www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 06 - Rally Bulgaria

Netradiční fotografie z Rally Bulgaria

24. srpna 2006 • 10:00

Před necelými dvěmi měsící proběhla v bulharském lyžařském letovisku Borovetz Rally Bulgaria, pátý podnik letošního mistrovství Evropy jezdců. Dnes se však můžete podívat na tuto soutěž také jiným, netradičním pohledem tak, jak jej zachytil František Dušek.

příspěvků: 2 celý článek »

Tlusťákův první evropský bod

20. července 2006 • 12:00

Minulé týdny trávil Antonín Tlusťák na cestách. V nabitém programu bez jediného dne odpočinku absolvoval Belgickou a Bulharskou rallye, obě zařazené do seriálu ME.

žádný příspěvek celý článek »

Problémy s rasismem už i v rally nebo jen ostuda?

14. července 2006 • 13:00

Na problémy s rasismem na řadě fotbalových stadionů jsme si již většinou zvykli. Aby se ale tato ošemetná problematika týkala i automobilových soutěží, to s největší pravděpodobností málokdo čekal. A přesto se takové věci dějí a dokonce významně ovlivňují výsledky.

žádný příspěvek celý článek »

Dominance Giandomenica Bassa pokračuje i nadále

14. července 2006 • 10:00

Věhlasné bulharské lyžařské středisko Borovetz v pohoří Rila ležící zhruba šedesát kilometrů jihovýchodně od hlavního města Sofie se o uplynulém víkendu stalo centrem pátého podniku letošního evropského šampionátu. A opět se stala kořistí Giandomenica Bassa.

příspěvků: 2 celý článek »

Odložilíkovy vydařené víkendy

11. července 2006 • 23:00

Dva velmi vydařené závodní víkendy prožila dvojice Czech National TRT Teamu Roman Odložilík - Miroslav Fanta. Na Kopné si připsala historické vítězství v klasifikaci MČR, o týden později pak dobře reprezentovala na dalším podniku ME v Bulharsku.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Rally Bulgaria

30. června 2006 • 08:50

Pouze 64 posádek je přihlášených na další podnik evropského šampionátu, který se odehraje koncem příštího týdne na tratích v Bulharsku kolem místního lyžařského střediska Borovetz v pohoří Rila. Mezi přihlášenými jsou i dva čeští jezdci Roman Odložilík a Antonín Tlusťák.

žádný příspěvek celý článek »

Ilia Tzarski pojede v Bulharsku s Puntem S2000

24. června 2006 • 09:00

Pilot Ilia Tzarski pojede Bulharskou rally s vozem Fiat Punto Abarth Super 2000, čímž šokoval veškerou konkurenci na tomto podniku. Nikdo totiž nečekal, že by s tímto vozem Tzarski opravdu odstartoval.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist