www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 06 - Eurostroj Rally Tišnov

Video z Eurostroj Rally Tišnov

21. června 2006 • 00:10

Můžete si prohlédnout téměř dvacítku snímků ze třetího podniku letošního národního rallysprintového šampionátu, kterým byla Eurostroj Rally Tišnov. Jak si vedly posádky na první víceméně suché trati si můžete prohlédnout na videích, které pro vás připravil Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Na Tišnově kotrmelec, na INA Deltě věnec

12. června 2006 • 01:00

Na startu soutěže MČR Eurostroj Rally Tišnov se po delší době sešel Pospíšil s Vajíkem opět v Hondě Integře sk. A, Jelínek startoval s tradičním "sprintovým" spolujezdcem Kotěnou.

žádný příspěvek celý článek »

Henzl se vrací na bednu

25. května 2006 • 00:30

Na třetím rallysprintu sezony, který se konal v Tišnově, nemohli chybět jezdci, kteří na svých závodních autech vozí logo serveru Sportfoto. Vystoupení Ladislava Henzla a Víta Böhma skončilo polovičním úspěchem.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Eurostroj Rally Tišnov

25. května 2006 • 00:05

Sice pozdě, ale přece si můžete prohlédnout závěrečnou porci přesně sedmdesáti snímků ze zatím posledního českého rallysprintu, Eurostroj Rally Tišnov, která se jela o druhém květnovém víkendu, jejichž autorem je Sharkie.

příspěvků: 2 celý článek »

Rally Tišnov: TipCars Rally Team absolutně druhý...

24. května 2006 • 09:25

V sobotu 13. května sjelo ze startovní rampy v Tišnově více než 100 soutěžních posádek, připravených bojovat o body ve třetím letošním rallysprintu.

žádný příspěvek celý článek »

Zrychlení v Tišnově podle plánu

20. května 2006 • 10:15

Opět o něco zrychlit a přitom neublížit technice, to byl hlavní cíl posádky TF Motorsport Fecko - Hausknotz pro jejich třetí společný závod v Tišnově. Obojí se podařilo, ač nakonec výsledek neodpovídal plně jejich představám.

žádný příspěvek celý článek »

Ducháčkova Tišnovská posilovna

19. května 2006 • 11:30

Ani ve třetím letošním rallysprintu nechyběl Sláva Ducháček na stupních vítězů. Nezabránila mu v tom ani porucha posilovače, ani zlobivá elektronika motoru, ani průtrž mračen.

žádný příspěvek celý článek »

Komentář Eurostroj Rally Tišnov

18. května 2006 • 20:40

Třináctého května se v Tišnově konal druhý ročník Eurostroj Rally, v pořadí třetí díl letošního seriálu rallysprintových jednodenních soutěží. Pořadatelé nachystali na rozhraní Českomoravské a Drahanské vrchoviny devět náročných rychlostních zkoušek...

žádný příspěvek celý článek »

Rada a jeho rudá Alfa Romeo 147 v Tišnově s pohárem

18. května 2006 • 19:55

Hustopečský Martin Rada se v Tišnově podruhé v seriálu sprintrally představil se svým novým závodním strojem Alfa Romeo 159. A zatímco při předchozím podniku doma při AGROTEC WURTH rallye cíl po slibném úvodu nakonec neviděl, na Tišnovsku se dočkal cíle a přes technické potíže v závěru i stupňů vítězů.

příspěvků: 3 celý článek »

Tišnov: Bronzová "brambora" pro Juru a Novase

18. května 2006 • 17:50

V celkovém pořadí Eurostroj Rally Tišnov 2006 si Jiří Volf s Petrem Novákem sice dojeli pro nepopulární ´bramborovou´ medaili za čtvrté místo, do Mistrovství ČR sprintrally ale brali body za třetí místo...

žádný příspěvek celý článek »

Eddyho Schlagera smůla neopustila

16. května 2006 • 21:00

Tišnovská rally měla pro Eddyho Schlagera zvláštní nádech. Nejen, že startoval poprvé v letošní sezóně na typicky asfaltové soutěži se suchým povrchem, ale jel doma, navíc na soutěži, která nesla jméno jeho firmy a tak nebylo divu, že se chtěl před domácím publikem patřičně vytáhnout.

žádný příspěvek celý článek »

S novým jménem týmu pro další vítězství

16. května 2006 • 20:50

Rallye Party Team se rozloučil prvním místem ve skupině N1 na Agrotec Würth Rally Hustopeče a do Tišnova odjížděl ve stejném složení (Jiří Hladík – Marcela Dolečková ),ale již s novým názvem – Wynn´s Rally Team.

žádný příspěvek celý článek »

Jaký byl Tišnov?

16. května 2006 • 20:30

Když pořadatelé z Hanáckého rally klubu Vyškov loni uspořádali Autonova rally, opět vyznačili na soutěžácké mapě město Tišnov. Ani netušili, jakých rozměrů soutěž dosáhne o rok později.

žádný příspěvek celý článek »

Naděje na stříbro spláchla průtrž mračen

16. května 2006 • 14:10

Třetí start Miroslava Jandíka pod hlavičkou týmu NTS Plzeň - Gassner Rallisport na Rally Eurostroj Tišnov ovlivnily rozmary počasí.

žádný příspěvek celý článek »

Pro Roberta Čonku začíná boj o obhajobu trůnu

16. května 2006 • 12:45

Nejlépe obsazenou kategorií loňského Českomoravského Poháru Rallye byla třída SA1, tedy soudobé čtrnáctistovky. Po tuhých bojích v této třídě až na poslední soutěži roku potvrdil svůj primát Robert Čonka, po jehož boku ve voze Škoda Felicia Kit car sedával Karel Hejný.

žádný příspěvek celý článek »

toplist