www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 09 - Rally Bulgaria

FIA potvrdila Rally Bulgaria v kalendáři MS

foto

16. září 2009 • 21:00

Mezinárodní automobilová federace FIA dnes na svém zasedání potvrdila přítomnost Rally Bulgaria v kalendáři mistrovství světa v automobilových soutěžích pro rok 2010. I přes nevelký zájem továrních týmů i nelichotivá hodnocení této soutěže se tak v Bulharsku představí startovní pole světového šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bulgaria skončila tragédií

foto

19. července 2009 • 08:25

Pátý podnik letošního evropského šampionátu, Rally Bulgaria, skončil tragicky. Na úvodní rychlostní zkoušce druhé etapy těžce havarovala švýcarsko-italská posádka Brian Lavio - Flavio Guglielmini. Spolujezdec zahynul na místě, pilot byl převezen do nemocnice.

příspěvků: 2 celý článek »

Onboard Jana Černého ze shakedownu Rally Bulgaria

foto

18. července 2009 • 01:55

Ještě jednou se vrátíme ke včerejšímu shakedownu na Rally Bulgaria. Jak to vypadalo na necelé tři kilometry dlouhém úseku pětadvacet kilometrů na východ od Borovce si můžete prohlédnout na onboard videu ze třetího průjezdu posádky Jan Černý-Pavel Kohout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze shakedownu a startu Rally Bulgaria

foto

18. července 2009 • 01:00

Včerejším dopoledním shakedownem a večerním slavnostním startem započala své letošní účinkování Rally Bulgaria. Jak to vypadalo na úseku nedaleko Dolné Banye i přímo v centru soutěže v Borovci si můžete prohlédnout na fotografiích, jejichž autorem je Andreas Apostolidis ze spřáteleného řeckého webu r40.gr.

žádný příspěvek celý článek »

Giandomenico Basso vyhrál shakedown Rally Bulgaria

foto

17. července 2009 • 19:00

Shakedown na letošní Rally Bulgaria se stal kořistí továrního jezdce Fiatu Giandomenica Bassa. Ten zvládl necelé tři kilometry dlouhý úsek nejrychleji i se 'soukromým' Puntem z týmu D'Ambra. Na stupně vítězů jej doprovodili Luca Betti a Michal Solowow.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rally Bulgaria ON LINE

foto

17. července 2009 • 18:00

V pátek ve 21:30 odstartuje slavnostním startem další díl letošního evropského šampionátu, Rally Bulgaria. Na startu se objeví i trojice českých posádek Antonín Tlusťák, Jan Černý a Miroslav Jakeš. Jak se jim i ostatním bude dařit na zkouškách na úpatí pohoří Rila můžete sledovat společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Todor Slavov odhalil nový design

foto

15. července 2009 • 14:00

Jeden z uchazečů o letošní titul ve dvoukolkách v rámci mistrovství Evropy, Bulhar Todor Slavov, představí u příležitosti jubilejního čtyřicátého ročníku nejvýznamnější domáší soutěže zbrusu nové zbarvení svého soutěžního vozu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Rally Bulgaria

foto

7. července 2009 • 19:00

Již koncem příštího týdne se pojede další díl letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Rally Bulgaria. Startovní pole této kandidátské soutěže na mistrovství světa nevybočuje z evropského standardu, žádné větší překvapení se nekoná.

žádný příspěvek celý článek »

toplist