www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. března 2024, Svátek má Josef, zítra Světlana

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Fuchs Oil Rally Příbram

Video z Fuchs Oil Rally Příbram

foto

20. prosince 2008 • 04:25

Závěrečným podnikem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla Fuchs Oil Rally Příbram. Vinou nepříliš rychlého kurýra přinášíme snímky z této soutěže od našeho stálého redakčního spolupracovníka Aleše Trhlíka až nyní.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam.cz Rally Team obětí infekce převodovek

foto

1. října 2008 • 01:00

Seznam.cz Rally Team reprezentovali v Příbrami, na poslední soutěži Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye, Karel Trněný s Václavem Pritzlem s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX. Po zlepšujícím se výkonu, kdy v sobotu doháněli minutovou ztrátu způsobenou prasklou poloosou, se stali jednou z mnoha obětí „infekce“, která postihla převodovky mnoha dalších posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Příbram pohledem Vladimíra Barvíka

foto

29. září 2008 • 09:00

Poslední možností, kde se dal v letošní sezóně rozšířit bodový příděl v rámci mezinárodního mistráku, byla o uplynulém víkendu Fuchs oil rally Příbram. I když oficiálně teprve končilo léto, na soutěžící čekalo nefalšované chladné podzimní počasí.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák s Vajíkem v Příbrami čtvrtí, navíc s juniorským titulem mistrů

foto

25. září 2008 • 11:00

Ve skvělé náladě odjížděla posádka Orsák rally sport teamu Jaroslav Orsák a Karel Vajík z Příbrami. Na poslední soutěži mezinárodního mistráku, kluci vyjeli čtvrté místo a tím si upevnili konečnou šestou příčku. Navíc Jarek v předstihu obhájil svůj loňský triumf - titul juniorského mistra České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Ford Fiesta a Zedník vždy v cíli

foto

25. září 2008 • 09:00

V Příbrami se rozhodovalo o vítězi v prestižní třídě A6-S1600 a o celkovém prvenství ve skupině A. O prvenství ve skupině A bojoval do poslední chvíli Josef Sedláček, Jan Šlehofer a Petr Zedník. Opravdu se rozhodovalo do posledních metrů, jak ukázaly výsledky na cílové rampě.

žádný příspěvek celý článek »

Sparrow racing team získal poháry i v Příbrami

foto

24. září 2008 • 08:55

Závěrečným podnikem letošní sezóny MMČR v rally byla podle loňského vzoru rally Příbram. Tohoto závodu se již ve třídě N2 nezúčastnil jiístý mistr této třídy pro letošní rok Václav Dunovský. Fanoušci mohli ve startovní listěně najít ale jiné tři posádky startující s Hondami Civic ze zlínské stáje.

příspěvků: 3 celý článek »

Příbramské zklidnění Pepy Čermáka

foto

24. září 2008 • 07:00

Fuchs Oil Rally Příbram patří k nejoblíbenějším soutěžím zbraslavského pilota Josefa Čermáka. Společně s Annou Maťkovou se zde letos představil i přesto, že musel hodně pospíchat s repasováním svého Renaultu Clio Sport „těžce zraněného“ v Pačejově. Vyplatilo se a posádka s číslem 45 si odvezla stříbrné poháry za druhé místo ve třídě N3.

žádný příspěvek celý článek »

Stříbrné loučení s felicií

foto

24. září 2008 • 06:00

Velmi vydařenou premiéru v MMČR si při Fuchs Oil Rally Příbram odbyla rokycanská posádka Jiří Sutr – Petra Veselá. Obsadila stříbrnou pozici ve třídě A5, získala mnoho cenných zkušeností a po sérii brzkých odstoupení ve sprintech se konečně pořádně svezla. Důstojně se tak rozloučila s milovanou felicií, se kterou prožila nemalý kus své kariéry.

žádný příspěvek celý článek »

Petákovo stříbro z domácí soutěže

foto

23. září 2008 • 17:00

Po úspěšném vystoupení Petáka s Joskou v rámci Rally Agropa Pačejov, kde si tato dvojice zajistila s předstihem titul rallysprintových šampiónů pro letošní sezónu následovala domácí soutěž. Posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták a Alena Benešová vyrazila vstříc Fuchs Oil Rally Příbram s vozem Peugeot 207 S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Fuchs Oil Rally Příbram od Roberta Balcara

foto

23. září 2008 • 11:45

Závěrečným dílem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla Fuchs Oil Rally Příbram. Jak se dařilo posádkám na rychlostních zkouškách nedaleko bývalého hornického města si můžete prohlédnout na devadesátce snímků, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. vyhrál Rallye Příbram již potřetí v řadě

foto

22. září 2008 • 16:00

Rallye Příbram byla poslední soutěží v kalendáři Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye v sezóně 2008. Posádka modrožlutého Mitsubishi Lancer EVO IX Václav Pech jun. s Petrem Uhlem startovali s cílem absolutně vyhrát a udržet si pozici v celkovém hodnocení šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Štajfův příbramský boj o body

foto

22. září 2008 • 15:00

Nádhernou bitvu o každičkou vteřinku až do posledního metru závěrečné rychlostní zkoušky letošní sezóny Mezinárodního mistrovství České republiky si v Příbrami užila posádka Rally Teamu Subaru ČR Vojtěch Štajf – Michal Ernst. Stíhací jízdu následující po jednom zaváhání proměnila dvojice vodící bílomodrý vůz Subaru Impreza WRX STI v šestou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Slibně rozjetou Rally Příbram ukončil pařez

foto

22. září 2008 • 07:00

V páteční etapě Rally Příbram se Jaromíru Tarabusovi a Danielu Trunkátovi dařilo až nad očekávání výborně, když drželi druhé místo za vicemistrem republiky Václavem Pechem. Sobotní ráno pro ně bohužel znamenalo předčasný konec po té, co došlo v minimální rychlosti k vylomení kola jejich Fiatu Grande Punto S2000 o pařez u trati.

žádný příspěvek celý článek »

Smutek na podzim

foto

22. září 2008 • 06:00

ROTO Plzeň se v závěru sezony moc neraduje. Technické potíže se podepsaly i na výsledku Rally Příbram. V Příbrami šlo jedničce týmu, posádce Jan Šlehofer – Zbyněk Soběhart, o hodně: mohli se stát mistry republiky ve skupině A a vyhrát třídu A6. Ani jedno bohužel nevyšlo.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Fuchs Oil Rally Příbram od Dalibora Benycha

foto

21. září 2008 • 01:00

Závěrečným dílem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla Fuchs Oil Rally Příbram. Jak se dařilo posádkám na rychlostních zkouškách nedaleko bývalého hornického města si můžete prohlédnout na téměř osmdesátce snímků, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

toplist