www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 09 - Cetelem Valašská Rally

Video z Cetelem Valašské Rally od Aleše Trhlíka

foto

15. dubna 2009 • 12:00

Ještě jednou se vrátíme ke smolné Cetelem Valašské Rally, zahajovacího podniku mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Tentokráte máme připravených jednadvacet videí z této soutěže s centrem ve Valašském Meziříčí, které si pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Smutný začátek sezóny

foto

8. dubna 2009 • 12:00

O posledním březnovém víkendu odstartoval v okolí Valašského Meziříčí letošní ročník mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Na tradiční Valašskou rally pak přijeli obhajovat loňský bronz i Valoušek s Hrůzou.

žádný příspěvek celý článek »

Sparrow Racing Team zahájil sezónu na Valašce

foto

8. dubna 2009 • 08:00

Až o posledním březnovém víkendu začal při tradiční Cetelem Valašské Raly letošní ročník mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Na rychlostní zkoušky do okolí Valašského Meziříčí se vydal i hodně početný tým Sparrow.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Valašské Rally od Jiřího Jermakova

foto

8. dubna 2009 • 06:00

Ještě jednou se vrátíme ke smolné Cetelem Valašské Rally, zahajovacího podniku mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Devadesátku snímků z této soutěže s centrem ve Valašském Meziříčí si pro vás připravil náš redakční spolupracovník Jiří Jermakov.

žádný příspěvek celý článek »

Valaška je za námi

foto

7. dubna 2009 • 07:00

Tragické zakončení sezóny 2008 má, bohužel, ještě tragičtější pokračování na začátku letošní sezóny. Při prvním letošním podniku MMČR, kterou byla Valašská rally, zahynuli další tři diváci, které smetlo závodní auto poté, co se postavili na naprosto nepochopitelné místo přímo na krajnici za horizont a ještě na vnější stranu zatáčky. Pozůstalým po obětech by celý tým Ponďa.cz chtěl vyjádřit hlubokou a upřímnou soustrast.

žádný příspěvek celý článek »

Protrápená Valaška s tragickým koncem

foto

6. dubna 2009 • 01:00

Valašská Rally byla pro posádku Jan Černý – Pavel Kohout premiérou v Mezinárodním mistrovství ČR v automobilových soutěžích s vozem nejvyšší kategorie. Posádka zde chtěla navázat na kvalitní výkon z lednové Jänner Rally. Kvůli velmi náročné první etapě, kde se příliš nedařilo a obrovské tragédii v závěru se bohužel jednalo o velmi smutnou premiéru.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Hozák na Valašce zazářil, ale...

foto

31. března 2009 • 22:00

Na úvodním podniku „velkého“ mistráku, Valašské rally, se představil i Petr Hozák. Klatovský jezdec si však velké cíle před začátkem závodu nedával. Důvod byl prostý: Jedu v novém týmu, s novým autem, s novým spolujezdcem a po velmi dlouhé závodnické pauze.

žádný příspěvek celý článek »

Tragická Valaška – zklamaný tým

foto

31. března 2009 • 19:00

Do Valašského Meziříčí připravil Orsák rally sport team dva vozy Mitsubishi Lancer EVO IX. S jedním odstartoval Jaroslav Orsák s Karlem Vajíkem, s druhým Tomáš Kurka a Milan Škubník.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam.cz rally Team po Valašce: co udělat pro 4P?

foto

31. března 2009 • 14:15

Tragická ztráta tří životů na Valašské rally zasáhla i členy Seznam.cz rally Teamu. Rozhodli se proto podpořit kampaň 4P zaměřenou na prevenci podobných smutných událostí při motoristických podnicích.

žádný příspěvek celý článek »

Pohár Pirelli 2009 má za sebou první závod

foto

31. března 2009 • 13:00

O uplynulém víkendu se v okolí Valašského Meziříčí uskutečnil úvodní závod MMČR v rally, kterým byla Cetelem Valašská Rally. Na startu se představila šestice posádek startující v rámci Poháru Pirelli 2009.

žádný příspěvek celý článek »

Bezpečnost především - instruktážní video o bezpečnosti (VIDEO)

foto

31. března 2009 • 10:00

Před pěti lety natočilo Gama Studio ve spolupráci s Barum Rally Zlín instruktážní video o bezpečnosti při automobilových soutěžích, které se promítalo pořadatelům z rychlostních zkoušek při jejich školení před závodem. Ve světle tragických událostí poslední doby je nabíledni, aby se toto video dostalo i k divákům.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Valašské Rally od Roberta Balcara

foto

30. března 2009 • 21:15

Ještě jednou se vrátíme ke smolné Cetelem Valašské Rally, zahajovacího podniku mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Sedmdesátku snímků z této soutěže s centrem ve Valašském Meziříčí si pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

V rallye se chystají nová bezpečnostní opatření, oznámena budou v pátek

foto

30. března 2009 • 20:45

Zástupci Autoklubu České republiky (AČR) zareagovali na sobotní tragédii na Valašské rallye, kde zahynuli tři diváci. Ve středu se uskuteční mimořádné zasedání Federace automobilového sportu AČR a jeho tématem bude zvýšení bezpečnosti při automobilových závodech. Přijatá opatření budou oznámena na páteční tiskové konferenci.

příspěvků: 2 celý článek »

Václav Pech jun. po Valašské rallye

foto

30. března 2009 • 17:15

Václav Pech jun. a Petr Uhel rozjeli výborně letošní ročník Valašské rallye, když od začátku soutěže stačili držet krok s podstatně rychlejšími a dražšími speciály S2000. Po první sekci rychlostních zkoušek byli na průběžném druhém místě za Krestou s Peugeotem 207 S2000 a před továrním teamem Škoda Motosport s vozy Škoda Fabia Super 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Deštrukprojekt Racing Team vyjadruje ľútosť nad udalosťami na Valašskej rally

foto

30. března 2009 • 17:05

V súvislosti s nehodou na Valašskej rally 2009 vyjadruje celý tím Deštrukprojekt Racing hlbokú ľútosť nad tragickými udalosťami, ku ktorým došlo a rovnako tak vyjadruje úprimnú sústrasť všetkým, ktorých sa táto nehoda dotkla.

žádný příspěvek celý článek »

toplist