www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 09 - BP Ultimate Lavanttal Rallye

Fotogalerie z BP Ultimate Lavanttal Rallye od Daniela Fessla

foto

22. dubna 2009 • 02:00

Ještě jednou se vrátíme ke druhému podniku národního šampionátu u našich jižních sousedů, BP Ultimate Lavanttal Rallye. Atmosféru jarních rychlostních zkoušek můžete nasát z téměř stovky fotografií, jejichž autorem je náš nový redakční spolupracovník Daniel Fessl.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z BP Ultimate Lavanttal Rallye od Jiřího Dokulila

foto

31. března 2009 • 21:00

Druhým podnikem pokračoval o uplynulém víkendu národní šampionát u našich jižních sousedů. Premiéru se Škodou Fabií S2000 si odbyl Raimund Baumschlager, problémy s posilovačem jej však srazily až na třetí příčku. Premiérové letošní vítězství si připsal Andy Waldherr. To vše si můžete prohlédnout na snímchích, jejichž autorem je náš redakční spolupracovník Jiří Dokulil.

žádný příspěvek celý článek »

Video z BP Ultimate Rallye Lavanttal (VIDEO)

foto

30. března 2009 • 07:00

Druhým podnikem pokračoval o uplynulém víkendu národní šampionát u našich jižních sousedů. Premiéru se Škodou Fabií S2000 si odbyl Raimund Baumschlager, problémy s posilovačem jej však srazily až na třetí příčku. Premiérové letošní vítězství si připsal Andy Waldherr. To vše si můžete projlédnout na videu, jehož autorem jsou kolegové z FTR Media.

žádný příspěvek celý článek »

Tým Reného Georgese bude pokračovat svou rakouskou misi

foto

24. března 2009 • 07:30

Po loňské úspěšné premiérové sezóně v rakouském šampionátu, i letos bude pokračovat spolupráce mezi Volkswagen Motorsport Austria a Rene Georger Rallysport. Hlavní prioritou jsou starty v rakouském šampionátu s jezdcem Andreasem Waldherrem.

žádný příspěvek celý článek »

Světová premiéra VW Scirocco v rally

foto

23. března 2009 • 16:00

Světovou premiéru při druhé soutěži mistrovství Rakouska, BP Ultimate Rallye, zažije zcela nový Volkswagen Scirocco TDi v rallyové verzi. Hofbauer Motorsport Gerharda Hofbauera ve spojení s Volkswagen Motorsportem vybudoval za pouhé dva měsíce tento zcela nový speciál, který představí Michael Kogler na BP Ultimate Rallye v pozici předjezdce.

příspěvků: 5 celý článek »

Oficiálně potvrzeno, Baumschlager pojede s Fabií rakouské mistrovství

foto

23. března 2009 • 06:00

Již delší dobu se spekulovalo, že se Raimund Baumschlager představí se Škodou Fabií S2000 v rakouském šampionátu. Pro první závod - Jänner Rallye - ještě nebyl vůz připraven, na konci tohoto týdne se však několikanásobný rakouský šampion posadí za volant mladoboleslavského speciálu.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist