www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 09 - Rali Vinho Madeira (ME)

Fotogalerie z Rali Vinho Madeira od Miguela Álvareze

foto

8. srpna 2009 • 14:00

O minulém víkendu se na ostrově Madeira v Atlantickém oceánu uskutečnil další díl seriálu Intercontinental Rally Challenge i Mistrovství Evropy. Jak to vypadalo na rychlostních zkouškách Rali Vinho Madeira můžete nasát ze dnešní fotogalerie, jejímž autorem je Miguel Álvarez (MS Media)

žádný příspěvek celý článek »

Giandomenico Basso kraloval na Madeiře

foto

8. srpna 2009 • 10:00

Tovární jezdec Fiatu Giandomenico Basso kraloval na letošní Rali Vinho Madeira. Po problémech s převodovkou a drobné jezdecké chybě musel až do samotného závěru bojovat o vítězství s Brunem Magalhaesem. Sympatický Basso i celá italská squadra se však v cíli mohli radovat z prvního letošního prvenství.

žádný příspěvek celý článek »

Startovní listina Rali Vinho da Madeira oznámena

foto

23. července 2009 • 09:00

Každoročně se pořadatelé předhání ve zveřejňování velkých jmen, i tentokráte ze startu většiny z nich sešlo.Startovní listina je i tak kvalitní, přestože na poslední chvíli vypadli kvůli finančním či zdravotním problémům Luca Betti a Marco Bernardelli. Na startu s objeví sedmdesátka startujících včetně české dvojice Antonín Tlusťák-Jan Škaloud.

žádný příspěvek celý článek »

Maurin bude pokračovat s italskou Fabií S2000

foto

22. července 2009 • 14:00

Francouz Julien Maurin naváže na dva předchozí starty v letošní sezoně IRC. Čtyřiadvacetiletý jezdec vyzkouší při třetím startu služby již třetího vozu. Při Rallye Monte Carlo odstoupil pro poruchu Fiatu Grande Punto Abarth S2000, na azorských ostrovech ho zradil Volkswagen Polo S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Na entry listu Rali Vinho Madeira dvacítka vozů S2000

foto

15. července 2009 • 11:00

Organizátoři sedmého podniku IRC, Rali Vinho Madeira, dnes zvěřejnili oficiální entry list, jenž čítá dvě desítky vozů S2000, pro interkontinentání sérii královskou kategorii. Na seznamu přihlášených však dle očekávání nenajdeme v Rusku dominující tým Škody Motorsport, který portugalskou soutěž vynechává a dává tak možnost Peugeotu kontrovat v podobě plného bodového zisku.

žádný příspěvek celý článek »

toplist