www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 08 - Setkání mistrů Sosnová

Trojan se v Sosnové především bavil

foto

13. listopadu 2008 • 09:00

Proběhnuvší víkend byl na známém okruhu v Sosnové ve znamení tradičního Setkání mistrů, kde ani letos nemohl chybět Karel Trojan. Všichni mají dozajista ještě v živé paměti nehodu, kterou absolvovala dvojice Karel Trojan a Petr Řihák při soutěži na Slovensku.

žádný příspěvek celý článek »

Fiat Rufa na stretnutí majstrov

foto

12. listopadu 2008 • 03:00

Upršané počasie počas uplynulej soboty poznačiolo aj podujatie pod názvom „Stretnutie majstrov“, ktoré sa už tradične konalo na súťažnom okruhu v Sosnovej. Na štarte nechýbal ani tretí jazdec slovenských majstrovstiev, Poliak Grzegorz Grzyb jazdiaci za slovenský Fiat Rufa Rally Team.

žádný příspěvek celý článek »

Setkání mistrů, celkově 3. místo a boj o finále se spoustou deště a bláta

foto

10. listopadu 2008 • 13:30

Setkání mistrů v Sosnové již tradičně přineslo velmi deštivé počasí, uklouzaný asfalt a mnoho mnoho mnoho bláta na šotolinové části tratě. Páteční taxi jízdy team pojal ve smyslu VIP jízd se sponzory, kterých bylo letos opravdu málo a spíše jako trénink na sobotní závod. Soupeřů bylo ve skupině N4 asi nejvíce v historii a jejich kvalita jistě velmi vysoká.

žádný příspěvek celý článek »

Setkání Mistrů hlásí změny ve startovní listině

foto

7. listopadu 2008 • 06:00

Ve startovní listině Setkání mistrů, které se koná tento víkend na Autodromu v Sosnové, jsou nová jména. Pozvání přijal německý pilot divize1 René Münnich, který letos absolvoval kompletní sezónu ME v týmu All.Inkl.com Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Kresta věnuje Setkání mistrů fanouškům a partnerům

foto

7. listopadu 2008 • 04:00

Rozloučit se s fanoušky a partnery a všem předvést pořádnou závodnickou show, takový má Roman Kresta plán pro sobotní Setkání mistrů v Sosnové u České Lípy. Na tamním autodromu se představí s Mitsubishi Lancer Evo IX z dílen Charouz Racing Systemu.

žádný příspěvek celý článek »

Fiat Rufa Team v Sosnovej

foto

4. listopadu 2008 • 01:00

Na tradičnom rozlúčení so sezónou, ktorá sa bude konať 8.10.2008 v Sosnovej nebude chýbať ani tretia posádka celkového poradia slovenského šampionátu 2008. Grzegorz Grzyb so spolujazdcom Przemyslawom Mazurom jazdiaci za slovenský Fiat Rufa Rally Team sa predstavia divákom už nadchádzajúci víkend na autodrome v Sosnovej. Samozrejme ich športovým náradím bude tak ako počas celej tohtoročnej sezóny Fiat Grande Punto S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Padesátka jezdců na startu v Sosnové

foto

2. listopadu 2008 • 15:00

Již posedmé se v sobotu 8.listopadu uskuteční v Global Assistance Racing Areně Autodrom Česká Lípa populární Setkání mistrů, jako rozloučení s letošní motoristickou sezonou. Pořadatelům se přihlásilo celkem 48 jezdců v deseti kategoriích, a tak se mohou diváci těšit na zajímavou podívanou, kterou by si neměli nechat ujít.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist