www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 08 - Rally Russia

Jan Kopecký obsadil v Rally Russia šesté místo

foto

12. července 2008 • 20:30

Posádky bojující o body do světového seriálu Intercontinental Rally Challenge zavítaly do Ruska, kde na šotolinových cestách změřily své síly ve čtvrté soutěži zařazené do série IRC. Na startu nechyběla ani česká posádka Jan Kopecký-Petr Starý startující s vozem Peugeot 207 S2000 v barvách týmu Motorsport Kopecký.

žádný příspěvek celý článek »

Hänninenův zlatý debut v S2000, Kopecký šestý

foto

12. července 2008 • 15:45

Finský jezdec Juho Hänninen udržel i v závěrečném dni Rally Russia vysoké tempo a postaral se tak o senzační vítězství spojené s jeho debutem ve voze kategorie Super 2000. Na stříbrnou pozici se dokázal vydrápat po nevydařené úvodní etapě loňský vítěz z Vyborgu, Hänninenův krajan Anton Alén. Top 3 uzavřel Giandomenico Basso, jenž se tak postaral o nadprůměrně úspěšnou bilanci továrního týmu Abarth. Náš Jan Kopecký skončil po včerejších potížích na šestém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Hänninen stále na čele Ruské rally

foto

12. července 2008 • 02:15

Podobně jako v prvním dni dominoval i v druhé části Rally Russia Fin Juho Hänninen. Před posledním dnem šotolinové rally vede o více než minutu před Jevgenijem Novikovem a Antonem Alénem. Za touto trojicí jsou srovnáni Giandomenico Basso a oba jezdci Kronosu v pořadí Nicolas Vouilloz a Freddy Loix. Jan Kopecký se kvůli defektu propadl ze včerejšího třetího místa na průběžné sedmé.

žádný příspěvek celý článek »

Hänninen překvapivým leaderem Ruské rally

foto

10. července 2008 • 22:30

Pravidelný účastník seriálu PCWRC Juho Hänninen se na právě probíhající odbývá svou premiéru s vozem kategorie S2000 naprosto ojedinělým způsobem. Za volantem modrého peugeotu, s nímž na nedávné Ypres Rally startoval Patrick Snijers, vede po prvním dni klasifikaci Rally Russia, dalšího podniku seriálu IRC. Jeho nejbližšími soupeři jsou Giandomenico Basso a Jan Kopecký.

příspěvků: 1 celý článek »

Jan Kopecký po první etapě Rally Russia na třetí pozici

foto

10. července 2008 • 15:40

Na šotolinových cestách v okolí ruského města Vyborg nedaleko hranic s Finskem pokračuje mezinárodní seriál Intercontinental Rally Challenge. Úvodní etapu, která byla na programu Rally Russia ve čtvrtek, zvládla velmi dobře i česká posádka týmu Motorsport Kopecký ve složení Jan Kopecký-Petr Starý s vozem Peugeot 207 S2000.

žádný příspěvek celý článek »

toplist