www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 09 - AZ pneu Rally Jeseníky

Videa z AZ Pneu Rally Jeseníky od Aleše Trhlíka

foto

23. října 2009 • 08:30

Zítra odstartuje ve Vsetíně poslední díl letošního rallysprintového seriálu. Ještě než se vydáte na rychlostní zkoušky na východ od Vsetína, můžete se navnadit pohledem na videa z předchozího sprintu v Jeseníkách, která pro vás zachytil náš stálý redakční spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Letní živá voda pomohla

foto

22. října 2009 • 12:00

V úvodu sezóny 2009 to se závoděním Roberta Čonky vypadalo dost neslavně. Ze tří startů dva skončily odstoupením pro technickou závadu, jednou z toho bylo průměrné šesté místo ve třídě. Po letní pauze ale přišla do týmu nová pohoda v podobě repasovaného motoru a náhle přišly výsledky. Vrcholem sezóny byl stříbrný věnec z Jeseníků.

žádný příspěvek celý článek »

Peták s Benešovou v Jeseníkách třetí

foto

9. října 2009 • 10:00

O uplynulém víkendu se v okolí Šternberku uskutečnil letošní předposlední rallysprintový podnik. V rámci AZ Pneu Rally Jeseníky nechyběla na startu ani příbramská dvojice ve složení Josef Peták a Alena Benešová, kteří startovali s vozem Peugeot 207 S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Jeseníky od Miroslava Knedly

foto

8. října 2009 • 08:00

V okolí moravského Šternberku se o uplynulém víkendu uskutečnil předposlední díl letošního rallysprintového šampionátu, AZ Pneu Ralle Jeseníky. Na částečně obrozených rychlostních zkouškách se odehrávaly napínavé souboje. Jejich atmosféru můžete nasát z fotogalerie našeho stálého redakčního spolupracovníka Miroslava Knedly.

žádný příspěvek celý článek »

Desetinka z Jeseníků (nepleťte si s desítkou)

foto

8. října 2009 • 07:00

Desetina sekundy. V hantýrce fotografů nejdelší čas udržitelný pevnou rukou bez stativu. U běžců na krátké tratě nepřekonatelný interval k novému rekordu. V životě zanedbatelný čas. Právě tato desetinka vstoupila do historie rally při AZ Pneu Rally Jeseníky 2009.

žádný příspěvek celý článek »

Video z AZ Pneu Rally Jeseníky od Luboše Laholy

foto

7. října 2009 • 07:00

O uplynulém víkendu pokračoval rallysprintový šampionát na náročných tratích v okolí Šternberka. Napínavé souboje na rychlostních zkouškách v podhůří Jeseníků vám přiblíží svým videem náš redakční spolupracovník Luboš Lahola.

žádný příspěvek celý článek »

Asi nemůže být každý den posvícení

foto

5. října 2009 • 03:00

Subaru Czech Rally Team se do Jeseníků moc těšil a pro úspěch udělal před startem maximum. Technika ale přesto nebyla spokojena, a tak ze zatím ne zcela jasných příčin odmítlo Subaru Impreza WRX STI bílomodročerných barev dovézt posádku Václav Pech – Petr Uhel až do cíle.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Jeseníky od Ondřeje Zemana

foto

3. října 2009 • 23:20

V okolí moravského Šternberku se dnes uskutečnil předposlední díl letošního rallysprintového šampionátu, AZ Pneu Ralle Jeseníky. Na částečně obrozených rychlostních zkouškách se odehrávaly napínavé souboje. Jejich atmosféru můžete nasát z fotogalerie našeho stálého redakčního spolupracovníka Ondřeje Zemana.

žádný příspěvek celý článek »

Plynové Mitsubishi Lancer Evo IX CNG vyhrálo rychlostní zkoušku

foto

3. října 2009 • 21:20

Vynikající výkon předvedla při Rally Jeseníky posádka CNG Seznam.cz Rally Teamu ve složení Tomáš Enge - Michal Ernst s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX CNG. Liberecko-příbramská dvojice dokázala v sedmé rychlostní zkoušce deklasovat celé startovní pole a získala tak premiérové prvenství pro vůz poháněný stlačeným zemním plynem.

žádný příspěvek celý článek »

Na AZ pneu Rally Jeseníky zvítězil Štěpánek s Octavií WRC

foto

3. října 2009 • 21:00

Třetí ročník AZ pneu Rally Jeseníky je na konci, vítězná posádka roku 2009 je Jan Štěpánek – Marek Omelka se Škodou Octavií specifikace WRC. Pouhou desetinu vteřiny za nimi dojeli Karel Trněný – Václav Pritzl, také s WRC – Škodou Fabií. Na medailovou pozici dosáhla i posádka Joef Peták – Alena Benešová, startující za Hroch Rally Team v AČR.

žádný příspěvek celý článek »

Jeseníky se hlásí o slovo - převzato 98 posádek

foto

2. října 2009 • 22:30

Celkem 98 posádek z původního počtu 111 přihlášených se postaví na start III. AZ pneu Rally Jeseníky 2009, která se jede v rámci AutoCont MČR ve Sprintrally, K4 Poháru České republiky v rally a Mistrovství České republiky historických automobilů. Dalšími vypsanými závody jsou: Mistrovství ČR juniorů, Pohár mládeže v rally, Dámský pohár ČR a také Pohár pořadatele.

žádný příspěvek celý článek »

CNG Seznam.cz Rally Team připraven na Rally Jeseníky

foto

2. října 2009 • 05:00

Posádku Tomáš Enge - Michal Ernst ve službách CNG Seznam.cz Rally Teamu čeká o víkendu účast v předposlední soutěži letošní sezony Mistrovství České republiky sprintrally. Liberecko-příbramskou dvojici potkala při předchozím podniku ve Vyškově smůla v podobě střetu se srnou, v Jeseníkách ale budou chtít Tomáš s Michalem a s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX CNG poháněným stlačeným zemním plynem znovu atakovat nejvyšší příčky celkového pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Imprezu v Jeseníkách prověří Václav Pech

foto

30. září 2009 • 18:45

Ač nadcházející šternberská soutěž není součástí „velkého“ národního šampionátu, ale Mistrovství České republiky ve sprintrally, Subaru Impreza WRX STI bílomodročerných barev se na jeho startu objeví. Do vozu Subaru Czech Rally Teamu netradičně usedne posádka několikanásobných domácích šampiónů Václav Pech – Petr Uhel.

příspěvků: 1 celý článek »

AZ pneu Rally Jeseníky již o tomto víkendu

foto

30. září 2009 • 16:40

Před startem III. AZ pneu Rally Jeseníky 2009, která se jede v sobotu s centrem ve Šternberku a okolí Rýmařova, se uskutečnila oficiální tisková konference v prostorách Krajského úřadu Olomouckého kraje. Zúčastnili se jí zástupci z řad organizátorů, Olomouckého kraje, města Šternberk a hlavního sponzora. Zástupci médií byli seznámeni s historií Rally Jeseníky, aktuálními novinkami před sobotním startem, ale rovněž s plány do příštích let.

žádný příspěvek celý článek »

Netradiční dvojice Vojta Štajf - Petr Černohorský na AZ pneu Rally Jeseníky

foto

17. září 2009 • 15:05

Nově složená dvojice se zhostí úkolu předjezdce za Asociaci jezdců v rally, která od letošního roku posílá na jednotlivé závody své přední členy jako pomoc pořadatelům před spuštěním rychlostní zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

toplist