www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 08 - Rallye Sanremo

Fotogalerie z Rallye Sanremo od Vittoria Sanguinetiho

foto

9. října 2008 • 11:00

Zatím poslední soutěží letošního seriálu IRC byla Rallye Sanremo. Legendární italská soutěž slavila svůj jubilejní padesátý ročník a přestože opět lpěla na nepříliš ideálním časovém harmonogramu, potvrdila, že stále patří ke královnám tohoto sportu. Což ostatně můžete posoudit i ze stovky snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Vittoria Sanguinetiho.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Fabia S2000 nezklamala ani v Sanremu

foto

2. října 2008 • 11:15

Po světové premiéře na Barum Rally Zlín se druhý ostrý předjezdecký start mladoboleslavského speciálu Škoda Fabia S2000 uskutečnil na horských cestičkách při jubilejním 50. ročníku legendární soutěže Rallye Sanremo. A obdobně jako ve Zlíně, ani v Itálii vůz řízený Janem Kopeckým nezklamal.

příspěvků: 8 celý článek »

Jubilejní Sanremo opanoval Giandomenico Basso

foto

27. září 2008 • 14:00

Tovární jezdec Fiatu Giandomenico Basso opanoval jubilejní padesátý ročník legendární italské soutěže Rallye Sanremo. Soutěž, která i díky skladbě harmonogramu v úvodu připomínala frašku, rozhodl na nejdelší šedesátikilometrové zkoušce.

žádný příspěvek celý článek »

Okno do historie - Rallye Sanremo (VIDEO)

foto

25. září 2008 • 08:00

Po delší době se opět vracíme k nepravidelnému seriálu Okno do historie. Dnes večer odstartuje legendární Rallye Sanremo, čímž se nabízí ideální přiležitost podívat se do historie této italské soutěže prostřednictvím záběrů z minulého století.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Fabia S2000 na Rallye Sanremo

foto

23. září 2008 • 17:15

Dnes bylo oficiálně potvrzeno, že se nová zbraň mladoboleslavské automobilky Škoda Fabia S2000 představí na dalším podniku seriálu Intercontinental Rally Challenge, kterým bude koncem tohoto týdne legendární italská soutěž Rallye Sanremo.

žádný příspěvek celý článek »

toplist