www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 08 - Rallye Monte Carlo

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Sharka

foto

7. února 2008 • 06:00

Zahajovacím podnikem letošního ročníku mistrovství světa v automobilových soutěžích bylo již tradičně věhlasné Rallye Monte Carlo. Jak se dařilo posádkám v okolí Ardeche, na legendárních zkouškách kolem Col de Turini i přímo ve městě kasín si můžete těsně před startem dnešního švédského shakedownu prohlédnout na stotřicítce snímků od našeho stálého spolupracovníka Sharka.

žádný příspěvek celý článek »

Videogalerie z Rallye Monte Carlo

foto

6. února 2008 • 11:00

Úvodní podnik letošní sezóny mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích je již sice minulostí a celý tento pomyslný kolotoč se přesouvá na sever do Švédska. My se ale můžeme nicméně ještě jednou ohlédnout za legendární Rallye Monte Carlo 2008, tentokrát v podobě kompletní videogalerie, jak tuto soutěž zachytila WRC TV.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Vittoria Sanguinetiho

foto

6. února 2008 • 06:00

Zahajovacím podnikem letošního ročníku mistrovství světa v automobilových soutěžích bylo již tradičně věhlasné Rallye Monte Carlo. Jak se dařilo posádkám v okolí Ardeche, na legendárních zkouškách kolem Col de Turini i přímo ve městě kasín si můžete prohlédnout na čtyřicítce snímků od našeho stálého spolupracovníka Vittoria Sanguinetiho.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Tomasze Bugiela

foto

4. února 2008 • 18:15

Úvodní podnik letošní sezóny mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích je již sice minulostí a celý tento pomyslný kolotoč se přesouvá na sever do Švédska. My se ale můžeme nicméně ještě jednou ohlédnout za legendární Rallye Monte Carlo 2008, tentokrát v podobě snímků Tomasze Bugiela.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Tibora Szabosiho

foto

31. ledna 2008 • 07:00

Zahajovacím podnikem letošního ročníku mistrovství světa v automobilových soutěžích bylo již tradičně věhlasné Rallye Monte Carlo. Jak se dařilo posádkám v okolí Ardeche, na legendárních zkouškách kolem Col de Turini i přímo ve městě kasín si můžete prohlédnout na téměř dvou stech snímcích od našeho stálého spolupracovníka Tibora Szabosiho.

žádný příspěvek celý článek »

Loeb s Elenou – rekordní 5. vítězství

foto

29. ledna 2008 • 02:00

Sébastien Loeb a jeho spolujezdec Daniel Elena na voze Citroën C4 WRC vyhráli první podnik mistrovství světa, 76. ročník Rallye Monte Carlo. Stalo se tak už popáté v jejich kariéře. Při přebírání trofeje před Knížecím palácem se tak nesmazatelně zapsali do historie tradičního podniku jako rekordmani v počtu vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Rallye Monte Carlo

foto

28. ledna 2008 • 07:00

Zahajovacím podnikem letošního ročníku mistrovství světa v automobilových soutěžích je již tradičně věhlasné Rallye Monte Carlo. Dnes si můžete prohlédnout fotografie ze závěrečné etapy, která zavedla posádky na ty správné úseky na sever od Monaka včetně legendárního přejezdu průsymku Col de Turini i na superspeciálku přímo ve městě kasín. Autorem čtyřicítky snímků je Willy Weyens.

žádný příspěvek celý článek »

Hirvonen zahájil sezonu WRC 2008 na stupních vítězů

foto

28. ledna 2008 • 01:00

Nejlepšího výsledku ve své dosavadní kariéře dosáhl v Monte Carlu druhým místem jezdec týmu BP Ford Abu Dhabi Mikko Hirvonen se spolujezdcem Jarmem Lehtinenem. Ani jeden ze svých dosavadních čtyř monackých startů nezakončili Finové na stupních vítězů. Po čtyřech náročných dnech se jim to letos s Focusem RS WRC podařilo.

žádný příspěvek celý článek »

Milanu Liškovi se Rallye Monte Carlo více než líbila

foto

27. ledna 2008 • 21:20

Na rozdíl od prvních dvou dní se oba dva následující z pohledu české posádky Milan Liška - Jaroslav Jugas vydařily. Po nepříjemné ztrátě, získané v prvních dvou dnech, se nakonec tato dvojice dostala až do cíle nejstarší světové rally a byla klasifikována na 31. místě absolutně.

příspěvků: 2 celý článek »

Loeb popáté vítězem Rallye Monte Carlo

foto

27. ledna 2008 • 14:00

Mistr světa Sébastien Loeb vyhrál suverénním způsobem popáté Rallye Monte Carlo. Druhý skončil finský závodník Mikka Hirvonen, který zaostal o více než dvě a půl minuty. Světový šampion z Francie se tak stal novým rekordmanem. Pátým triumfem se dostal do čela statistik.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Rallye Monte Carlo

foto

27. ledna 2008 • 09:00

Zahajovacím podnikem letošního ročníku mistrovství světa v automobilových soutěžích je již tradičně legendární Rallye Monte Carlo. Ještě než se dnes vydají posádky na ty správné úseky na sever od Monaka včetně legendárního přejezdu průsymku Col de Turini, si můžete prohlédnout více než čtyřicítku nových snímků od Willyho Weyense.

žádný příspěvek celý článek »

Hirvonen se v Monte Carlu posunul na druhé místo

foto

27. ledna 2008 • 08:00

Na druhé pozici průběžného pořadí figuruje po třetím dni Rallye Monte Carlo posádka týmu BP Ford Abu Dhabi, Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen. Jejich vyrovnaný výkon ve francouzských horách jim dopomohl k téměř minutovému náskoku před ostatními soupeři. Jari-Matti Latvala a Miikka Anttila s druhým Focusem RS WRC tolik štěstí neměli.

žádný příspěvek celý článek »

Pro Gardemeistera skončilo letošní Monte Carlo předčasně

foto

26. ledna 2008 • 21:00

Cíl letošní Rallye Monte Carlo nespatří minimálně jeden z vozů Suzuki SX4 WRC. Toni Gardemeister se totiž až v samotném závěru dne musel nedobrovolně rozloučit se soutěží kvůli potížím s přehříváním motoru jeho vozu.

žádný příspěvek celý článek »

Milan Liška si dnes konečně zazávodil

foto

26. ledna 2008 • 20:40

První bezproblémový den má za sebou na nejstarší automobilové rally této planety česká posádka Vladimír Liška - Jaroslav Jugas. Po třetím dni letošní Rallye Monte Carlo patří jejich Mitsubishi Lancer Evo IX v absolutní klasifikaci celkové 39. místo.

žádný příspěvek celý článek »

Třetí den na Monte: Citroëny již jen v poloviční síle

foto

26. ledna 2008 • 16:30

Až třetí den Rallye Monte Carlo narušil dosavadní nadvládu rudých speciálů Citroën C4 WRC. Poprvé vyhrál rychlostní zkoušku vůz jiné, než francouzské tovární stáje; konkrétně se to povedlo australskému jezdci Chrisi Atkinsonovi se Subaru, když vyhrál pětadvacetikilometrovou RZ 13. Asi nejdůležitější změnou je ale odstoupení Daniho Sorda z průběžného druhého místa.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist