www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 09 - Istanbul Rally

Video z Istanbul Rally (i ve kvalitě HD)

foto

14. května 2009 • 09:00

Ještě jednou se vrátíme ke druhému podniku letošního seriálu mistrovství Evropy, turecké Rally Istanbul. Dnes máte možnost prohlédnout si více než třináctiminutové video z této soutěže jak v normální kvalitě, tak tentokráte i ve verzi HD. Autorem je samozřejmě náš stálý redakční spolupracovník Cricket.

žádný příspěvek celý článek »

Luca Betti si odvezl z Turecka rozbité auto a zlomený kotník (+VIDEO)

foto

5. května 2009 • 09:00

Třináctá rychlostní zkouška Istanbul Rally byla osudná pro Lucu Bettiho. Ten se svým Peugeotem vylétl ven z trati a následkem nebylo jen zničené auto, ale i otřes mozku a zlomený kotník na pravé noze. Byla to Bettiho první nehoda od Safari Rally 2007. Spolujezdec Piercarlo Capolongo vyvázl bez zranění.

žádný příspěvek celý článek »

Michal Solowow vyhrál Istanbul Rally

foto

3. května 2009 • 17:00

Premiérové vítězství v absolutní klasifikaci v rámci soutěží mistrovství Evropy si v Turecku připsala polská dvojice Michal Solowow - Maciej Baran. Po strhujícím souboji s Lucou Bettim si připsali 15 bodů a vyhoupli se do čela klasifikace ME.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Istanbul Rally ON LINE

foto

2. května 2009 • 07:00

Šampionát starého komtinentu se přesouvá ze slunné Itálie ještě více na jihovýchod až do dalekého Istanbulu. Na Tureckém území totiž dnes startuje druhý díl mistrovství Evropy a vy můžete sledovat průběh této soutěže živě společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

toplist