www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 08 - Rally Rožňava

Slovenské střípky

foto

12. června 2008 • 10:30

Letos jsem dostal nabídku absolvovat slovenský šampionát Tempus Rally. Protože mi přišly zajímavé některé rozdíly mezi tím, na co jsem byl zvyklý v ČR a skutečnostmi, se kterými se člověk setkává u našich východních sousedů, rozhodl jsem se podělit o své postřehy se čtenáři serveru autosport.cz. Přestože rčení praví, že člověk míní, ale život mění, věřím, že mi letos bude dopřáno Vám z každého absolvovaného podniku MSR napsat pár řádek.

žádný příspěvek celý článek »

Ostré testování Hondy R3 - slovenská premiéra v Rožňavě

foto

9. května 2008 • 07:00

Druhý podnik Slovenského mistrovství v automobilových soutěžích Rally Iveco Rožňava byl pro POSPA Rally Team premiérovou soutěží se Civicem R3. Znalost tratě i přátelské prostředí eliminovaly delší cestu na soutěž, jediný den tréninku znamenal i výraznou úsporu pracovního času. Na soutěžní premiéru s R3 usedl vedle Pospíšila tuto sezónu velmi zaměstnaný Richard Lasevič.

žádný příspěvek celý článek »

Krátké svezení Orsáka v Rožňave

foto

30. dubna 2008 • 04:00

Druhý podnik Slovenského mistrovství v automobilových soutěžích Rally Iveco Rožňava startoval čtrnáct dní po klatovské soutěži. Na východě Slovenska se pokoušela bodovat i posádka Orsák rally sport teamu Jaroslav Orsák – Karel Vajík. Cíl závodu však nespatřila.

žádný příspěvek celý článek »

Cieľ bol cieľom - ideme ďalej

foto

30. dubna 2008 • 01:00

Na druhé podujatie slovenského rally šampionátu TEMPUS BECEP 2008 (prvé domáce vystúpenie po maďarskom Egeri) vyrážala karavána Teamu Citroën Slovakia s jednoznačným odhodlaním dotknúť sa cieľovej rampy. Posádka Jaro Homola - Alex Štefuca veľmi rýchlo rozohnala chmúrne myšlienky naliehavo pripomínajúce minuloročnú „ranu“.

žádný příspěvek celý článek »

Michal Riečica - Emil Horniaček na Rally Iveco Rožňava

foto

29. dubna 2008 • 01:00

Na rýchlostných skúškach Rally IVECO Rožňava v uplynulom víkende bojovali slovenské i zahraničné posádky o body do slovenského šampionátu. Jednou z nich bola i posádka R-GLASS teamu Michal Riečica - Emil Horniaček, ktorá si v premiére vyskúšala záludnosti slovenských asfaltových tratí.

žádný příspěvek celý článek »

Po výbornom začiatku smutný koniec

foto

28. dubna 2008 • 12:00

o smolnom úvode sezóny v maďarskom Egeri nenechal FIAT RUFA Rally Team pred RALLY IVECO ROŽŇAVA nič na náhodu. Dôsledná príprava zahŕňala aj testovanie v okolí Púchova tesne pred rožňavskou súťažou.

příspěvků: 1 celý článek »

Tempus Styllex Rally Team zvíťazil na Iveco Rally Rožňava 2008

foto

28. dubna 2008 • 11:00

V poradí druhým podujatím tohtoročného seriálu Majstrovstiev Slovenska TEMPUS BECEP Rally 2008 bola v dňoch 25. - 26. apríla IVECO Rally Rožňava. Po víťazstve na Rally Eger sa Jozef Béreš s Róbertom Müllerom chystali s Fiatom Grande Punto S2000 zaútočiť na najvyššie priečky i na východe Slovenska. Trate v okolí Rožňavy sú známe svojou mimoriadnou náročnosťou, ktorú v tomto roku ešte sťažilo množstvo zradného zimného posypu.

žádný příspěvek celý článek »

Rožňava už ožíva s rally

foto

24. dubna 2008 • 12:00

Už nadchádzajúci piatok a sobotu sa uskutoční automobilová súťaž RALLY IVECO ROŽŇAVA, ktoré je druhým podujatím v rámci slovenského šampionátu TEMPUS BECEP RALLY 2008. V stredu a štvrtok (23. a 24. apríla 2008) absolvujú súťažiace posádky obhliadku tratí. Po nich je už od piatkového rána naplánované administratívne a technické preberanie prihlásených posádok, ktorých je spolu päťdesiatpäť.

žádný příspěvek celý článek »

Druhý začiatok - Rally Rožňava

foto

23. dubna 2008 • 03:00

Posledný aprílový víkend má posádka Teamu Citroën Slovakia Jaro Homola – Alex Štefuca pred sebou ďalšie podujatie slovenského šampionátu Rally v Rožňave. Po necelom roku sa teda vracia na miesta, kde sa pre našu rozbiehajúcu sa posádku minulý rok sezóna nečakane prerušila. Keďže ani na prvej súťaži v tomto roku Rally Eger sa nepodarilo odjazdiť veľa ostrých kilometrov, stále môžeme hovoriť o začiatku tohtoročnej sezóny.

žádný příspěvek celý článek »

Rally v Rožňave už o 38 dní

foto

18. března 2008 • 03:00

Posledný aprílový víkend mesto Rožňava po necelom roku opäť ožije automobilovou súťažou rally. Všetky posádky, ktoré tu už niekedy v minulosti štartovali sa na tunajšie trate radi vracajú. Veď nenadarmo sa hovorí že v Rožňave a jej okolí sú jedny z najkrajších rýchlostných skúšok na Slovensku.

žádný příspěvek celý článek »

toplist