www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 09 - Rallye Sanremo

Video z Rallye Sanremo od Aleše Trhlíka

foto

19. listopadu 2009 • 16:30

Dnes večer odstartuje závěrečný díl seriálu IRC, my se však ještě vrátíme k předchozímu podniku do Itálie. Jak to vypadalo na uzoučkých cestách v okolí Sanremo si můžete připomenout na dvaadvaceti videích od našeho stálého redakčního spolupracovníka Aleše Trhlíka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Sanremo od Joao M Farii

foto

9. října 2009 • 12:00

Předposledním dílem letošního seriálu IRC byl jeden z nejlegendárnějších automobilových závodů na světě, Rallye Sanremo. Jak to vypadalo na klikatých rychlostních zkouškách na severu Itálie můžete shlédnout na fotografiích, které pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Joao M Faria.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Sanremo od Romana Kašpárka

foto

8. října 2009 • 12:00

Předposledním dílem letošního seriálu IRC byl jeden z nejlegendárnějších automobilových závodů na světě, Rallye Sanremo. Jak to vypadalo na klikatých rychlostních zkouškách na severu Itálie můžete shlédnout na fotografiích od našeho stálého redakčního spolupracovníka Romana Kašpárka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Sanremo od Vittoria Sanguinetiho

foto

7. října 2009 • 14:15

Předposledním dílem letošního seriálu IRC byl jeden z nejlegendárnějších automobilových závodů na světě, Rallye Sanremo. Jak to vypadalo na klikatých rychlostních zkouškách na severu Itálie můžete shlédnout na fotografiích od našeho stálého redakčního spolupracovníka Vittoria Sanguinetiho.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Sanremo s pozměněným formátem v MS?

foto

6. října 2009 • 12:00

Před nedávnem byl zveřejněn nový formát Rally SanRemo, který by měl soutěž přivést z asfaltu také na nezpevněný povrch. Asfaltovo-šotolinová soutěž hned vzbudila spekulace ohledně vstupu do světového šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Tituly rozdány i v IRC 2WD

foto

6. října 2009 • 10:15

Trochu mimo zájem hlavního dění v letošním seriálu IRC byl doplňkový pohár vozů s jednou poháněnou nápravou. Do něj se zapojilo pouze minimum pravidelně startujících a do celkové klasifikace jednorázově promlouvali lokální jezdci na svých domácích soutěžích. Podobně jako v hlavní kategorii ale došlo i v poháru IRC 2WD k rozluštění tajenky, kdo letos získá titul, s předstihem jednoho podniku už na italském Sanremu.

příspěvků: 3 celý článek »

Kris Meeke vyhrál Sanremo a má titul

foto

29. září 2009 • 10:25

Kris Meeke se stal vítězem posledního asfaltového podniku letošní sezony IRC a po výpadku Jana Kopeckého zkraje první etapy si s předstihem zajistil letošní titul mistra Intercontinental Rally Challenge. Po famózním výkonu v druhé etapě Brit pokořil i všechny domácí piloty, jeden z nich jej také doprovodil na stupně vítězů – Luca Rossetti.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie Miroslava Knedly ze Sanremo rally

foto

29. září 2009 • 08:35

Letošní Rallye Sanremo sice přinesla smůlu pro Jana Kopeckého hned v jejím úvodu, ale ani tento fakt neubral nic z atraktivity italské asfaltové klasiky. Celou soutěž si nyní můžete připomenout díky nejnovější fotogalerii Miroslava Knedly, do které přibylo dalších sedm desítek snímků zachycující atmosféru rally.

žádný příspěvek celý článek »

Sanremo po první etapě: domácí špička zatápí konkurenci

foto

26. září 2009 • 00:20

Předposlední díl letošního seriálu IRC má za sebou svou úvodní, tu náročnější etapu. Soutěžící posádky se za tmy vydaly vstříc trojici rychlostních zkoušek, které byly vzápětí sloučeny do čtyřiačtyřicetikilometrové „bomby“ jménem Cuori. Soutěž zatím drží pevně ve svých otěžích domácí jezdci, na záda jim ale dýchá trio od Kronosu. České naděje v podobě Jana Kopeckého vyhasly už na RZ 2, kde tovární jezdec škodovky poškodil zavěšení a musel odstoupit.

žádný příspěvek celý článek »

Sanremo: Ohlasy ze shakedownu

foto

25. září 2009 • 20:12

Předposlední soutěž letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge může hodně napovědět o jeho celkovém vítězi. Ostře sledovaný souboj českého pilota Jana Kopeckého na Škodě Fabii Super 2000 a Krise Meeka na Peugeotu 207 stejné kategorie bude možná jedním z nejzajímavějších momentů IRC 2009.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie Miroslava Knedly ze shakedownu Sanremo rally

foto

25. září 2009 • 19:50

Nadcházející víkend bude na evropské půdě bohatý na soupeření špičkových jezdců o veledůležité body do jednotlivých šampionátů. Oba se budou odehrávat v končinách, kde ještě stále panuje příjemné letní počasí. Po fotogalerii z 'evropského' Řecka vám nyní přinášíme snímky ze shakedownu z 'interkontinentální' Itálie, kde barvy naší redakce zastupuje Miroslav Knedla.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rally Sanremo a ELPA Rally online!

foto

25. září 2009 • 19:20

Po dvou týdnech přestávky se opět o slovo hlásí seriály mistrovství Evropy a Intercontinental Rally Challenge. Na rozdíl od tří předchozích společných klání se ale nyní cesty obou šampionátů rozdělily – ME zamířilo na řeckou šotolinu, kde se jede ELPA Rally, také IRC zůstalo na asfaltech jižní Evropy, v okolí italského Sanrema. Sledujte obě soutěže online se serverem AutoSport.CZ!

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Rallye Sanremo

foto

17. září 2009 • 12:15

Celkem 96 posádek se přihlásilo na Rallye Sanremo, další asfaltový podnik letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge. V seznamu nakonec můžeme nalézt 24 speciálů S2000, když na poslední chvíli vypadl Giandomenico Basso, překvapivě na startu není ani Opel Corsa S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Giandomenico Basso Sanremo nepojede

foto

16. září 2009 • 11:30

Giandomenico Basso nakonec mění své plány a na startu Rally di San Remo se nejspíše neobjeví. Svou účast hodlá přesunout do Řecka na Rally Elpa, další díl seriálu mistrovství Evropy, která s podnikem IRC termínově koliduje.

žádný příspěvek celý článek »

Duval rozšíří soupisku Abarthu

foto

14. září 2009 • 15:55

Tovární tým Fiatu, Abarth, se v letošní sezoně potýká s velkými problémy. Zatímco dříve bojoval o titul, letos se mu může o něm jen zdát. Nepříliš vyvíjená technika a nevyrovnaná dvojice týmu příliš neprospívá. Basso v průběžném hodnocení IRC drží čtvrté místo s dvaadvacetibodovým odstupem na čelo.

žádný příspěvek celý článek »

toplist