www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 09 - Rallye Antibes - Cote d'Azur

Egon Smékal vzpomíná na Rallye Antibes 2009 (+ONBOARD)

foto

18. ledna 2010 • 12:00

Den před startem Rallye Monte Carlo se ještě vrátíme na loňskou Rallye Antibes - Cote d'Azur, která se z části jezdí na shodných tratích na sever od Monte Carla. Této soutěže se úspěšně zúčastnil i Egon Smékal a právě s ním si na říjnovou účast zavzpomínáme.

žádný příspěvek celý článek »

Basso vyhrál Antibes + ohlasy z cíle v MP3

foto

23. října 2009 • 08:00

Předposlední díl letošního mistrovství Evropy, Rallye Antibes - Cote d'Azur, výrazně naznačil, kdo se stane nástupcem Lucy Rossettiho na piedestalu krále evropských soutěží. Svým suverénním výkonem se k tomuto úspěchu přiblížil tovární jezdec Abarthu Giandomenico Basso.

žádný příspěvek celý článek »

První etapa Antibes ve fotografiích a MP3 ohlasech

foto

18. října 2009 • 02:00

Úvodní etapa Rallye Antibes českým posádkám příliš nepřála. Černého pronásledují problémy s brzdami, Pletka odstoupil kvůli přehřívání motoru, jen Egon Smékal vede třídu N3. Na čele žádné překvapení, za dominujícím Bassem bojují o stříbro Solowow a Fontana.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z tréninků Rallye Antibes - Cote d'Azur

foto

15. října 2009 • 20:45

Předposlední díl seriálu ME se i letos odehrává ve Francii v okolí Antibes. Na Azurovém pobřeží je krapet lepší počasí než v České republice, což můžete posoudit ze seznamovacích jízd, kterých se zúčastnila i trojice českých posádek.

příspěvků: 1 celý článek »

Seznam přihlášených na Rallye Antibes - Cote d'Azur

foto

9. října 2009 • 08:00

Velice slušné obsazení slibuje seznam přihlášených posádek na předposlední díl letošního mistrovství Evropy, Rallye Antibes - Cote d'Azur. Na tratích z legendární Rallye Monte Carlo se tentokráte představí i nebývale početná skupina zástupců z České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Luca Betti se vrací do mistrovství Evropy

foto

7. října 2009 • 15:45

Po tříměsíční přestávce se do kolotoče mistrovství Evropy vrací italský pilot Luca Betti. Společně s Piercarlem Capolongem se koncem příštího týdne zúčastní se svým obvyklým Peugeotem 207 S2000 Rallye Antibes - Cote d'Azur.

žádný příspěvek celý článek »

toplist