www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - Ostarrichi Rallye

Další fotogalerie z Ostarrichi Rallye

foto

26. října 2007 • 07:00

Během minulého víkendu se u našich jižních sousedů konalo další pokračování rakouského mistrovství, Ostarrichi Rallye. Podobně jako na jiných soutěžích konajících se ve stejný čas ve střední Evropě si ani v Horním Rakousku počasí nebralo servítky a mohutně zásobovalo posádky, týmy i fanoušky u trati srážkovými úhrny všeho druhu.

žádný příspěvek celý článek »

Premiérové vítězství plynového mitsubishi

foto

23. října 2007 • 09:00

Jestliže si Beppo Harrach mohl po minulém závodě rakouského mistrovství, kdy zcela zničil „plynového“ lancera Evo IX, škubat vlasy, po uplynulém víkendu opět zazářil štěstím. Za volantem starší „šestky“ se totiž poprvé v historii postaral o celkové vítězství vozu s alternativním pohonem. Hrabě Harrach vyhrál jeden z nakonec pouhých pěti odjetých testů, v čele byl od RZ 4, na které odpadl Franz Wittmann junior.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Ostarrichi Rallye od Dalibora Benycha

foto

22. října 2007 • 05:00

O uplynulém víkendu se u našich rakouských sousedů jela Ostarrichi Rallye. Ta byla zařazena nejen do rakouského šampionátu, ale také jako jeden z dílů evropského poháru historických vozů. Jak se dařilo více než třicet let starým vozům i těm soudobým v čele se žhavou premiérou Waldherra s Polem S2000 si můžete prohlédnout na snímcích našeho stálého spolupracovníka Dalibora Benycha.

příspěvků: 2 celý článek »

Rakouská premiéra vozu S2000

foto

19. října 2007 • 10:00

O nadcházejícím víkendu se u příležitosti předposledního dílu mistrovství Rakouska, Ostarrichi Rallye, uskuteční premiéra vozu specifikace S2000 u našich jižních sousedů. Rakouský pilot Andreas Waldherr přijede představit možnou zbraň pro nadcházející sezónu, Volkswagen Polo S2000.

žádný příspěvek celý článek »

toplist