www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 09 - Ve stopě Valašské zimy

Fotogalerie z Vizovické zimy od Ondřeje Zemana

foto

22. února 2009 • 07:00

Včera se na populárním úseku 'Barák' uskutečnila akce, při které se sešlo několik milovníků rychlých kol, aby se svezli na zasněženém povrchu. Že byly podmínky naprosto ideální dokazuje i čtyřicítka snímků, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Ondřej Zeman.

příspěvků: 1 celý článek »

Video z Ve stopě Valašské zimy od Nedbise

foto

11. února 2009 • 10:00

O uplynulém víkendu se v okolí Vizovic uskutečnil již čtyřiatřicátý ročník nejpopulárnější amatérské soutěže u nás - Ve stopě Valašské zimy. Přestože nebyl žádný sníh, i tak se bylo nač dívat, jak ostatně můžete posoudit na videu, jehož autorem je náš stálý spolupracovník Nedbis.

příspěvků: 3 celý článek »

Video z Ve stopě Valašské zimy od Aleše Trhlíka

foto

10. února 2009 • 10:00

O uplynulém víkendu se v okolí Vizovic uskutečnil již čtyřiatřicátý ročník nejpopulárnější amatérské soutěže u nás - Ve stopě Valašské zimy. Přestože nebyl žádný sníh, i tak se bylo nač dívat, jak ostatně můžete posoudit na téměř patnáctiminutovém videu, jehož autorem je náš stálý redakční spolupracovník Aleš Trhlík.

příspěvků: 1 celý článek »

Vítězem Stopy se stal Tomáš Růžička

foto

8. února 2009 • 14:00

Tomáš Růžička, který zaujal na loňské Rally Vysočina, když sestřelil jednu ze stopek za rychlostní zkouškou, opanoval čtyřiatřicátý ročník amatérského závodu Ve stopě Valašské zimy, která se letos poprvé jela zároveň jako memoriál dlouholetého organizátora Josefa Sláčika.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Stopy od Ondřeje Zemana

foto

7. února 2009 • 23:50

Dnes se v okolí Vizovic uskutečnil již čtyřiatřicátý ročník nejpopulárnější amatérské soutěže u nás - Ve stopě Valašské zimy. Přestože nebyl žádný sníh, i tak se bylo nač dívat, jak ostatně můžete posoudit z dnešní forogalerie, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Ondřej Zeman.

žádný příspěvek celý článek »

Valašská stopa bez Jarka Orsáka

foto

6. února 2009 • 19:00

34. ročník populárního závodu Ve stopě Valašské zimy již doslova buší na vizovická vrata. Na start se postaví i tři dvojice zastupující klobůcký Orsák rally sport team. Krátce před startem „Stopy“ došlo v týmu k několika drobným změnám. Ta hlavní se týká Jaroslava Orsáka.

příspěvků: 2 celý článek »

toplist