www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 06 - Barum Rally Zlín

Video z Barum Rally Zlín 2006

foto

24. srpna 2007 • 09:00

Dnes odpoledne slavnostně odstartuje jednoznačně jezdecky nejkvalitnější ročník Barum Rally Zlín. Jako návnadu před večerní superspeciální rychlostní zkouškou si můžete prohlédnout videa z loňského ročníku. Jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka se poprvé pojede jako součást seriálu IRC!

16. listopadu 2006 • 01:30

Organizátory Barum rally Zlín čeká v příštím roce velká premiéra. Sedmatřicátý ročník se poprvé pojede jako součást prestižního světového seriálu Intercontinental Rally Challenge (IRC) pod výraznou mediální podporou promotéra šampionátu satelitní stanice Eurosport.

žádný příspěvek celý článek »

Barumka potvrdila významné postavení v evropském šampionátu!

9. listopadu 2006 • 03:00

Pořadatelé Barum rally Zlín obdrželi vysoké hodnocení letošního ročníku z ústředí Mezinárodní automobilové federace FIA. Pozorovatelská zpráva Jana Sandströma ze Švédska vyzněla pro zlínské organizátory v čele s ředitelem rally Miloslavem Regnerem velmi příznivě.

příspěvků: 4 celý článek »

Crashe na Barum Rally Zlín (video)

13. září 2006 • 10:10

Další zajímavé video nám znovu poslal Hofi, kterému se podařilo na Barumce zachytit nejen hezké a rychlé průjezdy mnoha posádek, ale také crashe Michala Solowowa a také Libora Šaška.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Barum Rally Zlín 2006

11. září 2006 • 10:55

Můžete si prohlédnout přibližně desetiminutové video z letošní Barum Rally Zlín, kterou vyhrál Roman Kresta s vozem Mitsubishi Lancer Evo IX, druhý skončil Václav Pech a třetí Brian Bouffier. Video nám dodal náš stálý spolupracovník Hofi.

žádný příspěvek celý článek »

Dámská posádka hledá svědky své nehody na Trojáku !

8. září 2006 • 05:00

Dámská posádka Renáta Soukupová - Kateřina Štorková, která se účastnila letošní Barum Rally Zlín se žlutým Peugeotem 106 XSi se startovním číslem 119 hledá svědky jejich nehody na sobotní sedmé rychlostní zkoušce nesoucí název Troják.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Barum Rally Zlín

8. září 2006 • 04:00

Můžete si prohlédnout s největší pravděpodobností poslední fotogalerii z nedávno skončené Barum Rally Zlín, sedmého podniku letošního evropského šampionátu v automobilových soutěžích. Autorem dnešní rovné stovky snímků je náš stálý spolupracovník Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Štěpánek: "Pauza byla na Barumce znát"

7. září 2006 • 07:00

Tým Subaru Sport Service AČR měl původně v plánu na letošní Barum Rally start se dvěma vozy Subaru Impreza. Prodlužující se léčba zraněného lokte Achima Mörtla však jen pár dní před začátkem soutěže řádně zamíchala kartami a tým byl nucen na poslední chvíli změnit podstatnou část předstartovních příprav.

příspěvků: 2 celý článek »

Domácí Barumka se příliš nepovedla

7. září 2006 • 02:00

Velmi nabitý program měli v srpnu čeští účastníci juniorského světového šampionátu. Ve třech týdnech po sobě se totiž jeli OMV ADAC Rallye Deutschland, Neste Oil Rally Finland a nejvýznamnější soutěž na českém území, Barum Rally Zlín.

žádný příspěvek celý článek »

Jaká je budoucnost Romana Kresty? ... Zatím nejistá

6. září 2006 • 09:00

Dnes jsme se spojili s Romane Krestou, abychom zjistili, jak probíhala o víkendu soutěž britském šampionátu, které se český pilot zúčastnil znovu s vozem Ford Fiesta Super 1600. V současné chvíli pobývá Roman Kresta v Anglii, kde testuje nové díly na Focusu WRC 06.

příspěvků: 21 celý článek »

Fabia Cup na zlínské soutěži opanoval Josef Sedláček

5. září 2006 • 12:30

Dalším dílem letošního Fabia Cupu byla zlínská Barum rally, jediný podnik na našem území zařazený do mistrovství Evropy. Havárie a technické problémy se na Barumce tentokrát nevyhnuly nikomu. Také proto byli jezdci Fabia Cupu po soutěži hodně skleslí, snad jen s výjimkou vítězného Sedláčka a druhého v cíli Vokála.

žádný příspěvek celý článek »

Volf s Novákem plán splnili a překročili

5. září 2006 • 09:00

Desátým místem v konečném hodnocení Barum rally Zlín 2006 dokázali Jiří Volf s Petrem Novákem, že nepatří pouze k domácí špičce v šampionátu rallysprintů, ale že se mohou směle měřit i s účastníky Mezinárodního mistrovství ČR rally a obstojí i ve srovnání s posádkami bojujícími o body do mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Zlato mezi „velkými kluky“

5. září 2006 • 01:00

Populární Barumka každoročně láká na svůj start desítky valašských posádek. Startují zde dvojice, které pravidelně vídáme na tratích většiny našich soutěží, ale i posádky, které se rally sportu příliš intenzivně nevěnují a své soutěžní auto vytáhnou do boje jen jednou za rok, právě na Barum rally.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Barum Rally Zlín

5. září 2006 • 00:30

Můžete si prohlédnout další fotogalerii z nedávno skončené Barum Rally Zlín, sedmého podniku letošního evropského šampionátu v automobilových soutěžích. Autorem dnešní více než třicítky snímků jsou Marek Talaš a Syky.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Rada přivezl z Barumky další poháry a body

4. září 2006 • 14:05

Nejen na špici a o absolutní prvenství v Barum rallye Zlín 2006 se tvrdě bojovalo. Také ve skupině N se sešla slušná konkurence a posádky čekala stejná porce kilometrů, jako ty úplně nejrychlejší.

žádný příspěvek celý článek »

toplist