www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 1. května 2024, Svátek má Svátek práce, zítra Zikmund

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 06 - Rally Agropa Pačejov

Video z Rally Agropa Pačejov

11. července 2006 • 11:00

Můžete si prohlédnou dvě rozsáhlejší videa mapující čtvrtý podnik letošního rallysprintového šampionátu, kterým byla v průběhu června Rally Agropa Pačejov. Autorem dnešních snímků je náš stálý spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Agropa Pačejov – komentář

6. července 2006 • 02:00

Netradičně již v polovině června se startovní pole „malého“ mistrovství přesunulo do jihozápadních Čech, aby v okolí Horažďovic a Pačejova absolvovalo 28. ročník Rally Agropa. 71 převzatých posádek soudobých vozů doplnily také dva historické, které se soutěže zúčastnily jako volného podniku historických automobilů.

žádný příspěvek celý článek »

Jandík a Volf udělali Liškovi radost k svátku

26. června 2006 • 12:40

Rally Agropa byla pro Plzeňana Milana Lišku a jeho týmy Klub Fox Racing a NTS Plzeň - Gassner Rallisport domácí soutěží. Den po soutěži slavil Milan svůj svátek a posádky Miroslav Jandík - Radim Chrastecký a Jiří Volf - Petr Novák se mu postaraly o příjemný dárek.

žádný příspěvek celý článek »

Stejskal své Clio v Pačejově pozlatil

23. června 2006 • 09:15

Po úspěšném vystoupení na Rally Vysočina si udělal Václav Stejskal tříměsíční závodnickou pauzu. Přestávka ale příliš znát nebyla a blatenský závodník spolu se spolujezdcem Josefem Králem úspěšně dovedli svůj vůz Renault Clio Sport na své domácí Rally Agropa k prvenství nejen ve třídě, ale v celé skupině N.

žádný příspěvek celý článek »

V Pačejově po 21 letech

23. června 2006 • 07:00

Poprvé jsem tady startoval v roce 1985. Dojel jsem tehdy čtvrtý ve třídě A Š120LS a jestli jsem tehdy pomyslel na výhru, určitě by mě nenapadlo, že to bude trvat celých 21 let. Pačejov, byl jako vždy velmi rychlý a tak mám radost, že jsme uspěli i na suché a rychlé trati.

příspěvků: 1 celý článek »

Příště nebudu kalkulovat a pojedu nadoraz!

23. června 2006 • 03:00

Úspěchem skončil pro Zděňka Vlčka pátý závod letošní sezony. Zatímco v prvních třech závodech musel pro technické závady odstoupit a ve čtvrtém dojel až na patnáctém místě, v Pačejově se probojoval až na bednu. Třetí místo ale nebylo zadarmo.

žádný příspěvek celý článek »

TipCars Rally Team jel v Pačejově se třemi vozy

23. června 2006 • 00:10

Třetím letošním startem pro TipCars Rally Team byl 28. ročník Rally Agropa Pačejov. Mezi osmdesáti soutěžními vozy figurovaly tři v barvách pražského TipCars Rally Teamu a náměstí v Horažďovicích opouštěly v pořadí Mitsubishi Lancer EVO VIII, Mitsubishi Lancer EVO VI a Honda Civic VTi.

žádný příspěvek celý článek »

Vlk se vrátil na místo činu

22. června 2006 • 22:00

Po necelém roce se rudá 206 - populární Karkulka, která opouštěla loni Pačejov ve stavu, který přiváděl milovníky závodních vozů k pláči a obchodníky se šrotem do radostné euforie, postavila opět na startovní rampu.

žádný příspěvek celý článek »

Cuknutí připravilo Volfa s Novákem o bednu

22. června 2006 • 03:00

Drobná chyba na startu závěrečné rychlostní zkoušky připravila posádku Jiří Volf - Petr Novák při Rally Agropa 2006 o stupně vítězů. Přesto mohli oba soutěžáci odjíždět ze západních Čech zpět na Moravu spokojení, neboť díky bodovému zisku poskočili na druhou příčku průběžného hodnocení MČR sprintrally 2006.

žádný příspěvek celý článek »

Áčková brambora Luboše Minaříka

22. června 2006 • 01:00

Sprintový šampionát se již pomalu blíží do svého poločasu. Po úvodních třech soutěžích, které se konaly převážně na mokrých tratích, čekala o uplynulém víkendu posádky soutěž, která je naopak typicky letním sprintem a je známá tím, že ji pravidelně provázejí úmorná vedra.

žádný příspěvek celý článek »

Ducháček dodržel letošní pravidlo a v Pačejově vyhrál

21. června 2006 • 12:20

Čtvrtý podnik sprintrallyového Mistrovství České republiky Rally Agropa Pačejov přinesl opět skvělý výsledek posádce kdyňského APM-Automotive Rally Teamu Sláva Ducháček - Petr Dufek.

žádný příspěvek celý článek »

Chyba v Pačejově...

21. června 2006 • 06:00

Junioři Václav Dunovský a Jiří Stross mají za sebou čtvrtou soutěž MČR ve sprintrallye. Byla jí Rallye Agropa Pačejov. Rychlostní zkoušky v okolí Horažďovic a Sušice byly spíše rychlejšího charakteru, ale i tak již seznamovací jízdy slibovali zajímavé svezení, zvláště na nejdelší 13 km RZ.

žádný příspěvek celý článek »

Bronz z domácí půdy

21. června 2006 • 02:00

Ojedinělý start v šampionátu sprintrally měla na minulý víkend naplánován posádka Robert Achs - Filip Langer. Konečná bronzová příčka v cíli Rally Agropa byla o to příjemnější, že rally se jela jen několik kilometrů od bydliště jezdce.

žádný příspěvek celý článek »

Poctivě vybojované stříbro

20. června 2006 • 19:50

Čtvrté vystoupení Miroslava Jandíka pod hlavičkou týmu NTS Plzeň - Gassner Rallisport na Rally AGROPA v okolí Horažďovic dopadlo na výbornou. Zlínský jezdec vyhrál dvě rychlostní zkoušky a po napínavém souboji s Volfem se probojoval na druhou pozici pouhých pět sekund za vítězného Semeráda.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Rally Agropa Pačejov

20. června 2006 • 09:00

Můžete si prohlédnout další fotogalerii z víkendové Rally Agropa Pačejov, čtvrtého podniku letošního českého rallysprintového šampionátu, který se jel na tratích kolem Horažďovic. Autorem véce než padesátky snímků je náš stálý spolupracovník Petr Frýba.

žádný příspěvek celý článek »

toplist