www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 09 - KCB Safari Rally

Kompletní výsledky KCB Safari Rally

foto

13. dubna 2009 • 11:00

Na africký podnik nezvykle krátkou dobu trvala rekonsktrukce výsledků posádek na všech speciálních zkouškách letošní KCB Safari Rally. Jako první máte možnost prohlédnout si kompletní výsledky letošního třetího podniku seriálu IRC včetně časů v jednotlivých testech.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězství ze Safari letos zůstává doma

foto

5. dubna 2009 • 21:15

Keňský pilot Carl Tundo udržel náskok vybudovaný během první etapy Rally Safari a díky dnešnímu výkonu si dojel pro celkové vítězství v 57. KCB Safari Rally. V průběžné klasifikaci IRC se tak umístil na druhé místo po bok Sébastiena Ogiera a Krise Meeka, tučný bodový příděl také přistál u značky Mitsubishi. V hodnocení mistrovství Afriky si deset bodů z Nairobi odváží celkově druhý Jamie Whyte.

příspěvků: 3 celý článek »

Safari po prvním dnu: v čele domácí Carl Tundo

foto

4. dubna 2009 • 23:20

Během tohoto víkendu pokračuje kromě mistrovství světa také další mezikontinentální seriál, IRC. Keňská Safari Rally ovšem potvrzuje papírový předpoklad nejslabšího podniku letošního kalendáře Intercontinental Rally Challenge, na jejím startu se neobjevil žádný z pravidelných účastníků; pouze domácí špička doplněná o posádky soutěžící o body do mistrovství Afriky.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na KCB Safari Rally

foto

30. března 2009 • 10:00

Třetím podnikem letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge bude koncem tohoto týdne KCB Safari Rally. Přestože tento závod vynechávají všichni pravidelní účastníci IRC, bude se nač dívat. Na startu se objeví i jeden speciál S2000 s dámskou posádkou za volantem.

žádný příspěvek celý článek »

Safari Rally se v rámci IRC přeci jen pojede

foto

21. března 2009 • 14:15

Dlouhou dobu visel otazník nad zařazením KCB Safari Rally v seriálu IRC. V těchto dnech však zástupci afrického organizátora i Eurosport Events potvrdili, že letošní ročník bude s definitivní platností součástí Intercontinental Rally Challenge.

žádný příspěvek celý článek »

toplist