceli pretrhnúť smolu, ktorá ich v tejto sezóne sprevádza na domácich tratiach. Jaroslav Starý pak prišiel na rožňavskú súťaž s novým navigátorom.

žádný příspěvek celý článek »

Bitva o medaile graduje

foto

11. července 2007 • 01:00

Václav Pech triumfoval i na čtvrté soutěži slovenského šampionátu se stal předčasně mistrem. Dvě soutěže před závěrem seriálu má stále velké šance na další medaili i jeho kolega z týmu Matador Motorsport Miroslav Jandík. Na Rally Rožňava obsadil se starším modelem mitsubishi pátou příčku a v průběžné klasifikaci se dělí o bronz s Drotárem na Octavii WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Obě vsetínská subaru v cíli Rožňavy

foto

10. července 2007 • 03:00

Vozy Subaru Impreza vsetínské stáje Jaromíra Tomaštíka konečně prolomily smůlu letošní sezony a na rallye slovenského šampionátu v Rožňavě oba spatřily cíl. I když výsledkově nedopadly zcela podle týmových představ, přesto si mohl vedoucí týmu oddechnout, že nezdary ze začátku sezony jsou snad již za nimi.

žádný příspěvek celý článek »

Pech vyhrál Eurobus Rally Rožňava a vykročil za slovenským titulom

foto

7. července 2007 • 23:00

Na treťom podujatí Slovenského šampionátu Tempus rally 2007, ktoré nieslo názov hlavného sponzora Eurobus Rally v Rožňave bolo prihlásených 52 posádok. Piatkovým technickým a administratívnym preberaním napokon prešlo 43 posádok zo 6-tich krajín Európy.

žádný příspěvek celý článek »

Prológ vyhral Pech - smola Bérešovcov

foto

7. července 2007 • 01:00

Eurobus Rally Rožňava dnes odštartovala večerným mestským prológom. Posádky štartovali v obrátenom poradí. Prológ bol prerušený po technickej závade vozidla Opel Ascona štartovej posádky č. 22 Jozef Béreš st. – Tibor Bernáth pri ktorej sa zranil jazdec a rýchlostná skúška bola z tohto dovodu prerušená.

žádný příspěvek celý článek »

Gavlák:Chcem nadviazať na dobré výsledky aj v Rožňave

foto

4. července 2007 • 03:00

V Rožňave nebude tento rok chýbať ani posádka teamu ARC Slovakia Peter Gavlák, Miloš Hůlka, ktorí sa aktívne zúčastňujú aj českého majstrovstva. Po tretej priečke na súťaži Škoda Rally v hlavnom meste Slovenska zavítajú aj do Rožňavy s najnovšou evolúciou Mitsubishi Lancer EVO 9, pričom sa sem nechystajú len na zvezenie, ale majú veľký záujem uloviť čo najviac bodov do hodnotenia Tempus Rally 2007.

žádný příspěvek celý článek »

Do Rožňavy se sjede kvalitní pole, přihlášeno 52 posádek

foto

2. července 2007 • 01:00

Tempus Rally 2007 Majstrovstvá Slovenskej republiky pokračují začátkem července čtvrtým podnikem Eurobus Rally Rožňava (6. - 7. července 2007). Seznam přihlášených posádek čítá celkem 52 jezdců ze šesti evropských států - Slovenska, České republiky, Maďarska, Polska, Estonska a Litvy.

žádný příspěvek celý článek »

Prípravy na Rožňavu vrcholia

foto

22. června 2007 • 06:00

Štvrtým podujatím šesťdielneho seriálu TEMPUS RALLY 2007 Majstrovstvá Slovenskej republiky v automobilových súťažiach rally bude začiatkom júla Eurobus Rally Rožňava v Rožňave (6. – 7. júla 2007). Hlavným organizátorom je Tempus Media, s.r.o. a spoluorganizátorom po športovej stránke je Auto šport klub Rožňava.

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek na Rožňavu se rychle blíží!

foto

21. června 2007 • 02:00

Tempus Rally 2007 Majstrovstvá Slovenskej republiky pokračují začátkem července čtvrtým podnikem při Eurobus Rally Rožňava (6. – 7. července 2007). Pozor! Uzávěrka přihlášek pro soutěžní týmy je stanovena již na tento týden. Poslední možné datum, kdy lze poslat přihlášku na rožňavský sekretariát je v pátek 22. června!

žádný příspěvek celý článek »

Slovenský šampionát Tempus Rally pokračuje v Rožňavě

foto

14. června 2007 • 02:00

Čtvrtým podnikem Tempus Rally Majstrovstvá Slovenskej republiky v rally 2007 bude začátkem července Eurobus Rally Rožňava. Závod se uskuteční ve dnech 6. – 7. července Pořadatelé Tempus – Media s.r.o. ve spolupráci s Auto šport klubem Rožňava připravili dvoudenní soutěž, která najde centrum v areáli Eurobusu na Šafárikové ulici v Rožňavě.

žádný příspěvek celý článek »

toplist