www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 08 - 3-Städte Rallye

Lukáš Pondělíček na 3 Städte Rallye

foto

3. listopadu 2008 • 09:00

Přestože letošní Mezinárodní mistrovství České republiky je už minulostí, rozhodl se Lukáš Pondělíček nezahálet a prodloužit si sezónu. Volba padla na německou 3-Städte Rallye, jež bývala v první polovině devadesátých let součástí českého šampionátu a dodnes je hojně navštěvována našimi diváky.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 3-Städte Rallye od Jiřího Dokulila

foto

29. října 2008 • 01:00

Ve stejném termínu jako vsetínský rallysprint se uskutečnilo u našich západních sousedů tradiční šotolinové dostaveníčko nesoucí název 3-Städte Rallye. Jak to v okolí Kirchhamu vypadalo si můžete prohlédnout ve fotogalerii, jejímž autorem je Jiří Dokulil.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 3-Städte Rallye od Dalibora Benycha

foto

28. října 2008 • 02:00

Ve stejném termínu jako vsetínský rallysprint se uskutečnilo u našich západních sousedů tradiční šotolinové dostaveníčko nesoucí název 3-Städte Rallye. Jak to v okolí Kirchhamu vypadalo si můžete prohlédnout ve fotogalerii, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

Premiéra vozu Lamborghini v rally

foto

22. října 2008 • 10:00

O nadcházejícím víkendu se při německé Drei Städte Rallye odehraje další premiéra speciálu v automobilových soutěžích. Na závěrečném dílu Mitropa Cupu a ADAC Rallye Masters se totiž představí konkurent pro vozy Porsche v kategorii GT3 - Lamborghini Gallardo.

žádný příspěvek celý článek »

3-Städte: Eddyho poslední soutěží?

foto

22. října 2008 • 04:00

Dlouhé čtyři měsíce od posledního vystoupení na domácí Eurostroj rally v Tišnově čeká na čerstvě padesátiletého Eddyho Schlagera čtvrtý letošní start. Vilémovický jezdec má ve svém kalendáři dlouho tučně zatržen termín slavné německé 3-Städte Rally, jež se v Bavorsku uskuteční již o nadcházejícím víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist