www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 08 - Rally Agropa Pačejov

Rally Agropa stále žije!

foto

26. ledna 2009 • 06:00

Po úspěšném XXX. ročníku Rally Agropa se pořadatelé z AMK Pačejov v AČR netajili tím, že to má být ročník poslední. Pořadatelský kádr se již delší dobu potýká s nedostatkem osob, ochotných trávit většinu volného času přípravou této soutěže. Několik posledních ročníků tak vznikalo ve velmi skromných podmínkách a v úzkém personálním složení.

žádný příspěvek celý článek »

Nejen rally živ je člověk

foto

22. září 2008 • 05:00

Josef Semerád má za sebou nejen úspěšnou soutěž Rally Agropa Pačejov, ale také dokončení příprav k vydání knihy vzpomínek svého otce Josefa Semeráda, který byl špičkovým dopravním pilotem u ČSA. Kniha, která vyšla právě v těchto dnech, nese jméno 22 000 hodin v oblacích.

žádný příspěvek celý článek »

Smolný Pačejov Martina Bujáčka

foto

19. září 2008 • 10:00

Na startu pačejovského rallysprintu, který se uskutečnil první sobotu v září, nechyběla ani posádka uherskobrodského Andrea Rally Teamu ve složení Martin Bujáček – Štěpán Palivec. Jako obvykle jeli s osvědčeným Mitsubishi Lancer sedmé evoluce z dílen Locar. Rally Agropa je známá tím, že se jezdí na rychlejších tratích a letos tomu nebyo jinak.

žádný příspěvek celý článek »

Bronz z domácího Pačejova

foto

16. září 2008 • 07:00

Západočeská posádka Jan Sýkora – Martina Škardová startující za Thermica Rally Team, se podruhé v sezóně prosadila na pódiovou příčku v MČR ve sprintrally. Při své domácí Rally Agropa Pačejov vybojovala bronz a před závěrečnými dvěma sprinty zůstává ve hře o celkové medaile.

žádný příspěvek celý článek »

Vážně i nevážně aneb jak jsme jeli v Pačejově

foto

16. září 2008 • 03:00

Páteční večer a celý týden tolik toužebně vyhlížená chvilka klidu přímo vybízejí ke krátkému ohlédnutí za pačejovským sprintem, kterého jsme se s Jakubem a naším VW Polo minulou sobotu zúčastnili.

příspěvků: 1 celý článek »

Venda Kopáček byl jako v sedmém nebi

foto

16. září 2008 • 02:00

Mladý blovický soutěžák Václav Kopáček zažívá letos sezónu experimentů. V Lužických horách poprvé nakoukl do sprinterského světa a o uplynulém víkendu si v Pačejově odbyl premiéru ve voze skupiny A. Přestože se spolujezdcem Petrem Pickou odstoupili již na čtvrté rychlostní zkoušce, jejich dosažené časy jsou velkým příslibem do budoucna. A o tom, jak si Venda další krok ve své kariéře užil, autenticky vypráví v následujících řádcích.

žádný příspěvek celý článek »

Sutr a Veselá závodili i po dvou kolech

foto

12. září 2008 • 02:00

Rokycanská posádka Jiří Sutr – Petra Veselá na tratích v okolí Horažďovic zaujala diváky velmi atraktivní a divokou jízdou, občas i po dvou kolech. Nicméně vzhledem k nevydařenému vstupu do sprinterské sezóny se rozhodla na závěrečné dva podniky rezignovat. Místo toho si odbude v Příbrami svoji premiéru v seriálu MMČR.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Jinderle v Pačejově vyhrál

foto

11. září 2008 • 10:00

Fantastický triumf ve třídě N do 1600 ccm si přivezli domů z jubilejního třicátého ročníku Rally Agropa Jan Jinderle s Pavlem Kacerovským. Posádka týmu J.A.S. motorsport zdolala na rozdíl od většiny svých soupeřů všechny nástrahy tratě a získala plný počet dvaceti bodů.

žádný příspěvek celý článek »

Do Pačejova? O necelých deset kilogramů lehčí!

foto

11. září 2008 • 05:00

Mitfára Ota Hloušek o strastiplných chvílích před Agropou a průběhu závodu z pohledu posádky modré Felície, Galia – Hloušek.

příspěvků: 1 celý článek »

Spolehlivý Sláva Ducháček znovu v první desítce na Rally Agropa Pačejov

foto

11. září 2008 • 03:00

Jubilejní třicáté Rallye Agropa Pačejov s centrem v Horažďovicích, se zúčastnily tři posádky Seznam.cz Rally teamu. Sláva Ducháček s Petrem Dufkem prodloužili svou serii soutěží dokončených v elitní desítce na sedm, Radek Majer s Michalem Pohořelým přišli o své první letošní body jen zásahem (spíše nezásahem) vyšší moci.

žádný příspěvek celý článek »

Jakub a Zdeněk Brázdovi na Pačejově

foto

11. září 2008 • 01:00

Na Pačejov jsme vyrazili netradičně až v pátek ráno. Při najíždění jsme použili loňský rozpis na dvě a půl vložky. Hned jsme si ověřili, že ho máme opravdu dobře napsaný. Při levé tři – klouzavej asfalt nám Audina slušně ustřelila. Další lehkej incident jsme měli s paní pošťačkou, která na úzké cestě jela prostředkem a když jsme vykoukli za zatáčkou, tak se jenom lekla a volantem ani nehnula.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agropa Rally Pačejov od Roberta Balcara

foto

10. září 2008 • 08:00

O uplynulém víkendu skončil v okolí Sušice a Horažďovic další ze sprintů. Jubilejní třicátý ročník Rally Agropa Pačejov definitivně korunoval letošního krále 'malého mistráku'. Jak se posádkám dařilo si můžete prohlédnout na více než osmdesátce snímků, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

Zkusil jsem to podržet a ... bylo to moc

foto

10. září 2008 • 02:00

Přestože posádka PCD Racing Josef Čermák - Anna Maťková vstoupila do pačejovské soutěže velmi dobře a usadila se v čele třídy N3, cíl se jí nakonec spatřit nepodařilo. Dravá a divácky atraktivní jízda vedla k proražení olejové vany a posádce tak nezbylo než odstoupit.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Pohner opět šampiónem třídy A/7

foto

10. září 2008 • 01:00

Pačejov, tak právě zde mohla zkušená posádka černé Hondy Civic Type-R, Karel Pohner – Jan Husák, oslavovat úspěšně obhájený titul ve třídě A/7. Do sedmé soutěže MČR ve sprintrally odstartovalo 97 posádek, na které čekalo osm měřených testů.

žádný příspěvek celý článek »

Peták s Joskou získali s předstihem titul ve sprintech

foto

8. září 2008 • 20:20

O uplynulém víkendu se v okolí Pačejova a Horažďovic uskutečnil sedmý díl MČR v rallysprintech. Na osmi rychlostních zkouškách bojovala i posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták a Libor Joska s vozem Peugeot 207 S2000.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist