www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 06 - Mogul Šumava Rally Klatovy

Roman Kresta se představí na Šumavě

foto

5. ledna 2007 • 00:15

Jeden z nejlepších současných českých pilotů stále nemá zajištěnou nadcházející sezónu. Již nyní je však téměř jasné, že se počátkem února představí za volantem Mitsubishi Lancer Evo IX na druhém podniku MMČR, Mogul Šumava Rallye Klatovy.

příspěvků: 1 celý článek »

Zákaz hrotů na Mogul Šumava Rallye se vyjasňuje

8. prosince 2006 • 06:00

Počátkem týdne sepsali dva prioritní čeští jezdci otevřený dopis, ve kterém vyjadřují svou nelibost nad nepovolením hrotů na druhém podniku nadcházející sezóny v MMČR. Klatovští pořadatelé dnes zveřejnili podrobnosti týkající se zmíněného problému.

příspěvků: 10 celý článek »

Tlusťák je letos poprvé spokojený

10. března 2006 • 01:00

Po nedokončeném Jaenneru absolvovali Antonín Tlusťák s Tomášem Plachým Rallye Šumava a minulý víkend Rallye Vysočina. O výsledku na Šumavě rozhodlo nepovedené sobotní dopoledne a nedělní odpoledne. V Okříškách již šlo vše podstatně lépe, takže i výsledek a celková nálada byla v cíli prvního letošního sprintu podstatně lepší.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Trojan po Mogul Šumava Rally 2006

3. března 2006 • 01:00

Druhou soutěží Global Assistance MMČR byla Mogul Šumava Rally, která měla své centrum tradičně v západočeském městě Klatovy. Letos se tato soutěž jela premiérově jako třídenní, kdy v pátek byla na programu jediná supererzeta, kterou byl Činovský okruh na okraji Klatov, jedoucí se ale na pět kol.

žádný příspěvek celý článek »

Komentář AutoSport.CZ

28. února 2006 • 04:00

Narozdíl od loňského ročníku musely letos posádky startující v Mogul Šumava Rallye Klatovy zapomenout na přívaly sněhu. Čekalo je nefalšované "Monte" plné zrádných ledových a sněhových pastí, zimního posypu a mokrého asfaltu.

žádný příspěvek celý článek »

Tomek se Škaloudem bodovali i s polámaným kolečkem

27. února 2006 • 16:00

Na krásnou kitovou Felicii v továrních barvách zaniklého týmu Škoda Motosport pilotovanou duem mladíků David Tomek - Jan Škaloud už si diváci českých automobilových soutěží nejen zvykli, ale spousta jich už se na toto auto opravdu těší.

žádný příspěvek celý článek »

Cais Motorsport po Rally Šumava

27. února 2006 • 07:30

Druhým podnikem letošní sezony byla Rally Šumava, která se jela opět v rámci Winter Cupu. Letošní počasí slibovalo pravé zimní podmínky ale v týdnu před soutěží se výrazně oteplilo a sníh který ležel na trati rychlostních zkoušek z části roztál a na tak posádky čekala loterie s výběrem vhodných pneumatik.

žádný příspěvek celý článek »

Stejskal na Šumavě dočasně utopil auto

25. února 2006 • 09:00

Zelenostříbrný Renault Clio Sport posádky Václav Stejskal - Josef Král Edikt rally teamu si nástrah letošní Rallye Šumava užíval opravdu naplno. Posádka to s autem vůbec neměla jednoduché, několik defektů a jedno nešťastné zastavení auta stály mnoho času, přesto nakonec Stejskal s Králem jen těsně prohráli boj o zelený věnec ve třídě N/2000.

žádný příspěvek celý článek »

Radost, zklamání, opět radost a znovu zklamání Vodičky

24. února 2006 • 10:00

K letošní Šumavě - tratě postavené dobře, opět těžké, jen počasí mohlo vydržet o něco déle, škoda, že to roztálo tak brzy. Nám kluzký povrch vyhovuje a maže rozdíly mezi silnějšími auty (KITY). První radost byla že po absolvování první etapy jsme dojeli do Klatov a dostali do rukou výsledky, že jsme na 2. místě v A5.

žádný příspěvek celý článek »

Okula rallye team se uvedl skvěle

23. února 2006 • 16:40

Druhé místo nejen ve třídě N2, ale i ve skupině N a navíc 26. místo absolutně před mnoha vozy z vyšších kategorií. To je skvělá vizitka prvního startu Okula rallye teamu ve složení Petr Hozák, Ladislav Hršel na domácí Mogul Šumava Rallye Klatovy.

žádný příspěvek celý článek »

Viktor Szabó poslechl policii a byl vyloučen

23. února 2006 • 16:30

V noci ze soboty na neděli se Viktor Szabó a Vladimír Tichý dozvěděli nepříjemný verdikt sportovních komisařů. Jsou vyloučeni ze soutěže pro nepovolený servis a Rallye Šumava pro ně skončila. To vše proto, že uposlechli příkazu příslušníka policie.

žádný příspěvek celý článek »

Ducháček třetí místo věnoval čtyřdenní dcerce

23. února 2006 • 14:30

Spoustou premiér a zároveň nepříjemných peripetií se posádka kdyňského APM-Automotive Rallye Teamu Sláva Ducháček - Petr Dufek se Škodou Felicia Kit Car prokousala až ke bronzové příčce v hodnocení třídy A5 na letošní Mogul Šumava Rallye Klatovy.

žádný příspěvek celý článek »

Sparrow Racing Team na Šumavě opanoval skupinu N

23. února 2006 • 09:40

Měsíc po úspěšném vystoupení na rakouské Jänner Rallye se vydal zlínský Sparrow Racing Team na západ Čech ke druhému podniku letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, kterou byla tradiční Mogul Šumava Rallye Klatovy.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Vaňáč zvítězil na obtížné Šumavě

23. února 2006 • 09:00

Po pěkném třetím místě z Rakouska doufal Jan Vaňáč, že na české půdě zúročí zkušenosti z jízdy na sněhu a získá nějaké body do českého šampionátu. Sníh nakonec ze šumavských tratí téměř úplně zmizel, ale středočeský tým přesto slavil senzační vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Antonín Matys i nový tým Šumavu zvládli

22. února 2006 • 17:45

Přestože Antonín Matys startoval s vozem, se kterým absolvoval minulou sezonu, byla pro něj Rally Šumava v mnoha směrech něčím novým.

žádný příspěvek celý článek »

toplist