www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 09 - Croatia Delta Rally

Video z Croatia Delta Rally (HD kvalita)

foto

12. června 2009 • 07:00

Evropský šampionát zavítal svým třetím dílem na tradičně hodně zrádné chorvatské cesty v okolí hlavního města Záhřebu. Letos navíc vše znásobilo počasí, takže se bylo při Croatia Delta Rally nač dívat. To ostatně můžete posoudit i s rozsáhlého videa v HD kvalitě, jehož autorem je náš stálý redakční spolupracovník Cricket.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Croatia Delta Rally

foto

5. června 2009 • 03:00

O uplynulém víkendu se v okolí hlavního chorvatského města Záhřebu uskutečnil třetí díl letošního mistrovství Evropy, Croatia Delta Rally. Po včerejším komentáři se dnes objevuje velice rozsáhlá fotogalerie z tohoto podniku od několika různých autorů.

žádný příspěvek celý článek »

Krum Donchev vyhrál Croatia Delta Rally

foto

4. června 2009 • 16:00

Po napínavém souboji rozhodl až v závěrečné rychlostní zkoušce úřadující buhlarský šampion o svém vítězství na Croatia Delta Rally, třetím podniku letošního evropského šampionátu. Na tratích v okolí Záhřebu jej na stupně vítězů doprovodili Michal Solowow a Luca Betti.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na INA Delta Croatia Rally

foto

19. května 2009 • 16:00

Dnes byl oficiálně zveřejněn seznam přihlášených posádek na třetí díl letošního seriálu mistrovství Evropy. 36. ročník INA Delta Croatia Rally se pojede koncem příštího týdne na rychlostních zkouškách kolem Záhřebu.

žádný příspěvek celý článek »

Brian Lavio novým jezdcem zaregistrovaným do mistrovství Evropy

foto

4. května 2009 • 19:15

Třetí muž loňského švýcarského šampionátu se pro letošní rok rozhodl opustit národní mistrovství a naplno se vrhnout na mezinárodní scénu. Pro letošní rok padla volba na mistrovství Evropy, kterého se Brian Lavio zúčastní s Peugeotem 207 S2000.

příspěvků: 3 celý článek »

toplist