www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 08 - Rally Saturnus

Česká reprezentace ve Slovinsku nezklamala

foto

5. června 2008 • 01:00

Vítěz předchozích dvou ročníků Evropského poháru FIA – Central Václav Pech úspěšně vyrazil za zónovým hattrickem, když po lednové Jänner Rally vyhrál i třetí pohárový podnik, slovinskou Rally Saturnus. Plzeňský jezdec se dostal do čela po RZ 4 a následně již vedení nepustil. Druhý skončil domácí favorit Tomaž Kaučič, který v závěru sváděl těsný boj s Hermannem Gassnerem.

žádný příspěvek celý článek »

Hloupá chyba zhatila dobře rozjetou soutěž

foto

19. května 2008 • 16:10

Letošní velmi nabitý program Orsák rally sport teamu pokračoval o minulém víkendu ve Slovinsku startem na Rally Saturnus. Tratě okolo Lublaně byly pro Jarka i Karla zcela nové, Karel měl pouze drobnou zkušenost z minulosti s tratěmi kolem Trbovlje. Soutěž v cizím prostředí byla pro oba velkou výzvou.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf ve Slovinsku druhý z našich

foto

18. května 2008 • 02:00

Po páté příčce na českokrumlovské soutěži dosáhl Vojtěch Štajf jen o pár dní později stejného umístění i na slovinské Rally Saturnus zařazené do Evropského poháru – central. Tentokrát to bylo ve spolupráci s navigátorem Michalem Ernstem a pod reprezentační hlavičkou Czech National Subaru Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězná Saturnus rallye Václava Pecha

foto

14. května 2008 • 03:00

Slovinská Lublaň hostila o uplynulém víkendu první díl FIA Mistrovství střední Evropy, kterou byla Saturnus Rallye. Václav Pech jun s Petrem Uhlem s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX byli posádkou, která ve Slovinsku reprezentovala Českou republiku.

žádný příspěvek celý článek »

toplist