www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 09 - Jänner Rallye 2009

Památeční videa na Jänner Rallye 2009

foto

9. ledna 2010 • 18:30

Dnes je již jisté, že příroda dbá svých tradic sudých let a tratě letošní Jänner Rallye by byly pokryty vytouženým sněhem. Jelikož jsme však o tuto podívanou tentokrát ochuzeni, přinášíme jako nostalgickou vzpomínku alespoň dosud neuveřejněná videa z loňského ročníku, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Aleš Trhlík.

příspěvků: 1 celý článek »

Jänner Rallye 2010 definitivně zrušena

foto

13. listopadu 2009 • 14:30

I přes naděje, které dávala úterní tisková konference, dnes padlo definitivní rozhodnutí, že se osmadvacátý ročník jedné z nejpopulárnějších automobilových soutěží nedaleko hranic z Českou republikou neuskuteční.

žádný příspěvek celý článek »

Šance pro Jänner Rallye 2010 stále žije

foto

10. listopadu 2009 • 15:30

Dnes se uskutečnila tisková konference, na které měly být oznámeny podrobnosti o zrušení nadcházejícího ročníku Jänner Rallye. Tato konference však byla vedena v umírněnějším tónu, než se původně očekávalo. Stále existuje naděje, že se Jänner Rallye 2010 pojede.

příspěvků: 2 celý článek »

Jänner Rally 2010 zrušena!

foto

5. listopadu 2009 • 12:30

Zahajovací podnik mistrovství Rakouska, tradiční Jänner Rally, se v příštím roce neuskuteční. Osmadvacátý ročník soutěže, která se měla jet v termínu 7.-9. ledna 2010, musela být odvolána po neúspěšných jednáních pořadatelů z Rallyeclubu Mühlviertel s místními úřady.

příspěvků: 6 celý článek »

Fotogalerie Jiřího Jermakova z Jänner Rallye

foto

14. ledna 2009 • 17:45

Vůbec první soutěží letošního roku byla jako už téměř tradičně rakouská Jänner Rallye. Jak viděl celkově již 27. ročník, který se tentokráte obešel bez větší účasti českých posádek, ale přesto nepostrádal dramatické momenty, objektivem svého fotoaparátu náš redakční kolega Jiří Jermakov můžete shlédnout právě nyní.

žádný příspěvek celý článek »

Sezóna 2009 nezačala pro Valouška nejlépe

foto

13. ledna 2009 • 13:00

Přesně po měsíci se posádka Pavel Valoušek-Zdeněk Hrůza vrátila zpět do svého Mitsubishi Lancer Evo IX, aby se představila na úvodním podniku letošní soutěžácké sezóny. Tím byla tradiční rakouská Jänner Rallye s centrem ve Freistadtu ležícím nedaleko českých hranic.

žádný příspěvek celý článek »

Fantastický úspěch Černého na Jänner Rallye

foto

13. ledna 2009 • 06:00

Zřejmě jen málokdo by si před začátkem letošní Jänner Rally vsadil na to, že nejlepším z českých zástupců bude teprve osmnáctiletý mladík Jan Černý. Příbramský závodník, kterého navigoval Pavel Kohout, byl velmi příjemným překvapením soutěže a pohled na jeho časy a na styl jeho jízdy jistě potěšil nejednoho českého fanouška rally.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Miroslava Knedly

foto

12. ledna 2009 • 07:00

Vrtošivé počasí připravilo posádkám zahajovacího podniku rakouského šampionátu, Jänner Rallye s centrem ve Freistadtu nedaleko českých hranic, velmi náročné podmínky. Že to rozhodne nebyla procházka růžovým sadem můžete shlédnout na téměř padesátce snímků, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla.

žádný příspěvek celý článek »

Novoročná Jänner rally skončila ve sněhové závěji

foto

9. ledna 2009 • 11:00

Prvý novoročný víkend sa v Rakúsku uskutočnila tradičná zimná Jänner Rally, ktorá znamenala náš prvý štart v roku 2009. Prelom rokov bol vždy v znamení dostatku snehu, no za posledné roky tomu až tak nie je. Absencia bielej prikrývky sa odrazila aj na podmienkach súťaže - v sobotu sa jazdilo bez snehu a v nedeľu len s určitou dávkou snehu, lebo prevažnú časť rýchlostných skúšok tvoril asfaltový podklad.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Romana Kašpárka

foto

8. ledna 2009 • 17:00

Vrtošivé počasí připravilo posádkám zahajovacího podniku rakouského šampionátu, Jänner Rallye s centrem ve Freistadtu nedaleko českých hranic, velmi náročné podmínky. Že to rozhodne nebyla procházka růžovým sadem můžete shlédnout na téměř stovce snímků, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Roman Kašpárek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Jiřího Dokulila

foto

7. ledna 2009 • 08:00

Vrtošivé počasí připravilo posádkám zahajovacího podniku rakouského šampionátu, Jänner Rallye s centrem ve Freistadtu nedaleko českých hranic, velmi náročné podmínky. Že to rozhodne nebyla procházka růžovým sadem můžete shlédnout na téměř stovce snímků, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Jiří Dokulil.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Dalibora Benycha

foto

6. ledna 2009 • 16:00

Vrtošivé počasí připravilo posádkám zahajovacího podniku rakouského šampionátu, Jänner Rallye s centrem ve Freistadtu nedaleko českých hranic, velmi náročné podmínky. Že to rozhodne nebyla procházka růžovým sadem můžete shlédnout na téměř stovce snímků, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

Raimund Baumschlager vyhrál potřetí Jänner Rallye

foto

4. ledna 2009 • 18:00

Legenda rakouských soutěží Raimund Baumschlager se svým spolujezdcem Thomasem Zeltnerem vyhráli letošní ročník Jänner Rallye, tradičního zahajovacího podniku u našich jižních sousedů. Na stupně vítězů jej doprovodily posádky rodiny Gassnerů.

žádný příspěvek celý článek »

Jänneru po první etapě kraluje Waldherr

foto

3. ledna 2009 • 22:30

Andreas Waldherr s jediným vozem kategorie S2000 kraluje po první etapě zahajovacímu podniku soutěžácké sezóny u našich jižních sousedů, tradiční Jänner Rallye s centrem ve Freistadtu nedaleko českých hranic.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze shakedownu Jänner Rallye

foto

3. ledna 2009 • 09:00

Včerejším shakedownem byla v okolí rakouského Freistadtu zahájena letošní soutěžácká sezóna u našich jižních sousedů. Že se bylo nač dívat si můžete prohlédnout na snímcích ve fotogalerii, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

toplist