www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 06 - Labská Trotina Rallye

Třistadesítka doletěla v Žamberku ke stříbru

2. listopadu 2006 • 02:00

Druhá příčka v kategorii SA/1 a jedenáctá v pořadí Poháru ČRR, to bylo výsledné číselné vyjádření úspěšného vystoupení posádky Robert Čonka – Karel Hejný na říjnové Labské Rallye. Zejména ve třídě to znamenalo cenný bodový příděl, který posádku před nadcházejí vsetínskou sezónní derniérou posunulo na dohled medailovým příčkám.

žádný příspěvek celý článek »

Sýkorovo první vítězství

26. října 2006 • 13:00

Na Labské Trotina Rallye dosáhla posádka Jan Sýkora - Martina Škardová premiérového vítězství ve třídě A5. Stejně jako v předchozích soutěžích letošní sezóny startovali s vozem Škoda Felicia pod hlavičkou týmu OVB Zepos. Servis jim zajišťoval tradičně Montcar Autosport.

žádný příspěvek celý článek »

Minaříkova radost

23. října 2006 • 01:30

Lubomír Minařík s Viktorem Semelou si před startem Labské Trotina rallye stanovili jasný cíl. K zisku titulu mistrů České republiky ve třídě A6 jim stačilo druhé místo, a tak se rozhodli nikam nespěchat a v klidu si hlídat náskok v tabulce šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Šlehofer si zajistil titul ve třídě N2

23. října 2006 • 01:00

Osmým a zároveň předposledním podnikem šampionátu sprintrally byla Labská Trotina Rallye s centrem v Žamberku. Přestože tato soutěž patří v kalendáři k těm mladším, stihla si už získat velkou oblibu posádek díky svým nádherným technickým tratím a diváckému zájmu.

příspěvků: 1 celý článek »

Pertlíček a Vaňáč vybojovali stříbrnou medaili

20. října 2006 • 11:35

Závěr sezony GA MMČR se jezdcům vozícím na svých závodních automobilech logo serveru Sportfoto.cz vydařil jen částečně. O skvělém konci roku může hovořit Jiří Pertlíček junior, který v závěrečných podnicích vybojoval stříbro v konečném hodnocení skupiny N.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Labské Trotina Rally

20. října 2006 • 04:00

Předposledním podnikem letošního sprintového šampionátu byla víkendová Labská Trotina Rallye. Jak se bojovalo na náročných rychlostních zkouškách v okolí Žamberka si můžete prohlédnout na téměř devadesátce snímků, jejichž autorem je Michal Šimíček.

žádný příspěvek celý článek »

S bolestmi k obhajobě titulu

20. října 2006 • 01:00

Obrovská smůla, velká porce štěstí i zasloužená radost. Tak by se dal stručně shrnout průběh předposledního podniku letošního rallysprintového šampionátu, víkendové Labské Trotina Rallye, pohledem jihočeského VSV rallye teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Premiérový pohár pro Sutra s Veselou

19. října 2006 • 11:15

Posádka XTG Berdych Teamu Jiří Sutr a Petra Veselá absolvovali úspěšně předposlední podnik letošní rallysprintové sezóny, který se uskutečnil v okolí Žamberku, v rámci Trotina Labská Rally.

příspěvků: 1 celý článek »

Předposlední závod Matador Cupu vyhrál Barvík

19. října 2006 • 08:50

Předposlední dějství premiérového ročníku seriálu Matador Cupu vypsaného pro produkční vozy obouvající závodní pneumatiky Matador při vybraných automobilových soutěží v rámci Mistrovství České republiky ve sprintrally se odehrálo ve východních Čechách.

žádný příspěvek celý článek »

Leoš Flídr vítězem Labské Trotina Rallye

18. října 2006 • 06:00

V okolí Žamberka, za krásného slunného podzimního dne se konal předposlední závod letošního seriálu MČR ve sprintrally, který byl zároveň započítáván do Rally super série.

žádný příspěvek celý článek »

Místo věnce kotrmelec...

18. října 2006 • 05:00

Letošní ročník Labské Trotina Rallye byl ve znamení boje o titul ve třídě N2 i skupinách N a Junior2000. Posádka Rallyesportu Poděbrady v tradičním složení Václav Dunovský – Jiří Stross měla ještě před startem reálné šance na první místa v uvedených kategoriích. I když do Žamberka nedorazili úplně všichni, i tak byla konkurence kvalitní.

žádný příspěvek celý článek »

Jelínkovo prokletí poslední RZ pokračuje

18. října 2006 • 03:00

Jan Jelínek už potřetí v sezoně může žehrat na smůlu, která jej postihla na posledním měřeném testu. Tentokrát za defekt nezaplatil pádem pořadím a veškerá snaha o útok na medailové příčky tím přišla vniveč.

žádný příspěvek celý článek »

Chybička zhatila Volfovu snahu

17. října 2006 • 08:30

Pokolikáté už? Drobná jezdecká chybička, kterou by možná jiní zaplatili maximálně pomuchlaným plechem nebo utrženým nárazníkem, opět zhatila Jiřímu Volfovi a Petru Novákovi dobře rozjetý závod...

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Labské Trotina Rally

17. října 2006 • 05:00

Předposledním podnikem letošního sprintového šampionátu byla víkendová Labská Trotina Rallye. Jak se bojovalo na náročných rychlostních zkouškách v okolí Žamberka si můžete prohlédnout na téměř devadesátce snímků, jejichž autorem je Jiří Dokulil.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Labské Trotina Rally

16. října 2006 • 11:20

Autorem dalších více než šesti desítek snímků z Labské Trotina Rallye, která hodně napověděla o definitivním pořadí letošního sprinterského šampionátu je náš stálý redakční kolega Jiří Jermakov. Na jeho fotografiích se můžete již tradičně podívat nejen na to, co se dělo na trati, ale i v jejím okolí.

žádný příspěvek celý článek »

toplist