www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 08 - Rally Krkonoše

Rally Team Volenice v Krkonoších vítězně

foto

19. června 2008 • 01:00

Další soutěží K4 Poháru České republiky v rally byla Rally Krkonoše, na jejímž startu nechyběla ani posádka Rally Teamu Volenice Martin Knížek – Petr Šimůnek s vozem Škoda Favorit 136 L.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Krkonoše zdárně v cíli

foto

17. června 2008 • 09:00

Bez problémů, bez narušení časového harmonogramu, proběhl v sobotu 14. června 2. ročník Rally Krkonoše za pořadatelství HBV Motorsport ve spolupráci se stovkami pořadatelů, činovníků, záchranných složek, sponzorů a dalších osob či organizací. Všem jmenovaným i zúčastněným posádkám patří velký dík. Na 129 kilometrech bylo připraveno osm rychlostních zkoušek, které tvořily 70 kilometrů z celkové tratě.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Rally Krkonoše

foto

11. června 2008 • 02:00

O nadcházejícím víkendu se uskuteční další díl letošního K4 poháru i mistrovství České republiky historických automobilů, Rally Krkonoše. Kdo se na rychlostních zkouškách v okolí Trutnova představí si můžete prohlédnout ve zveřejněném seznamu přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Krkonoše hlásí : připraveno

foto

10. června 2008 • 04:00

Druhý ročník Rally Krkonoše odstartuje v sobotu 14. června od Autostylu v Trutnově. Organizátorům z HBV Motorsport se v řádném termínu přihlásilo téměř sedmdesát posádek a podle slov Blanky Hlavaté je vše připraveno k úspěšné repríze loňského roku. Letošní ročník se započítává zejména do MČR historických vozů a do Poháru ČR v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Krkonošskou rally zahájí atraktivní předjezdci

foto

28. května 2008 • 09:55

Zatímco ředitelství soutěže registruje další přihlášky ke druhému ročníku Krkonošské rally s centrem v Trutnově, není nezajímavé zmínit se pár slovy o předjezdcích, kteří patří mezi skutečné legendy českého rallysportu.

žádný příspěvek celý článek »

Josef Srnský na Rally Krkonoše v roli předjezdce

foto

13. února 2008 • 02:00

V roli předjezdce na letošní Rally Krkonoše představí jedna z legend české soutěžní scény. Při druhém podniku této soutěže se za volantem závodního speciálu představí i legendární Josef Srnský, trojnásobný mistr ČSSR v rally skupiny A2.

žádný příspěvek celý článek »

toplist