www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 08 - Istanbul Rally (ME)

Jan Kopecký dokončil Istanbul Rally na pátém místě

foto

6. dubna 2008 • 17:00

Posádka týmu Motorsport Kopecký ve složení Jan Kopecký-Petr Starý dokončila úvodní soutěž letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge na pátém místě. S vozem Peugeot 207 S2000 vstupoval Jan Kopecký do závěrečné etapy Istanbul Rally z průběžné šesté pozice, ale nejrychlejší čas v úvodní nedělní rychlostní zkoušce jej posunul na pátou pozici, kterou udržel až do cíle turecké soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Luca Rossetti vyhrál Istanbul Rally (+FOTO a VIDEO)

foto

6. dubna 2008 • 14:45

Zahajovací podnik Intercontinental Rally Challenge i mistrovství Evropy vyhrála italská dvojice Luca Rossetti - Matteo Chiarcossi s Peugeotem 207 S2000 italské stáje Racing Lions. Na stupně vítězů je doprovodili Nicolas Vouilloz a finský mladík Anton Alen.

příspěvků: 1 celý článek »

Sledujte Istanbul Rally ON LINE

foto

6. dubna 2008 • 08:50

Zahajovacím podnikem letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge a zároveň i mistrovství Evropy je turecká Istanbul Rally. Zítra je na programu šest rychlostních zkoušek, ta úvodní startuje v 9:58 místního času, což v přepočtu znamená 8:58 v České republice.

příspěvků: 8 celý článek »

Jan Kopecký vstoupil do šampionátu IRC

foto

5. dubna 2008 • 21:30

Turecká Istanbul Rally zahájila šampionát Intercontinental Rally Challenge a s vozem Peugeot 207 S2000 se šotolinové soutěže účastní i česká posádka týmu Motorsport Kopecký ve složení Jan Kopecký-Petr Starý.

žádný příspěvek celý článek »

Po první etapě Istanbul Rally vede Rossetti

foto

5. dubna 2008 • 18:30

Italský pilot Luca Rossetti vede po první etapě Istanbul Rally, zahajovacího podniku letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge a zároveň mistrovství Evropy. Spolu s ním jsou na pomyslných stupních vítězů Dani Solá a Nicolas Vouilloz.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Istanbul odstartovala v přístavní čtvrti Fenerbahce!

foto

4. dubna 2008 • 22:30

Úvodní podnik seriálu mistrovství Evropy v rally jezdců (ERC) a Intercontinental Rally Challenge (IRC) odstartoval v pátečním podvečeru v přístavní istanbulské čtvrti Fenerbahce, která se nachází třicet kilometrů od servisní zóny. V blízkosti Blue Cafe a místního jachtařského klubu odstartovalo celkem 56 posádek z 11 evropských statů.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězem tureckého shakedownu nakonec Vouilloz

foto

4. dubna 2008 • 15:00

Vítězem shakedownu úvodního podniku IRC letošní sezóny se nakonec stal Nicolas Vouilloz. Při neúčasti obou továrních jezdců Abarthu sice původně dosáhl nejrychlejšího času Jan Kopecký, bylo to však pouze vinou časoměřičů.

příspěvků: 4 celý článek »

Jan Kopecký: Potřebuji se sžít s novým vozem

foto

4. dubna 2008 • 11:00

Soutěžní posádku ve složení Jan Kopecký, Petr Starý na voze Peugeot 207 S2000 čeká o víkendu Rally Istanbul,která je úvodním podnikem prestižního seriálu Intercontinetal Rally Challenge (IRC) a zároveň prvním kláním mistrovstvím Evropy jezdců v rally. Pro posádku Champion Racing to bude ostrá premiéra v obou seriálech, kam se česká dvojice v letošním roce přihlásila. Před startem turecké soutěže jsme Jana Kopeckého požádali v servisní zóně v Pendiku o následující rozhovor.

žádný příspěvek celý článek »

Istanbul Rally začíná shakedownem!

foto

4. dubna 2008 • 01:00

První příležitost vidět v akci soutěžní vozidla budou mít diváci při ůvodním podniku mistrovství Evropy jezdců v rally, kterým je víkendová Istanbul Rally (4. -6. dubna) při pátečním dopoledním shakedownu. Zároveň je soutěž v Turecku prvním závodem prestižního seriálu Intercontinental Rally Challenge (IRC). Testovací rychlostní zkouška neboli shakedown se uskuteční v době od 10:30 do 13 hodin.

příspěvků: 1 celý článek »

Favorité Istanbul Rally již trénují

foto

3. dubna 2008 • 01:30

Úvodním podnikem seriálu mistrovství Evropy v rally (ERC) a Intercontinental Rally Challenge (IRC) bude o víkendu Istanbul Rally v Turecku (4. - 6. dubna 2008). Soutěž se odehraje výhradně na šotolinových rychlostních zkouškách severovýchodně od Istanbulu.

žádný příspěvek celý článek »

Panizzi a Augoyard na Istanbul Rally nepojedou

foto

31. března 2008 • 13:00

Startovní listina zahajovacího podniku letošního IRC i mistrovství Evropy, Istanbul Rally, přišla týden před startem o dva zahraniční účastníky. Francouzští piloti Gilles Panizzi a Arnaud Augoyard se nakonec na šotolinových tratích v Turecku neobjeví.

žádný příspěvek celý článek »

Na první soutěž IRC a ME přihlášeno 13 vozů S2000 (aktualizováno)

foto

26. března 2008 • 12:05

Celkem třináct vozů specifikace Super 2000 figuruje v neoficiálním seznamu přihlášených posádek na úvodní soutěž Mistrovství Evropy FIA rally a Intercontinental Rally Challenge, kterou bude v příštím týdnu turecká Istanbul Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Brice Tirabassi testoval před podniky IRC

foto

26. března 2008 • 02:00

Vítěz juniorského světového šampionátu z roku 2003, Brice Tirabassi, se v minulých dnech poctivě připravoval na svůj razantní vstup do seriálu Intercontinental Rally Challenge. V něm se představí s Peugeotem 207 S2000 francouzské stáje BSA, se kterým si odbyl premiéru již vloni na Sanremu a Korsice.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký před startem Istanbul Rally

foto

20. března 2008 • 10:10

Posádka týmu Motorsport Kopecký ve složení Jan Kopecký-Petr Starý se zúčastní první dubnový víkend Istanbul Rally v Turecku, úvodní soutěže mezinárodního seriálu Intercontinental Rally Challenge. Prioritou Jana Kopeckého v první polovině sezóny 2008 jsou především starty v soutěžích zařazených do seriálu IRC.

příspěvků: 3 celý článek »

Safari Rally oficiálně zrušena !

foto

11. ledna 2008 • 17:30

Po zrušení Dakaru se hodně dlouho spekulovalo, zda se bude konat první podnik letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, KCB Safari Rally. Dnes přišla od organizátorů celého šampionátu oficiální zpráva, že je tato legendární soutěž pro rok 2008 vyřazena z kalendáře.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist