www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 06 - Impromat Rallysprint Kopná

Už víme, kde má Renault Clio Sport hranice svých možností

9. srpna 2006 • 08:50

Letní sprinterský dvojblok vyšel zelenostříbrným jihočeským renaultům jen z poloviny. Na Kopné sbírali jejich piloti zvesela body a i se svým výkonem mohli být spokojeni.

žádný příspěvek celý článek »

Další videa z Rallysprintu Kopná

14. července 2006 • 03:30

Můžete si prohlédnout dalších několik videí z pátého podniku letošního rallysprintového šampionátu, kterým byla před necelými dvěma týdny Impromat Rallysprint Kopná. Autorem dalších snímků je Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná - Volfovi s Novákem pšenka nekvetla

11. července 2006 • 12:30

I když je pro Jiřího Volfa s Petrem Novákem Rallysprint Kopná jednou z nejoblíbenějších soutěží sezony, tento závod v posledních letech Jurovi nepřeje.

žádný příspěvek celý článek »

Sprinterům s hondami se nedařilo

11. července 2006 • 12:20

Dva závody v průběhu čtrnácti dnů absolvovali jezdci seriálu Mediasport MČR Rallysprintů, mezi kterými měl své zástupce i server Sportfoto.cz. Vít Böhm nespatřil cíl ani v jednom případě a Ladislav Henzl mohl být spokojený jen se stříbrem z Agropy.

žádný příspěvek celý článek »

Náročná Kopná pro Sparrow Racing Team

11. července 2006 • 01:10

Po loňském osvědčeném modelu se při rallysprintu Kopná závodilo v okolí Slušovic v pátek i v sobotu. Připravené náročné úseky vyhlášených rychlostních zkoušek v letošním roce komplikovalo "již tradičně" počasí.

žádný příspěvek celý článek »

TipCars Rally Team - Impromat Rallysprint Kopná

10. července 2006 • 08:11

Ani v pořadí pátá soutěž letošního rallysprintového mistrovství se neobešla bez starostí jezdců jaké pneumatiky obout na své závodní stroje. Před pátečním prologem byla Kopná řádně zkropena letní bouřkou a během noci také vydatně pršelo.

žádný příspěvek celý článek »

Na Agropě špatně, na Kopné ještě hůř

10. července 2006 • 02:30

Dvě krátká vystoupení na soutěžích má za sebou posádka TF Motorsportu Igor Fecko - Viktor Hausknotz. Rally Agropa pro ně skončila na třetí rychlostní zkoušce, téměř domácí Kopná pak na RZ s číslem dvě.

žádný příspěvek celý článek »

Rallysprint Kopná 2006 – komentář

8. července 2006 • 02:00

Během prvního prázdninového víkendu se malé mistrovství přehouplo přes svou polovinu. Ve Slušovicích a jejich okolí se odehrál čtrnáctý ročník populárního rallysprintu Kopná, jehož organizace se jako již tradičně ujal Rallysprint Klub Trnava v zastoupení rodinného klanu Minaříků.

žádný příspěvek celý článek »

Posádka Fiala - Maříková překvapila na Kopné

5. července 2006 • 14:00

V letošním roce tým Max Racing tak trochu hybernuje. Proto posádky jezdící obvykle za tento tým využívají i dalších příležitostí ke svezení. Jednou z těchto možností byla nabídka ...

žádný příspěvek celý článek »

Souboj na Kopné jak se patří

5. července 2006 • 13:55

Výborná organizace, skvělá divácká kulisa, nádherné tratě, souboj o vítězství na ostří nože - tak by se dal charakterizovat rallysprint v Kopné z pohledu týmu SVC Náchod Motorsport.

žádný příspěvek celý článek »

Ducháček dodržel slovo a v Kopné vyhrál

5. července 2006 • 10:50

V pátém podniku devítidílného českého šampionátu ve sprintrally, na cestách i necestách v okolí Slušovic, vyšla do puntíku předpověď kdyňského závodníka Slávy Ducháčka.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rallysprintu Kopná

5. července 2006 • 08:00

Můžete si prohlédnout první patnáctimegové video z pátého podniku letošního rallysprintového šampionátu, kterým byla o uplynulém víkendu Impromat Rallysprint Kopná. Autorem dnešního snímku je FabiaWRC.

příspěvků: 1 celý článek »

Matador Cup zahájen

4. července 2006 • 20:00

Matador Cup v automobilových soutěžích byl zahájen jako součást Rallysprintu Kopná. Seriál Matador Cup pořádá Motorsport Kopecký pro produkční vozy, které jsou do seriálu přihlášeny a startují se soutěžními pneumatikami Matador.

žádný příspěvek celý článek »

Karkulka se ve valašských lesích neztratila

4. července 2006 • 17:30

Po pačejovském rallysprintu se kladenská posádka rudého Peugeotu 206 Kit Car Jiří Vlček - Zdeněk Jůrka vydala plnit "reprezentační povinnosti" na Moravu, do Mekky automobilových rally - Slušovic.

žádný příspěvek celý článek »

Fotografie z Impromat Rallysprint Kopná

4. července 2006 • 17:15

Můžete si prohlédnout první fotogalerii z pátého podniku letošního českého rallysprintového šampionátu, kterým byla o uplynulém víkendu Impromat Rallysprint Kopná. Autorem téměř padesátky snímků je náš stálý spolupracovník Jiří Jermakov.

žádný příspěvek celý článek »

toplist