www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. dubna 2024, Svátek má Rudolf, zítra Valérie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 06 - XXV. Valašská Rally 2006 (Pohár ČRR)

Video z letošní Valašské rally

27. dubna 2006 • 03:00

Přestože nebyla letošní Valašská rally zařazena do mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, ale pouze do šampionátu Rally Super Série a Poháru České republiky, přesto se bylo nač dívat.

příspěvků: 1 celý článek »

Bartolomiej Grzybek na Valašce hvězdou první kategorie

13. dubna 2006 • 08:15

Úspěšný úvod sezóny týmu Motocar Sport Zádveřice v AČR našel své pokračování i na XXV. Valašské rally. Na této soutěži sice tým měl pouze jediné želízko v ohni v podobě vozu Honda Civic Type R a jeho polské posádky Bartolomiej Grzybek – Michal Ranik, hosté ze severu ale předvedli vynikající výkon.

příspěvků: 1 celý článek »

Vladimír Berger útočí na špičku Rally Super Serie

6. dubna 2006 • 14:00

Vladimír Berger měl začátek letošní sezony poměrně pestrý. Vystřídal dva různé vozy a dva spolujezdce. V jednom však pro něj byly oba starty na Rally Šumava i Valašské rally podobné a to umístěním na stupních vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Předčasný konec premiéry

5. dubna 2006 • 08:00

Velkou premiéru si na Valašské Rally odbývala nová posádka ve složení Igor Fecko – Viktor Hausknotz. První soutěž v tomto obsazení a úplně první pro spolujezdce se jela v opravdu obtížných podmínkách.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie XXV. Valašská Rally 2006

4. dubna 2006 • 08:55

Prohlídněte si první fotogalerii z víkendové Valašské rally, jejíž autorem je Sportfoto. Na snímcích mimo jiné uvidíte průjezdy hned několika obrovskými kalužemi, kterých bylo na Vsetínsku dost a dost.

žádný příspěvek celý článek »

Valašskou rally vyhrál Flídr

3. dubna 2006 • 05:00

Očekávaným a zaslouženým vítězstvím Leoše Flídra skončil v sobotu 1. dubna jubilejní XXV. ročník Valašské rally 2006. Tradiční soutěž, která v letošním roce nebyla součástí mistrovství republiky v jednodenních ani dvoudenních rallye, tak suverénně opanoval jediný jezdec, jenž disponoval vozem Škoda Octavia specifikace WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Flídr vítězem Valašské rally

2. dubna 2006 • 16:20

Před startem Valašské rally, která byla započítávána do letošního seriálu nově vzniklé Super série, byla posádka Leoš Flídr – Bohumil Ehl ve svých prohlášeních opatrná.

žádný příspěvek celý článek »

Kelčská rychlostní zkouška bude zkrácena

1. dubna 2006 • 09:00

Před malou chvílí se posádky vydaly do druhé etapy XXV. Valašské rally 2006. Na startu se jich objevilo celkem 41. Čeká na ně pět rychlostních testů na dvou úsecích. Hned ten úvodní z Hustopečí nad Bečvou do Kladerub je upraven.

žádný příspěvek celý článek »

Nejlépe začal Flídr a potvrdil roli největšího favorita!

31. března 2006 • 23:30

Po třetí rychlostní zkoušce Valašské rally 2006 je v čele posádka Leoš Flídr, Bohumil Ehl na voze Škoda Octavia WRC. Flídr vyhrál všechny rychlostní testy úvodní sekce. Druhá příčka patří se ztrátou 28, 4 sekundy Silvestru Mikuláštíkovi (Subaru Impreza), třetí je Martin Vlček (Subaru Impreza), který ztrácí na Flídra 47,6 sekundy.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Valašskou Rally ON-LINE

31. března 2006 • 14:30

Jubilejní pětadvacátý ročník Valašské Rally odstartuje dnes v 16:55. Z náměstí ve Valašském Meziříčí odjede jako první Eddy Schlager, za ním se vydá na trať dalších 45 posádek. Dnes na posádky čeká šest rychlostních zkoušek o celkové délce těsně přesahující jednasedmdesát kilometrů.

žádný příspěvek celý článek »

Flídr a Rexteam Besedice - testy před Valaškou

30. března 2006 • 10:55

Na silničkách okolo Roudného u Turnova proběhlo v pondělí 27. března 2006 testování před prvním letošním závodem Rexteamu Besedice v České Republice.

žádný příspěvek celý článek »

Valašská rally: Tisková konference

29. března 2006 • 22:00

Ve středu 29. března se v budově Městského úřadu ve Valašském Meziříčí uskutečnila tisková konference. Jejím smyslem bylo informovat žurnalistickou veřejnost o přípravách XXV. ročníku Valašské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Souhrnná tisková informace před Valašskou rally

29. března 2006 • 20:40

Již jen pár desítek hodin zbývá do startu jubilejního pětadvacátého ročníku Valašské rally 2006. Automobilové rally, kterou významným způsobem finančně podpořil Zlínský kraj, a jejíž výsledky budou započítány do Rally Super Serie, Poháru České republiky v rally, Škoda rally Fabia Cupu a Regionálního přeboru Čech a Moravy, respektive do jeho moravské části.

žádný příspěvek celý článek »

Eddy Schlager černým koněm Valašky

24. března 2006 • 16:55

Teprve čtvrté dějství své krátké historie nabídne o posledním březnovém víkendu nově vzniklé mistrovství Rally super série (RSS), jehož součástí je i nadcházející Valašská rally.

žádný příspěvek celý článek »

Z novinek na Valašské rally

21. března 2006 • 11:00

Poprvé v historii se XXV. ročník Valašské rally pojede podle hodnocení SuperRally. V praxi to znamená, že každá posádka, která odpadne v průběhu I. etapy, může po opravě znovu nastoupit do dalšího dne.

žádný příspěvek celý článek »

toplist