www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 06 - Sprintrally Pelhřimov - Memoriál T. Vojtěcha

Videogalerie ze Sprintrally Pelhřimov

22. srpna 2006 • 07:00

Můžete si prohlédnout více než dvacítku videí mapující šestý podnik letošního rallysprintového šampionátu, kterým byla v koncem července Sprintrally Pelhřimov - Memoriál T. Vojtěcha. Autorem dnešních snímků je náš stálý spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Pelhřimov - Když se pámbíčkové spiknou

7. srpna 2006 • 14:40

Uskupení týmů NTS Plzeň - Gassner Rallisport a Klub Fox Racing nasadilo na start šestého sprintu sezony, III. Rallye Pelhřimov - Memoriálu Tomáše Vojtěcha, tři vozy.

žádný příspěvek celý článek »

TipCars Rally Team v Pelhřimově

7. srpna 2006 • 13:20

Šestým podnikem Mediasport Mistrovství ČR ve sprintrally 2006 byl 3. ročník Rallye Pelhřimov - memoriál Tomáše Vojtěcha. Na startu se sešlo 108 posádek připravených zabojovat na téměř devadesáti ostrých kilometrech.

žádný příspěvek celý článek »

Pelhřimovský test nové EVO devítky Miroslava Caise

7. srpna 2006 • 07:00

V rámci otestování nového Mitsubishi Lancer EVO IX se posádka Miroslav Cais - Pavel Ondrejčík představila na pelhřimovském rallysprintu. "Chceme otestovat nové auto před domácí Barumkou. V autě jsem před závodem najel zhruba 40 km a provedli jsme pouze základní nastavení tlumičů," prozradil před startem soutěže Miroslav Cais.

žádný příspěvek celý článek »

Vladimír Barvík v Pelhřimově jen sekundu od zlata

5. srpna 2006 • 08:30

Zlínský Vladimír Barvík přijel do Pelhřimova jen pár dnů po svém skvělém druhém místě na "evropské" Bohemii a také na zdejším dalším podniku MČR ve sprintrallye potvrdil, že předchozí umístění na Bohemii, či ještě předtím na Kopné nebyla náhodná.

příspěvků: 2 celý článek »

Vlk s Karkulkou v Pelhřimově přes pole pro vítězství

4. srpna 2006 • 12:45

Pouhé dva týdny po náročné Rally Bohemia se posádka Peugeotu 206 kit car postavila na start kvalitně připraveného sprintu v Pelhřimově.Hlavním úkolem celého týmu bylo odstranění drobných technických obtíží, které se projevily v závěru Bohemie a znemožňovaly plné využití výkonu rudého vozu.

žádný příspěvek celý článek »

Sutr s Veselou dojeli na čtvrtém místě

4. srpna 2006 • 12:35

Šestým závodem rallysprintového šampionátu byl Sprintrally Pelhřimov-Memoriál T. Vojtěcha. Závod byl rozdělen do tří sekcí o celkovém počtu devíti rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Když má Jirka Volf kritický den

4. srpna 2006 • 11:00

„Kritické dny“, za jaké by se nemusel stydět ani František Koudelka, hlavní hrdina známé české filmové komedie „Jáchyme, hoď ho do stroje!“ v podání Luďka Soboty, si na konci minulého týdne prožil Jiří Volf. Když vám třikrát za dva dny vytečou provozní kapaliny z vozu, to už nemůže být jen obyčejná náhoda...

žádný příspěvek celý článek »

Obklad v Pelhřimově

4. srpna 2006 • 06:00

Po vynechání Rallysprintu Kopná se Honza Šlehofer a Zbyněk Soběhart vrátili na tratě erzet v Pelhřimově. Stejně jako v Pačejově startovali s Hondou Civic Vti týmu Sparrow Racing za výrazné podpory RSP. Pořadatelé připravili tři erzety, z nichž každá se jela třikrát.

žádný příspěvek celý článek »

Neúspěch na Bohemii si Tomaštík vynahradil v Pelhřimově

3. srpna 2006 • 03:00

Vzhledem k poškození, které utrpělo na Rallysprintu Kopná týmové Subaru Impreza STi modelový ročník 2004, bylo nutné přijmout pro další podniky náhradní řešení. Zatímco start na Rally Bohemia s lancerem EVO VII skončil předčasně, starší subaru dovezlo Tomaštíka v Pelhřimově k pěknému devátému místu v hodnocení MČR.

žádný příspěvek celý článek »

Zlatý hattrick Ducháčka v Pelhřimově

3. srpna 2006 • 02:00

"Poprvé v kariéře jsem vyhrál svoji třídu letos v Hustopečích. Že se mi to za tak krátkou dobu povedlo v Pelhřimově už počtvrté a navíc potřetí v řadě, tak to je super úspěch. Mám z toho opravdu velkou radost a doufám, že jsem ještě příděl dobrých výsledků nevyčerpal."

žádný příspěvek celý článek »

Jak jsem vyhrál svůj první „velký závod“.

3. srpna 2006 • 01:00

Do Pelhřimova odjížděl náš tým SVC Náchod Motosport plný odhodlání získat svoje premiérové vítězství ve sprintrally. Jak jsme avizovali v tiskové zprávě před závodem, zavazovala nás k tomu technická převaha a také předešlé výkony, zejména ten z Kopné, kdy nám vítězství uteklo o pověstný kousíček.

žádný příspěvek celý článek »

Matador Cup vyhrál opět Barvík

2. srpna 2006 • 09:15

Více jak stovku soutěžních posádek na startu přivítal Rallysprint Pelhřimov, v rámci kterého svým druhým dějstvím pokračoval seriál Matador Cup.

žádný příspěvek celý článek »

Jelínek bojoval v Pelhřimově o vítězství

2. srpna 2006 • 09:10

Velké překvapení přichystala fanouškům při Rally Pelhřimov posádka Pospa Rally Teamu Jan Jelínek - Miroslav Kotěna. Od prvních kilometrů držela krok se špičkou pole a sahala po vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Sprintrally Pelhřimov

2. srpna 2006 • 06:00

Můžete si prohlédnout další fotografie z letošní Sprintrally Pelhřimov, pátého podniku letošního národního mistrovství České republiky ve sprintrally. Autorem dnešní fotogalerie, která čítá rovnou šedesátku snímků, je náš stálý spolupracovník Petr Frýba.

žádný příspěvek celý článek »

toplist