www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 08 - Rajd Elmot - Rémy

Fotogalerie z Rajdu Elmot od Miroslawa Zagórného

foto

22. května 2008 • 06:00

Zatím posledním podnikem národního šampionátu u našich severních sousedů byl Rajd Elmot-Rémy. Nasát atmosféru polského soutěžního sportu můžete prostřednictvím dnešní fotogalerie, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Miroslaw Zagórny.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie Tomasze Bugiela z Rajdu Elmot-Remy

foto

16. května 2008 • 08:00

Přestože pozornost většiny fanoušků automobilových soutěží momentálně směřuje především na Sardinii, kde se aktuálně nachází i náš stálý redakční spolupracovník Tomasz Bugiel, můžete si právě v jeho nejnovější fotogalerii přiblížit atmosféru uplynulého víkendu na Rajdu Elmot, kde vládly vozy kategorie Super 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Bouffier opět pokořil Poláky

foto

13. května 2008 • 12:40

Francouzský pilot Bryan Bouffier pokračuje i nadále ve své polské spanilé jízdě, když si na víkendovém Rajdu Elmot dokázal opět poradit s kompletní domácí soutěžáckou špičkou. Kromě plného počtu bodů za vítězství v rally si na své konto navíc přidal bonusový bod za největší počet vyhraných rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Fiat Rufa šiesty na Rajde Elmot

foto

12. května 2008 • 01:00

Šieste miesto na veľmi kvalitne obsadenej súťaži Platinum 36 Rajd Elmot - Remy obsadil FIAT RUFA Rally Team s posádkou Grzegorz Grzyb – Przemyslaw Mazur na vozidle Fiat Abarth Grande Punto S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Fiat Rufa Rally Team vyráža do Poľska

foto

7. května 2008 • 01:00

Poľské mesto Swidnica sa stane nadchádzajúci víkend hostiteľom už 36. ročníka Rajdu Elmot, súťaže, ktorá je zaradená do majstrovstiev Poľska. Po prvých dvoch smolných súťažiach v rámci slovenského šampionátu nebude na štarte chýbať ani slovenským divákom dobre známa posádka Fiat Rufa Rally Teamu Grzegorz Grzyb so spolujazdcom Przemyslawom Mazurom.

žádný příspěvek celý článek »

toplist