www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 08 - Tipcars Pražský Rallysprint

Fiat Rufa mieri na poslednú súťaž sezóny

foto

12. prosince 2008 • 03:00

Na začiatok decembra mal slovenský Fiat Rufa Rally Team s posádkou Grzyb, Mazur naplánované dve súťaže. Prvou z nich bol minulotýždňový Pražský Rallysprint, ktorý sa skončil ako už všetci vieme, veľmi smutne, keď po havárii Leszka Kuzaja vyhasli dva ľudské životy a súťaž bola predčasne ukončená.

žádný příspěvek celý článek »

Vstupenky na Pražský Rallysprint 2008 se dají vracet ještě týden

foto

11. prosince 2008 • 14:00

XIV. TIPCARS PRAŽSKÝ RALLYSPRINT 2008 skončil tragickou nehodou, po níž jeden divák přes okamžitý zásah záchranářů zemřel na místě, druhý po převozu do nemocnice a náročné operaci. Soutěž byla ukončena a diváci mají nyní ještě týden na případné vrácení vstupného.

příspěvků: 1 celý článek »

Jiří Volf + Marek Vašut – velmi smutná Praha

foto

11. prosince 2008 • 06:00

V kokpitu soutěžního Mitsubishi se po boku Jiřího Volfa objevila na Pražském rallysprintu herecká hvězda Marek Vašut. Ani v těch nejčernějších představách nikdo nepočítal, že vše takto dopadne. Team Jiřího Volfa a všichni jeho členové vyjadřují hlubokou soustrast pozůstalým tragické nehody a přeji zraněným divákům brzké uzdravení.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák: Smutná tečka za sezonou

foto

11. prosince 2008 • 05:00

Se svěšenými hlavami odjížděli členové Orsák rally sport teamu z Pražského rallysprintu. Důvodem smutku nebyl výsledek posádky, nýbrž dva vyhaslé životy po havárii Leszka Kuzaje. Do Prahy přijel tým Jaroslava Orsáka se dvěma vozy Mitsubishi Lancer EVO IX. Jeden byl připravený pro šéfa týmu, druhý si pronajal Jan Sýkora.

žádný příspěvek celý článek »

Tempus Styllex rally team - smutný záver úspešnej sezóny

foto

10. prosince 2008 • 03:00

Team TEMPUS STYLLEX sa chcel rozlúčiť s úspešnou sezónou a osláviť zisk majstrovského titulu na populárnom Pražskom Rallyšprinte 2008. Ako odmenu za zisk titulu absolútneho majstra Slovenska dostal Ďodi naozaj atraktívneho "Mikuláša". Na sedadlo spolujazdca do netradične purpurového Peugeotu 207 S-2000 si sadla slovenská Playmate roka Eva Cifrová.

žádný příspěvek celý článek »

Otevřený dopis organizátorům XIV. Pražského rallyprintu

foto

9. prosince 2008 • 10:35

Vzhledem k tomu, že v tomto ročníku výše uvedené soutěže došlo k vyvrcholení tradičních organizačních zmatků provázených ústní agresivitou hlavních činovníků, rozhodl jsem se Vám napsat následující řádky. Mé rozhodnutí není vůbec ovlivněno tragickou událostí, které jako tým litujeme.

příspěvků: 3 celý článek »

Fotogalerie z Tipcars Pražského Rallysprintu od Sharka

foto

9. prosince 2008 • 07:00

O uplynulém víkendu skončila česká soutěžácká sezóna Tipcars Pražským Rallysprintem. Kvůli tragické nehodě na RZ 2 posádky ze soutěže mnoho neodjely, přesto si můžete prohlédnout několik snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Sharka.

žádný příspěvek celý článek »

Leszek Kuzaj přerušuje svoji kariéru

foto

9. prosince 2008 • 04:00

Leszek Kuzaj, Craig Parry i celý tým STT Racing vyjadřuje upřímnou soustrast všem osobám, kterých se dotkla tragická havárie při XIV. Pražském Rallysprintu, při kterém zemřela dvojice přihlížejících fanoušků.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Prahy od Lukáše Kužela a Romana Kašpárka

foto

8. prosince 2008 • 07:00

O uplynulém víkendu skončila česká soutěžácká sezóna Tipcars Pražským Rallysprintem. Kvůli tragické nehodě na RZ 2 posádky ze soutěže mnoho neodjely, přesto si můžete prohlédnout několik snímků od našich stálých redakčních spolupracovníků Lukáše Kužela a Romana Kašpárka.

žádný příspěvek celý článek »

Nedokončená rozlučka

foto

8. prosince 2008 • 04:00

Po pátečním večerním prologu, který vyšel posádce Rally Teamu Subaru ČR Vojtěch Štajf – Petr Čtvrtníček velmi dobře, skončil v sobotu Pražský rallysprint velmi rychle. Nešťastná událost, kdy po opuštění trati polsko-britskou posádkou zahynuli dva diváci, celý závod předčasně ukončila.

žádný příspěvek celý článek »

Posádka Kresta, Vlček vyjadřuje upřímnou soustrast pozůstalým zahynuvších diváků

foto

8. prosince 2008 • 03:00

Tragédie poznamenala Tipcars Pražský rallysprint. Během druhé rychlostní zkoušky havaroval dnes ráno vůz polsko-britské posádky Leszek Kuzaj, Craig Perry. Automobil vlétl mezi diváky, dva z návštěvníků zemřeli, další čtyři se zranili.

příspěvků: 2 celý článek »

Pražský Rallysprint zastavila tragédie

foto

6. prosince 2008 • 16:10

XIV. Tipcars Pražský Rallysprint 2008 skončil tragickou nehodou. V sobotním ránu na ostro vyrazilo jen několik málo posádek. Vítěz páteční superspeciálky Polák Kuzaj s vozem Peugeot 307 WRC hned v úvodu RZ Řeporyje – Cementárna nezvládl řízení, trefil sloup a vzápětí bohužel také skupinku diváků. Jeden divák zemřel přes okamžitý zásah mnoha záchranářů na místě, další byl v kritickém stavu převozen do nemocnice. Soutěž byla okamžitě zastavena.

příspěvků: 1 celý článek »

TipCars Pražský rallysprint zrušen

foto

6. prosince 2008 • 08:45

Z důvodu mimořádné události, při které došlo k úmrtí diváka na RZ 2 při havárii polsko-britské posádky Leszek Kuzaj a Craig Parry byla soutěž zrušena. Událost vyšetřují příslušné orgány.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Tipcars Pražský Rallysprint ON LINE

foto

5. prosince 2008 • 16:00

Závěrečným podnikem české soutěžácké scény bývá tradičně na Mikuláše Pražský Rallysprint. Ani letos tomu není jinak, naopak změna potkala časový harmonogram. Premiérově se totiž začíná již v pátek odpoledne. Celou soutěž můžete sledovat se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Pražský Rallysprint potvrzuje deváté WRC

foto

5. prosince 2008 • 10:25

XIV. Tipcars Pražský Rallysprint 2008 je těsně před startem. Na šest desítek posádek je připraveno a hlavně téměř desítka vozů WRC. Fandy jistě potěší potvrzení startu devátého speciálu WRC, s kterým jede Karel Trněný.

žádný příspěvek celý článek »

toplist