www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 08 - China Rally

Marco Cavigioli vybojoval titul mistra dvoukolek IRC

foto

9. prosince 2008 • 10:00

Italský jezdec Marco Cavigioli známý i českým fanouškům z častých startů na zlínské Barum rally vybojoval v čínském Shaowu premiérový titul mistra dvoukolek v rámci seriálu Intercontinental Rally Challenge.

žádný příspěvek celý článek »

China Rally vyhrál Jarkko Miettinen

foto

9. prosince 2008 • 05:00

Finský pilot Mitsubishi Lancer Evo IX Jarkko Miettinen se stal vítězem závěrečného podniku letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, který se jel o prvním prosincovém víkendu v nejlidnatějším asijském státě v okolí města Shaowu.

žádný příspěvek celý článek »

China Rally konečně odhalila startovní listinu

foto

3. prosince 2008 • 12:00

Pohé dva dny před startem závěrečného podniku letošního seriálu IRC se podařilo organizátorům Rally China zveřejnit alespoň seznam přihlášených posádek. Není příliš velkým překvapením, že kromě Marca Cavigioliho startují pouze domácí či v Asii pravidelněji startující účastníci.

žádný příspěvek celý článek »

Rally China odhalila svou trať

foto

22. října 2008 • 09:00

Závěrečný díl letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, zveřejnil svou trať. Závod, kde by se v případě vhodné konstalace výsledku ve Valais mohlo rozhodovat o jezdeckém titulu, možná uvidíme v kalendáři IRC naposled.

žádný příspěvek celý článek »

Rally China opět mění datum a tentokrát i lokalitu

foto

1. září 2008 • 05:00

Obdobně jako v loňském roce, také letos se závěrečnému podniku IRC v Číně nevyhýbají problémy. Pořadatelé dokonce byli nuceni nejen změnit datum na prosinec, ale také lokalitu, ve které se soutěž uskuteční.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist